Arama
Arama Sonuçları
Makam koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Kerem’e devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, makam koltuğunu Adalet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Kerem Gürsoy’a devretti.
Şafak Karaca, Feke Kaymakamlığına görevlendirildi
111. dönem kaymakam adaylarından Şafak Karaca, Adana Feke Kaymakamlığına görevlendirildi.
Şafak Karaca
Feke Kaymakamı
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Şehidin baba ocağına bayram ziyareti
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, eşi Emine Aydoğdu ile birlikte, 17 Şubat 2024 tarihinde Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay’ın baba ocağına bayram ziyaretinde bulundu.
Belbuka üs bölgesindeki jandarmaya moral
Van Valisi Ozan Balcı, Van, Siirt ve Şırnak üçgeninde Çatak ilçesinin sınırları içerisinde 2800 rakımlı stratejik bir noktaya kurulan Jandarmanın Belbuka Üs Bölgesini ziyaret ederek kahraman jandarmalara moral vererek bayramlarını kutladı.
Jandarmadan hem denetim hem bayram kutlaması
Antalya Kemer İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı personel, hem trafik denetimi yapıyor, hem de şeker, çikolata ve kolonya ile vatandaşların bayramını kutluyor.
Bayramda esnafla çay sohbeti
Hakkâri Valisi Ali Çelik, Hakkâri Merkez Bulvar caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Ramazan Bayramını kutladı.
Yaş almış büyüklerin bayramını kutladı
Ankara Valisi Vasip Şahin, Kahramankazan ilçesinin Akıncı Gişeler bölgesinde bulunan Emniyet ve Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Bayramda şehit mezarlarına karanfil bıraktı
Kocaeli Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zihni Manap ile birlikte Ramazan Bayramı’nın ilk gününde İlçe Şehitliği’ni ziyaret etti.
Mülki idare amirleri vatandaşların bayram mutluluğunu paylaştı
Mülki idare amirleri Ramazan Bayramı münasebetiyle vatandaşlarla bir araya geldi. Ülke genelinde vali ve kaymakamlar, bayram sabahını camilerde karşıladı. Bayram namazını eda eden vali ve kaymakamlar, ardından cemaatle bayramlaştı. Valilik ve kaymakamlıklarda da protokol, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşların katılımı ile bayramlaşma programları düzenlendi.
Görev başındaki polislerin bayramını kutladı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Hayatla Yarışılmaz" mottosuyla başlatılan kampanya kapsamında düzenlenen trafik denetimlerine katıldı. Seç Jandarma Uygulama Kontrol Noktasında ve Demirtaş Polis Uygulama Noktasında yapılan trafik denetimlerinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva da yer aldı.
4121 çocuğu bayram öncesi sevindirdi
Van Valiliği, başta şehit ve gazi ailelerinin çocukları olmak üzere yetim ve öksüz 4 bin 121 çocuğa bayramlık olarak spor ayakkabı ve kitap hediye etti.
Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanları ile iftar yaptı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolaylısıyla ilçede görev yapan doktorlar ve sağlık çalışanları onuruna düzenlenen “İftar Yemeği’ne katıldı.
Adem Eser
Tonya Kaymakamı
Kurtuluşun 106. yıl dönümü
Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü, kentte törenlerle kutlandı. Atatürk anıtına Vali Alper Tanrısever ve Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından çelenk sunuldu.
“Hoş geldin oğlum, hoş geldin Cumhuriyet”
Burdur Kemer Kaymakamı Ali Emre Tekin’in bugün Yusuf Mahir ismini verdikleri bir çocuğu dünyaya geldi. Kaymakam Tekin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda çifte bayram yaşadı.
Yurt gelinde 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı, yurt genelinde coşkuyla kutlanıyor. İl ve ilçelerde vali ve kaymakamlar Atatürk anıtlarına çelenk koyarak coşkuyu başlattı. Valilik ve kaymakamlıkların gün boyu çeşitli törenler gerçekleştiriliyor. Vali ve kaymakamlar bayram tebriklerini kabul ederken, şehitlikler de ziyaret edilerek vatan için canını feda eden şehitlere dualar edildi.
Geleneksel Âşıklar Bayramı başlıyor
Sivas Valiliği himayesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü koordinesinde, Sivas Belediyesi ve ildeki kurum ve kuruluşların katkılarıyla 3-4-5 Ağustos tarihleri arasında Âşıklar Bayramı düzenlenecek.
Şehit çocuğunu okuma bayramında yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, şehit Erdi Demirer’in emaneti olan Çağan’ın okuma bayramı etkinliğine katılarak, okuma bayramı sevincine ortak oldu.
Afetzede çocukların bisiklet mutluluğu
Depremin ilk gününden beri Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi’nde yaraları sarmaya çalışan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, depremzede çocukların yüzünü bisikletle güldürdü.
Bayram coşkusunu gençlerle birlikte yaşadı
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gençlerle bir araya geldi.
Sanayi esnafına 1 Mayıs ziyareti
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek, işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.
Öğrencilerin coşkusuna ortak oldu
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 23 Nisan etkinliklerine katılarak çocukların bayram coşkusuna ortak oldu.
Çocuklar 23 Nisan’ı oyunlarla kutladı
Atatürk'ün Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103’üncü yıl dönümü, Batman’da da kutlandı.
Bayramda, temizlik işçilerini unutmadı
Kars Vali Yardımcısı ve Kars Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın, sabahın ilk ışıklarında şehrin temizliği için canla başla çalışan işçilerle bayramlaştı.
“Tatlı bayram telaşını, matem havasına çevirmeyelim”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bayramda trafik kurallarına azami dikkat edilmesini isteyerek, “Tatlı telaşlarla başlayan bayramı, en tatlı şekilde bitirelim” uyarısında bulundu.
Makamı ilkokul 3. sınıf öğrencisine devretti
Aksaray Sarıyahşi Kaymakamı Oğuzhan Akman, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" münasebetiyle makam koltuğunu, Şehit Vedat Büyüköztaş İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Mehmet Emin Ekinci’ye devretti.
Yetim çocuklara bayram hediyesi
Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, ilçede ikamet eden ilkokul çağındaki öksüz-yetim 22 çocuğa bisiklet hediye etti.
Hasan Raşit Taşkın
Tekman Kaymakamı