Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’da görev yapıyordu: İstanbul’a bölge müdürü olarak atandı
İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş, İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü olarak atandı.
Vali, traktöre binerek hasat yaptı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, traktöre binerek yer fıstığı hasadı yaptı.
Balkanların Boğazı Meriç'teki Avrupa Kürek Şampiyonası sona erdi
Edirne'de Meriç Nehri'nde oluşturulan parkurda düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası sona erdi.
Vali Pehlivan, 9 bin yıllık höyükte inceleme yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Toroslar ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi’nde bulunan Yumuktepe Höyüğü kazı alanını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
Murat Zorluoğlu
Diyarbakır Valisi
Kış oyunlarının sembol tesislerini denetledi
2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın sembol tesislerinden biri olan Kiremitlik Tepe Kayakla Atlama Kuleleri’ni inceleyen Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bingöl Balı Avrupa Birliği'nden coğrafi işaret tescili aldı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yapılan çalışmalar sonucunda Bingöl Balının, Avrupa Birliği'nden coğrafi işaret tescili alarak kalitesinin tescillendiğini belirterek, "Bingöl olarak ilkleri yaşıyoruz. Ne kadar öğünsek az" dedi.
Milli Takımın galibiyetini halay çekerek kutladılar
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Milli Takımın Çekya'yı 2-1 mağlup etmesinin ardından galibiyeti halay çekerek kutladı.
Mersin'de mavi bayraklar göndere çekildi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz'e 321 kilometrelik kıyısında 41 plajı bulunan Mersin'de turizm sezonunun başladığını belirtti ve mavi bayrakları göndere çekti.
YİMER 157, 15 bin 552 kişinin kurtarılmasını sağladı
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı bünyesindeki Yabancılar İletişim Merkezi (YİMER 157 Çağrı Merkezi), insan ticareti ve göçmen kaçakçılığıyla ilgili acil yardım ihbarında bulunan 15 bin 552 kişinin kurtarılmasını sağladı.
“Büyük bir özveriyle örnek bir mücadele ortaya koydular”
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Türk İdareciler Derneği tarafından düzenlenen Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Birliği 29. Avrupa Günleri’nin açılışını yaptı. Programa Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Birliği Dönem Başkanı Saffet Arıkan Bedük, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban ve İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez, valiler ve mülki idare amirleri katıldı.
Avukatlık stajını tamamladı, cübbe giydi
Çorum Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, avukatlık stajını tamamlayarak ruhsatını aldı.
Erzincanlı şampiyon kızlar havaalanında karşılandı
Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda ülkemize bronz madalya kazandıran Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci; Vali Hamza Aydoğdu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, sporcuların aileleri ve arkadaşları tarafından karşılandı.
Fenerbahçe ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu
Mersin'de düzenlenen ‘Final Four’ müsabakaları sona erdi. Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, ikinci kez Avrupa Şampiyonu oldu.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
‘Final 4 Mersin’ başladı
Mersin’de düzenlenen Avrupa Kadınlar Basketbol Ligi Final 4 müsabakaları başladı.
Türkiye’nin en büyük ve en zorlu parkuru Enduro Ekstrem Park hazır
Türkiye'nin en büyük Enduro Parkı’nın yapıldığı Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'na ilk kez ev sahipliği yapacak.
Mersin'in adını Avrupa duyacak
Avrupa'nın hatta dünyanın en prestijli organizasyonlarından "FIBA Euroleague Kadın Basketbol Final Four"a ev sahipliği yapacaklarını belirten Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "İlimizin adını Avrupa’ya duyuracak ve tanıtımına önemli katkılar sunacağız" dedi.
"Mersin, Akdeniz'de bir yıldız gibi parlıyor"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası ve Para Atıcılık Tüm Dallar Türkiye Şampiyonası ödül törenine katıldı. Vali Pehlivan, "Mersin, Akdeniz bölgemizde ekonomik, sosyal, spor ve akla gelebilecek birçok alanda yürütülen faaliyetler ile yıldızı giderek daha da parlayan bir ildir" dedi.
Avrupa şampiyonu milli sporcuyu tebrik etti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 72 kg.’da altın madalya kazanan milli sporcu Nesrin Baş'ı kabul etti.
Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz’in zenginliklerini keşfedecek
“Karaelmas Turizm Ekspresi”, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde info seferiyle yola çıktı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Fikret Şinasi Kazancıoğlu öncülüğünde gerçekleşen info turuna; Kültür ve Turizm Bakanlığı Yetkilileri, Tur Operatörleri, TURSAB Yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Basın Mensupları ve Sosyal Medya İçerik üreticileri katıldı.
“Türkiye Yüzyılı için gece gündüz çalışacağız”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat'ta huzur ve asayişi sağlamak için 4 bin 190 kolluk kuvvetiyle birlikte 7 gün 24 saat esasıyla çalışıldığını söyledi.
328 bin Euro’luk Roboto Projesi
Sivas Valiliği himayesinde, Sivas İl Özel İdaresi ve İŞ-KUR İl Müdürlüğünün destekleri ve İŞGEM işbirliğinde Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi içerisinde Avrupa Birliği destekli Roboto Projesinin açılışı yapıldı.
Kaymakamın ilginç yurt dışı staj hikayesi
Sakarya Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, 2006 yılında mezun olduğu üniversitede öğrencilere hayat tecrübelerini aktararak, tavsiyelerde bulundu.
İhraç edilen kamyonların büyük kısmı Aksaray’da üretiliyor
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nı ziyaret etti. Fabrika Müdürü Prof. Dr. Ulf Raese ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu fabrika ile ilgili bilgi aldı.
"Günlük 4 bin ton atık ayrıştırılıyor"
Ankara'nın Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Kaymakam Adayı N. Cengiz Yamakoğlu ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Celal Almaz ile birlikte Tıbbi Atık İmha ve Evsel Atık Bertaraf Tesisi'ni ziyaret etti. Kaymakam Kılıç, "Tesisimiz, belediye atıkları, tıbbi atıklar ve tehlikeli atıkları kabul etmektedir. Günlük ortalama 4 bin ton atık ayrıştırıyor" dedi.
"Mücadeleye yılmadan devam edeceğiz"
Batman Valisi Ekrem Canalp, kent genelinde uyuşturucuyla mücadele konusunda titiz çalışmalar yapıldığını belirtti. Vali Canalp, "1.663 operasyon yaptık. Batman'da 1.906 şüpheli yakaladık ve bunların içerisinden de 181’i tutuklandı. Devlet olarak yapmış olduğumuz mücadeleyi yılmadan usanmadan devam ettireceğiz” dedi.
Şanlıurfa için genç aday
Miahaber Hukuk Danışmanı ve TİMBİR Başkan Vekili, Avukat Cüneyd Altıparmak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanlığı için aday adayı oldu. Hukukçu Cüneyd Altıparmak aday adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.
Alanya, 2024 Akdeniz Spor Başkenti seçildi
Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu tarafından Alanya’ya verilen 2024 Akdeniz Spor Başkenti ödülünü, Brüksel’de düzenlenen törenle Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel teslim aldı.