Bayramda esnafla çay sohbeti;

Bayramda esnafla çay sohbeti

Hakkâri Valisi Ali Çelik, Hakkâri Merkez Bulvar caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Ramazan Bayramını kutladı....

Resim

Bulvar Caddesi üzerindeki esnafları tek tek ziyaret ederek bayramlaşan Vali Çelik, vatandaşlarla bir süre çay içerek sohbet etti.

Vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Çelik, esnaflara hayırlı kazançlar ve hayırlı bayramlar diledi.

Resim

ŞEHİT AİLELERİNE MİSAFİR OLDU

Öte yandan Vali Ali Çelik, Ramazan Bayramının ikinci gününde şehitlerin ailelerini ve büyükleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Bağlar Mahallesinde ikamet eden Akdemir ailesini ve Merzan Mahallesinde ikamet eden Uçar ailesini ziyaret eden Vali Çelik, aziz şehitlerin ailelerine misafir oldu.

Resim

Şehitler Reşit Akdemir ile Aydın Uçar’a dualar ederek şehitlere olan minnet ve saygıyı bir kez daha dile getiren Vali Çelik, İhtiyaç duydukları konularda devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirtti ve misafirperverlikleri için her iki aileye teşekkür ederek hayırlı bayramlar diledi.

Resim

BÜYÜKLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Vali Ali Çelik; sonrasında ise Gazi Mahallesinde ikamet eden Salih Gül ile eşi Safiye Gül’ü ziyaret ederek, kıymetli büyüklerin ve aile üyelerinin bayramlarını tebrik etti. Salih Amca ve Safiye Teyze ile eski bayramları yâd ederek sohbet eden Vali Çelik, içten sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederek hayırlı bayramlar diledi.

Resim


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum