Arama
Arama Sonuçları
Turnuvanın başlama vuruşunu yaptı
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bilen, mahalle bilincinin güçlendirilmesi ve çocukların spor yapmaya teşvik edilmesi amacıyla 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşturulan mahalle takımları turnuvasının açılış törenine iştirak etti.
Niyazi Ulugölge
Göç İdaresi Rehberlik ve Denetim Başkanı
Adem Eser
Tonya Kaymakamı
Kaymakam olmak çocukluk hayaliydi
RTÜK Başkan Yardımcılığından Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine geçen Dr. İbrahim Uslu'nun ilginç bir kaymakamlık mücadelesi var. Yazılı sınavı derece ile geçip 5 defa mülakatta elenen Uslu, yeniden hazırlanırken bu defa mevzuat değişikliğine takıldı. Uslu, içinde ukde olan Kaymakamlık mesleği ile ilgili mücadelesini anlattı.
Makam aracını durdurarak oyunlarına dahil oldu
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Tandoğan Mahallesindeki Sancak Parkı'nda, Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu öğrencilerinin çim hokeyi oynadığını görünce makam aracını durdurarak yanlarına gidip oyunlarına dahil oldu.
60 yıldır unutulmayan kahraman kaymakam
Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi depremlerde mülki idare amirlerinin gösterdiği fedakarlık, 1957 yılında Fethiye’nin yaşadığı büyük depremlerdeki kahramanlığı ile tanınan Kaymakam Kamil Nezih Okuş’u hatırlattı.
Yeni yılda yeni kitap
Afyon Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, yeni yılın ilk günlerinde ikinci kitabını çıkardı. Geçen sene geçmişten günümüze tarihi bir kaynak olan ‘Türk Atalar Sözleri’ isimli kitabını yayınlayan Vali Yardımcısı Kolsuz, şimdi de ‘Tarihî Fıkralardan Seçmeler’ kitabını okuyucularıyla buluşturdu.
Batman sanayisini canlandırmak için rapor hazırlayacak
Babası Batman Rafinerisini inşa etti, oğlu petro-kimya, rafineri ve elektrik santrallerinin fizibilite çalışmalarını yapacak.
Interpol arıyordu, Türk polisi yakaladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Kartal-3' operasyonunda Interpol tarafından mavi bültenle aranan uluslararası uyuşturucu kartelinin 'Batı Balkan Kanadı' yöneticilerinden Christijan Palic'in Beşiktaş'ta yakalandığını açıkladı.
Hırvat uyuşturucu baronu Üsküdar’da yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen Kartel-2 Operasyonu'nda Hırvatistan makamlarınca Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu karteli Nenad Petrak'ın yakalandığını duyurdu.
Gençlerle halı sahada buluştu
Bartın Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, gençlerle halı sahada buluşarak maç yaptı.
California-Hatay hattında kaymakamı duygulandıran mektup
Hatay'ın Samandağ ilçesinde deprem koordinatörü olarak görev yapan Kaymakam İbrahim Ergin'i, bir oyuncak içerisinde gönderilen mektup çok duygulandırdı. California'dan Birsu Bozdağ, çok sevdiği oyuncağını bir depremzedeye ulaştırılması için gönderirken içine de bir mektup iliştirdi. California Hatay hattındaki o mektup göz yaşarttı. Kaymakam Ergin, "Hediye ettiğimiz yavrucağımızın gözündeki sevinç, hediyeyi gönderenin ise yaşadığı sürur.. Meslek hayatımda unutamayacağım anılardan olacak" dedi.
Malatya'da ilk çapraz karaciğer nakli ile 7 hasta sağlığına kavuştu
Malatya Valisi Hulusi Şahin Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde gerçekleştirilen ‘İlk Çapraz Karaciğer Nakli Ameliyatı’ basın toplantısına katıldı.
Depremzede çocuklar için pedal çevirdiler
Antalya’nın Kemer ilçesinde bu yıl 5'incisi düzenlenen Akra Gran Fondo Powered by AG Tohum Bisiklet Yarışı düzenlendi.
“Türkiye hikayeyi değiştiriyor”
Gençlerle sahurda bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye hikayeyi değiştiriyor. Bu seçim bu hikayenin tamamen değişeceği seçimdir” dedi.
“Batı Trakya bizimdir, biz Rumeli'yiz”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk milletinin sadece 780 bin kilometrekareden müteşekkil olmadığını belirterek, "Bulgaristan'daki ve buradaki (Rumeli) kardeşlerimizin oy hakkını kullanıp temsilinin artması için neler yaptığımızı siz biliyorsunuz. Çünkü Rumeli bizimdir. Çünkü Batı Trakya bizimdir. Biz Rumeli'yiz ve biz o anlayışın ta kendisiyiz." dedi.
Oğuz Cem Murat
Ereğli Kaymakamı
İdris ARSLAN
Sivil Toplumla İlişkiler Daire Başkanı
Fatih Kaya
Gerede Kaymakamı
Volkan Hülür
Eğil Kaymakamı
“9 bin 319 yabancı terörist savaşçıyı sınır dışı ettik”
İl Göç İdaresi Müdürleri toplantısında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2011'den bu yana 150 ülkeden 111 bin kişiye ülkeye giriş yasağı koyduk. Çatışma bölgeleriyle irtibatlı olduğu tespit edilen 102 uyruktan 9 bin 319 yabancı terörist savaşçıyı sınır dışı ettik" dedi.
4 ilde Kökünü Kurutma Operasyonu: 241 gözaltı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya, Erzincan, Isparta ve Ordu’da düzenlenen Kökünü Kurutma Operasyonları kapsamında 241 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
Türkiye dünyaya uyuşturucu ile mücadeleyi öğretiyor
Kökünü Kurutma Operasyonlarının 36.’sının düzenlediği İzmir’de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin dünyaya uyuşturucuyla mücadelenin nasıl olduğunu gösterdiğini söyledi.
’Uluslararası Göç Politikaları Merkezi’ başkanlığını üstlenecek
Başkan Dr. Savaş Ünlü, Göç İdaresi Başkanlığının Türkiye olarak 2023 yılında üstleneceği ‘Uluslararası Göç Politikaları Merkezi Yürütme Kurulu Dönem Başkanlığını Almanya’dan devraldı.
AFAD ve gönüllüleri Türkiye’nin gurur kaynağı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AFAD’ın Türkiye'nin ne kadar büyük bir gurur kaynağı ise AFAD gönüllülerinin de en az o kadar büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyledi.
Ayak Tenisi Dünya Şampiyonası Alanya’da başladı
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ayak Tenisi Dünya Şampiyonası açılış seremonisine katılarak, takımlara başarılar diledi.
“Dağlardaki teröristin ayakkabı numarası dahil her şeyi biliyoruz”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Birileri PKK'ya olan saikleri yüzünden üzülüyor ama bilinmesi lazım ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti, dağlardaki teröristin ayakkabı numarası dahil her şeyi bilmektedir" dedi.
Çataklı'dan Reuters'e tepki!
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Reuters’in PKK’yı Kürt silahlı grubu olarak göstermesine sert tepki gösterdi.
Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beyoğlu patlamasıyla ilgili, "Eylemin talimatının Kobani'den geldiği konusunda bir değerlendirmemiz var. Bombayı bırakan kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce gözaltına alındı" dedi.