Arama
Arama Sonuçları
Tunceli'de MotoFest heyecanı başladı
Tunceli Motofest heyecanına ortak olan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, "Tunceli Motofest 1. günü çok keyifliydi" diyerek bugün festivalin 2. günü olduğunu belirterek, herkesi davet etti.
Elbistan'a "Spor Vadisi" yapılacak
Kahramanmaraş'ın Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, İlçe Stadyumu'nun yeni bir alana taşınacağını ve "Elbistan Spor Vadisi” Projesi için de hazırlıkların başladığını belirtti.
Vali Çiçek, sporcularla bilek güreşi yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Yahyalı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Yahyalı ilçesini ziyaret etti.
“Şehir olarak her zaman yanınızdayız”
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Milletvekilleri Latif Selvi, Av. Barış Bektaş ve Ünal Karaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ve taraftarlar şehrin takımı Tümosan Konyaspor’u ziyaret etti.
Şampiyona heyecanı sürüyor
Bilecik'te başlayan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası devam ediyor. Endurobil 365 Extrempark yarışlarını izleyen Vali Şefik Aygöl, "Heyecan dorukta. Tekerleğinize taş değmesin" dedi.
“Tüm şehir arkanızdayız”
Gaziantep Valisi Kemal Çeber Gaziantep Futbol Kulübünü ziyaret ederek, Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan ve futbolcularla görüştü.
"Bu okullarda ilim, bilim, spor ve eğlence var"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ERVA spor okullarını ziyaret ederek, genç sporcuların antrenmanını izledi. Vali Çiçek, "Erva Spor Okulları’nda ilim var, bilim var ve çocuklarımızın sağlıkla yetişebilmeleri için spor ve eğlence var. Onlara geleceğimizi emanet edeceğiz" dedi.
33 engelliye akülü sandalye hediye etti
Batman Valisi Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye teslim törenine katıldı.
Kaymakam maç öncesi destek sözü verdi
Milasspor'un antrenmanını izleyen Muğla Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, "Ortaca Belediyespor maçını kazanıp 3 puanla dönün, sizlere her türlü destek verilecek" dedi.
Antrenman yapan sporcuları izledi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü'nde antrenman yapan sporcularla bir araya gelerek, onlara başarılar diledi.
Öğrencilerle antrenman yaptı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Ahmet Ayık Spor Lisesi'ni ziyaret etti. Vali Şimşek, öğrencilerle antrenman yaptı.
Kampa giren milli takım ekibine tatlı ikram etti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, kentte kamp yapan hentbol milli takımının antrenmanını izledi. Sporculara başarılar dileyen Vali Hatipoğlu, milli takım ekibine tatlı ikram etti.
Vali'nin tıraşı özel birey Doğukan’dan
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Halk Eğitim Merkezi’nde kurs aldıktan sonra kuaförde çalışmaya başlayan özel birey Doğukan’ın davetini kırmadı. Doğukan’a tıraş olan Vali Özarslan, “Bir müşteri kazandın” dedi.
Dondurucu soğukta antrenman
Muş Valisi Avni Çakır, Malazgirt ilçesinde inceleme ve temaslarda bulundu. Vali Çakır, dondurucu soğukta atletizm koşularına hazırlanan minik sporcuları azimlerinden dolayı tebrik etti.
Minik Yiğit unutulmadı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, geçen yıl üzerine kale direği devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Yiğit Demirel'i unutmadı.
Gençlerle masa tenisi antrenmanı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Merkez Masa Tenisi Spor Salonu’nda çocukların ve gençlerin masa tenisi antrenmanlarını izledi.
Özel sporcu Eren’le masa tenisi
Keçiören Kaymakamı Dr. Mehmet Akçay, özel sporcuların badminton ve basketbol antrenmanlarını izledi. Kaymakam Akçay, özel sporculardan Eren’le daha önce sözleştiği masa tenisi maçını yaptı.
Öğrencilerle badminton oynadı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen badminton kursu antrenmanında öğrencilerle bir araya gelerek, badminton oynadı.
Futbolculara baklava ikramı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, EMS Yapı Sivasspor'u ziyaret ederek yeni sezonda takıma başarı diledi. Vali Şimşek ziyarette sporculara baklava ikram etti.
Off Road yarışlarını başlattı
Ankara Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Türkiye Off Road Şampiyonası’nın birinci yarışı olan Kızılcahamam etabının ilk gününde açılış startını verdi.
Down Sendromlu şampiyonlar bir sonraki başarılarını kaymakama armağan edecek
Kırklareli Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sporcu Ödüllerinde tanışıp maç yapmak için randevulaştığı şampiyon özel sporcularla masa tenisi oynadı.
Engellilerin gösterileri beğeniyle izlendi
Kütahya Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret eden Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Vali Yardımcısı Mustafa Güney ile birlikte engelli vatandaşların gösterilerini izledi.
"Takımımızı asla yalnız bırakmayacağız"
Malatya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte Yeni Malatyaspor kulübünü ziyaret ederek, ikinci yarının başında göreve gelen Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural’a hayırlı olsun temennilerini iletti.
“İkinci yarıda da aynı başarıyı bekliyoruz"
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, ikinci yarının ilk maçına hazırlanan Mardin 1969 Spor'a moral ziyareti gerçekleştirdi.
Antrenmanlarına eşlik etti
Ordu Valisi Tuncay Sonel, antrenman yapan sporculara eşlik etti. Her öğrencin sporun en az bir dalıyla ilgilenmesini isteyen Vali Sonel, sporculara başarılar diledi.
Futbolculara elleriyle baklava yedirdi
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfaspor futbolcularını antrenmanda ziyaret ederek baklava ikram etti. Vali Ayhan, “Şanlıurfaspor’umuzun ilk yarıdaki performansının ikinci yarıda da devam etmesini diliyorum. Bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.
Sporun kalbi Çanakkale’de atacak
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çanakkale’de yaptırılan Gençlik ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.
Liseli gençler masa tenisinde yarışacak
Sporun her dalına katkı sunacak çalışmalarla adından söz ettiren Van İpekyolu Belediyesi yeni bir çalışmaya daha imza atarak ilçe sınırlarındaki liselerde masa tenisi turnuvası düzenliyor.
Millî sporcuyla bilek güreşi yaptı
Kütahya Valisi Ali Çelik, Antalya’da düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonası’nda dünya dördüncüsü olan millî sporcu Rümeysa Sam ile babası ve antrenörü Fatih Sam’ı makamında misafir etti.
Vali Doruk, Mehmet’le güreş tuttu, iyi olan kazandı
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, yeni yerleşim yerine taşınan Yusufeli’nde temas ve incelemelerde bulundu.