Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam İsa Bertan’ın mutlu günü
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, Gelir Uzmanı olarak görev yapan Aylin Doğan ile dünya evine girdi.
“Bilecik için gece gündüz demeden azimle çalışacağım”
Valiler kararnamesi ile Bilecik Valiliği’ne atanan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, ecdat diyarı Bilecik için gece gündüz demeden büyük bir azimle çalışacağını söyledi.
Kaymakam Bertan, mutluluğa ilk adımını attı
Konya Tuzlukçu Kaymakamı olarak görev yaparken kısa süre önce dil eğitimi için ilçeden ayrılan İsa Bertan evlilik yolunda ilk adımını attı. Kaymakam Bertan, Bursa’da düzenlenen bir törenle İstanbul’da Gelir Uzmanı olarak görev yapan Aylin Doğan ile nişanlandı.
Üç ilçeye Kaymakam Özel vekalet edecek
“Yurt Dışı Dil Eğitim Programı” kapsamında dil eğitimine gidecek olan Çeltik Kaymakamı İbrahim Şahin, Doğanhisar Kaymakamı İslam Timur, Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan ve Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Akşehir Kaymakamı Mehmet Özel’e veda ziyaretinde bulundu. İlçelerden 3’ünde görevi, Kaymakam Özel vekaleten yürütecek.
Köy yaşam merkezinde yıl sonu sergisi
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, Çöğürlü Köy Yaşam Merkezi’nde düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerine katıldı.
İftar sofrasının bereketini paylaştılar
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, Erdoğdu Mahalle Muhtarı’nın iftar sofrasına konuk olarak, iftarın bereketini paylaştı.
Başarılı personellere ödül
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, ilçede Jandarma, Emniyet ve kamu kurumlarında görev yaptıkları sürede özverili ve gayretli çalışma sergileyen personeli, Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.
“Allah sofralarımıza Halil İbrahim bereketi versin”
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, Konarı Mahalle Muhtarı Mahmut Balcı’nın iftar sofrasına konuk olarak, “Allah sofralarımıza Halil İbrahim bereketi versin” dedi.
İmam hatip öğrencileriyle iftar
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, iftar sevincini Mevlana İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileriyle paylaştı.
Şehit ailesinin iftar sofrasına misafir oldu
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, Aşşağı Mahallesinde ikamet eden Şehit Birol Dağlı'nın ailesi ile iftar yaptı.
“Soframızda buğday çorbası ve üzüm hoşafı var”
Konya Tuzlukçu’da tarihimizin en büyük mücadelelerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı için bu uğurda canlarını feda eden şehitlerin anısına "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Anma Programı” düzenlendi.
Şehit annesinin isteğini yerine getirdi
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, Şehit Birol Dağlı'nın annesi Fatma Dağlı’nın ‘akülü araç’ isteğini yerine getirdi.
“Gençler Efendimizin İzinde”
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, “Gençler Efendimizin İzinde” projesi kapsamında lise öğrencilerine Siyer-i Nebi kitabı dağıtarak, “Peygamber Efendimizin hayatını çok iyi bilmeliyiz ki, O’nun hayatını örnek alabilelim” dedi.
“Öğretmenlerimiz okuyor”
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, ‘Öğretmenlerimiz Okuyor’ projesi kapsamında ilçedeki tüm öğretmenlere kitap hediye etti.
Okul bahçeleri kuş sesleri ile şenlenecek
Konya’nın Tuzlukçu ilçesindeki tüm okulların bahçelerindeki ağaçlara kuş yuvası ve yemlikler asılacak. Kuş yuvaları ve yemlikler düzenlenen etkinlikle okul idarecilerine teslim edildi.
Öğrencilerle boyama yaptı
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Şehit Cemalettin Şekerci İlkokulu özel eğitim sınıfının hazırladığı etkinliğe katıldı.
Öğrencilere kaynak kitap dağıttı
Konya Tuzlukçu genelinde eş zamanlı olarak tüm okullarda 8'inci ve 1'inci sınıf öğrencilerine kaynak kitap dağıtıldı.
“Urfa’mın bağrında temiz bir nesil yetişiyor”
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, Şanlıurfa Suruç Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerini makamına ağırlayarak, “Şükürler olsun ki Urfa’mın bağrında temiz bir nesil yetişiyor” dedi.
Biçerdöverle ay çekirdeği hasadı yaptı
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, ay çekirdeği hasadı yapan çiftçileri ziyaret etti. Kaymakam Bertan, biçerdöver kullanarak hasada katıldı.
Römork ve taktaklara reflektör denetimi
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, römork ve taktaklara reflektör denetimine katıldı. Kaymakam Bertan, “Unutmayın, uyulan her trafik kuralının bir nedeni, uyulmayanın da bir bedeli vardır. Uyulan her kural bizi hayata bağlar” dedi.
Şehit annesinin isteğini yerine getirdi
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, 1989 yılında Şırnak’ta şehit olan Birol Dağlı’nın annesi Fatma Dağlı’nın isteğini yerine getirdi. Fatma teyzenin çok kötü durumdaki evinin tadilatını yaptıran Bertan, “Ne yaparsak yapalım, ödediğiniz bedeli ödeyemeyiz. Tüm imkanları seferber etsek bile şehidimin saçının bir teline denk gelemez. Bir ölür bin diriliriz” dedi.
İsa BERTAN
Tuzlukçu Kaymakamı
Kaymakam İsa Bertan, vatandaşlarla iftarda buluştu
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, vatandaşlarla iftarda buluştu. Kaymakam Bertan, Gürsu Mahallesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.