Tokat'ta art arda 2 deprem;

Tokat'ta art arda 2 deprem

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde yaklaşık bir buçuk saat arayla 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde iki deprem oldu. Depremin ardından Sulusaray ilçesinde inceleme yapan Vali Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Yeşilyurt ve Artova ilçelerinde eğitim 1 gün ara verildiğini belirtti....

AFAD Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 01.06'da merkez üssü Sulusaray ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Deprem, 9,97 kilometre derinlikte kaydedildi. Sarsıntı çevre illerden de hissedildi. Yaklaşık bir buçuk saat sonra aynı yerde 4,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremden etkilenen Sulusaray, Yeşilyurt ve Artova ilçelerinde eğitim ve öğretime 1  gün ara verildi. 

"AN İTİBARİYLE OLUMSUZ DURUM YOK"

Depremin ardından hemen bölgeye giden Vali Numan Hatipoğlu, AFAD İl Müdürlüğü'nde toplantı yaptı. Vali Hatipoğlu, daha sonra sahada inceleme yaptı. Vatandaşlarla da görüşen Vali Hatipoğlu, "Tokat ilimiz Sulusaray ilçemizde  4,7 ve 4,1 büyüklüğünde meydana gelen 2 depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. An itibariyle olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum