Arama
Arama Sonuçları
Almus'un ikinci hanım ağasına madalya verdi
Tokat'ın Almus Kaymakamı Emre Çömen, Kınık beldesinde ikamet eden Songül Yılmaz’ı hanım ağa ilan etti, birde madalya verdi. Kaymakam Çömen, "Songül Yılmaz, Çaykaya Köyüne hanım ağa ilan edilen Gonca Yalçın’ın ardından ilçemizin ikinci hanım ağası oldu" dedi.
Tokat'ta hükümet konakları yenileniyor
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus ilçesinde Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı. Vali Hatipoğlu, "Böylelikle Tokat'ta hükümet konaklarımızın ilçeler bazında büyük bir kısmını yenilemiş olacağız" dedi.
“20 yılda adeta çağ atladık”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Almus Toplum Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı.
Gonca, köyünün hanım ağası oldu
Tokat'ın Almus Kaymakamı Emre Çömen, Çaykaya köyüne hanım ağa olmak isteyen down sendromlu Gonca Yalçın'ın bu isteğini hayata geçirdi. Kaymakam Çömen, Gonca'yı hanım ağa ilan etti, birde madalya verdi.
800 bin yavru sazan Almus Barajıyla buluştu
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 1 Milyon Yavru Balık Göletlerimizle Buluşuyor” projesi kapsamında 800 bin yavru sazanı Almus Barajı’na bıraktı. Vali Hatipoğlu, “Doğayı koruma ve ekosistemi destekleme adına elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Almus’a ve Almuslulara hakkım helal olsun!
Tokat Almus Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, Adıyaman Gölbaşı Kaymakamlığı’na görevlendirildi.
Bir kütüphaneden fazlası
Tokat İl Halk Kütüphanesi ile yapımı tamamlanan ilçe kütüphanelerinin toplu açılışını gerçekleştiren Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, “Burası sadece kütüphane değil, atölyeleri, çok amaçlı salonları, kafeteryası ile gençlerimizin hayali” dedi.
Makam aracının önünü kesen çocuklara şehir turu attırdı
Tokat Almus’ta çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Vali Numan Hatipoğlu, şehir içinde yolunu kesen çocuklarla bir süre sohbet ederek, onlara unutulmaz anlar yaşattı.
Şakir Öner ÖZTÜRK
Sivas Vali Yardımcısı/ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri
Doç. Dr. İlker GÜNDÜZÖZ
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Miniklerle futbol oynadı
Tokat Almus Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, Almus Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek, öğrencilerle futbol oynadı.
Yeni halı sahayı maç yaparak açtı
Tokat Almus Kaymakamlığı’nın Ormandibi köyüne kazandırdığı Sentetik Halı Saha’nın açılışı, Kaymakam Tarık Buğra Seyhan’ın da katıldığı maçla yapıldı.
Tokat’ta 249 Cemevine 9.6 milyon lira yatırım
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat'ta Cemevlerine 9 milyon 690 bin TL yatırım yapıldığını söyledi. Hatipoğlu, Alevi-Bektaşi geleneğinin sadece Tokat'ta değil Türkiye genelinde önemli inanç merkezlerinden Almus Hubyar Tekkesi ve Erbaa Keçeci Baba Türbesi'nin tarihi dokuya uygun olarak restore edileceğini belirtti.
Koyunları kurt saldırısında telef olan köylüye yardım eli
Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Ataköy beldesi Çambulak Mahallesinde yaşayan Tuncay Salman'ın kurt sürüsü nedeniyle telef olan 72 koyununu telafi için Almus Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan seferber oldu.
Uğur KALKAR
Sultangazi Kaymakamı
Tolga TOĞAN
Silivri Kaymakamı
Uğur TURAN
Kırklareli Valisi
Faik ARICAN
İzmir Vali Yardımcısı
Cengiz NAYMAN
Havza Kaymakamı
Cengiz NAYMAN
Havza Kaymakamı
Sinan Korkmaz
Gaziantep Vali Yardımcısı
Hamza İNAM
Hınıs Kaymakamı
Tarık Buğra SEYHAN
Gölbaşı Kaymakamı
Dr. Fatih Çelikkaya
Dulkadiroğlu Kaymakamı
Emre ÇİFCİ
Dargeçit Kaymakamı
Zafer OKTAY
Sındırgı Kaymakamı
Ahmet ODABAŞ
Edremit Kaymakamı
Hüdayar Mete Buhara
Mülkiye Müfettişi