Arama
Arama Sonuçları
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
"326 vatandaşı konteynerlere yerleştirdik"
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, kentte meydana gelen depremlerin ardından 326 vatandaşı konteynerlere yerleştirdiklerini belirtti.
Kaymakam vekillerini ‘başarı belgesi ile uğurladı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, ildeki görevlerini tamamlayan ve dil stajı nedeniyle Tokat’tan ayrılacak olan kaymakam vekillerini ‘başarı belgesi’ ile uğurladı.
Tokat yine sallandı, eğitime bir gün ara verildi
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Sarsıntı çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depremle ilgili, "Tokat Valimiz, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerini kullandı. AFAD'dan yapılan son açıklamada Yozgat'ta 2 katlı bir ev ile Sulusaray ilçesinde 5 ahırın etkilendiğine dair ihbarlar alındığı belirtildi.
Tokat'ta art arda 2 deprem
Tokat'ın Sulusaray ilçesinde yaklaşık bir buçuk saat arayla 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde iki deprem oldu. Depremin ardından Sulusaray ilçesinde inceleme yapan Vali Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Yeşilyurt ve Artova ilçelerinde eğitim 1 gün ara verildiğini belirtti.
Kaymakamlık miniklerin masallarını kitaba dönüştürdü
İlkokul öğrencilerinin yazdığı hikaye ve masallar, Tokat Artova Kaymakamlığının desteğiyle ‘Minik Kalplerden Öykü ve Masallar’ adıyla kitaplaştı.
Biçerdöverin direksiyonuna geçti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Artova'da biçerdöverin direksiyonuna geçerek buğday hasadı yaptı.
Bir kütüphaneden fazlası
Tokat İl Halk Kütüphanesi ile yapımı tamamlanan ilçe kütüphanelerinin toplu açılışını gerçekleştiren Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, “Burası sadece kütüphane değil, atölyeleri, çok amaçlı salonları, kafeteryası ile gençlerimizin hayali” dedi.
Dr. Mustafa Ayhan
Kocaeli Vali Yardımcısı
Erol Karaömeroğlu
Mülkiye Müfettişi
Erkan Atam
Artova Kaymakamı
Köylülerin sorunlarını dinledi
Tokat Artova Kaymakamı Erkan Atam, köy ziyaretleri kapsamında gittiği köylerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Kaymakam Atam, köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Mustafa AKIN
Pazar Kaymakamı
Yaşar DÖNMEZ
Talas Kaymakamı
Mustafa ŞAHİN
Karabük Vali Yardımcısı
Musa SARI
Kemalpaşa Kaymakamı
Batuhan BİNGÖL
Ahlat Kaymakamı
Cihat KOÇ
Silopi Kaymakamı
Yusuf Melikşah Aydın
Armutlu Kaymakamı
Recai KARAL
İznik Kaymakamı
İlyas MEMİŞ
Burhaniye Kaymakamı
Mustafa Karali
Diyadin Kaymakamı
Haluk KOÇ
Kocaali Kaymakamı
Uğur KOLSUZ
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı
Resul ÖZDEMİR
Korkuteli Kaymakamı
Necdet ÖZDEMİR
Kilimli Kaymakamı
Dr. Mehmet TANIŞIR
Aksaray Vali Yardımcısı
Kemal ÇEBER
Gaziantep Valisi