Arama
Arama Sonuçları
"Tarım da en az sanayi kadar önemli"
Kütahya Valisi Musa Işın'ın başkanlığında Organize Hayvancılık Bölgesi’nin tüzel kişiliği için çalışmalar başladı. Vali Işın, "Kütahya'da 500 binin üzerinde küçükbaş, 200 bine yakın büyükbaş hayvan var. İnşallah bunu bilimsel ve organize biçimde yapacağız. Çünkü tarım da en az sanayi kadar önemli" dedi.
Pavyonlarda çalışan kişilerde çıkan silahları açıkladı
Kütahya’daki pavyonları kapatan Vali Musa Işın, pavyonlarda çalışan 12 kişi ve irtibatlı oldukları 26 kişiden çıkan silahların dökümünü açıkladı. Pavyonları batakhane olarak niteleyen Vali Işın, “Kütahya’nın huzuru için mücadeleye devam” mesajı verdi.
"Katma değeri yüksek üretimi hedefliyoruz"
Kütahya Vali Musa Işın’ın başkanlığında OHB için değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Işın, "Modern ve planlı üretim imkanının sağlanması, sürdürülebilir, güvenilir ve katma değeri yüksek üretimi hedefliyoruz" dedi.
Özgür Pelvan
Yunak Kaymakamı
“Size hizmet etmek için buradayız”
İlçe ziyaretlerine Aslanapa ile devam eden Kütahya Valisi Musa Işın, köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, “Size hizmet etmek için buradayız” dedi.
Şeref Gülyer
Darende Kaymakamı
Battaniyeler farkındalığın simgesi
Kütahya Valiliği, engelli bireylerin hayatına temas eden, onların hayatlarını kolaylaştıran projelere destek olmaya devam ediyor. Bunun en güzel örneklerinden biri de engelli ve engelli yakınlarının sosyal hayata ve istihdama katılımını sağlamak amacıyla hayata geçirilen Afet Farkındalığı ve Eğitimle Engelimi Aşarak Kazanıyorum Projesi.
Selami IŞIK
Atabey Kaymakamı
Mehmet Sevban GÖKBUNAR
Aslanapa Kaymakamı
Mustafa Ünver BÖKE
Milas Kaymakamı
Ahmet YILMAZ
Manisa Vali Yardımcısı
Hasan AKBULUT
Çivril Kaymakamı
Yunus Emre ŞAHİN
Osmaniye Vali Yardımcısı
Engin TOK
Vali Yardımcısı
Emin KAYMAK
Gerger Kaymakamı
Seddar YAVUZ
Kocaeli Valisi