Arama
Arama Sonuçları
"Sinop, Türk somonu üretiminde ülkemizin merkez üssüdür"
Gerze açıklarında başlayan Türk somonu hasat çalışmalarına katılan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Sinop, ülkemizin somon üretiminin yüzde 35’ini karşılıyor. Sinop’umuz; Türk somonu üretiminde 2017 yılından bu yana kurulan tesislerimizle, ülkemizin merkez üssü olmuştur" dedi.
Bakan Yerlikaya: 41 bin deprem konutu için kura çekilecek
Deprem bölgesinde çalışmaların devam ettiğini ifade eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Dünyada başka bir örneğine rastlanmayacak hızda 41 bin deprem konutumuzun ve 5 bin köy evimizin kura çekimi ile anahtar teslim törenlerinin ilkine 'Bismillah' diyerek başlıyoruz" dedi.
“Hızlı hareket etmeliyiz”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve kurum müdürlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda ildeki çalışmalar değerlendirildi. Vali Baydaş, çalışmaların hızlı bir şekilde yürütülmesini istedi.
Hataylı balıkçılar dualarla “vira bismillah” dedi
Hatay’da balık av sezonu açılışı, Vali Mustafa Masatlı ve il protokolü ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla Arsuz Balıkçı Barınağı’nda gerçekleştirildi. Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’ın da katıldığı törende bolluk ve bereket duaları ile ilk ağlar denizle buluştu.
Balıkçılar av sezonu için ‘Vira Bismillah’ dedi
Muğla Valisi İdris Akbıyık, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Milas ilçesinde düzenlenen su ürünleri av sezonu açılışı için törenine katıldı.
“Vira Bismillah!”
Düzce Valiliği görevine “Vira Bismillah!” diyerek başlayan Vali Selçuk Aslan, “Düzce'mizi hep birlikte düşünecek, hep birlikte düşleyeceğiz. Rabbim, hayırlı kılsın” dedi.
“Bilecik’i herkes bilecek”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, valilikte düzenlenen törenle görevine başladı. Makamında tebrikleri kabul eden Vali Aygöl, “Bilecik’i herkes bilecek” dedi.
“Atanmış değil adanmış olarak çalışacağım”
Antalya Valisi iken Malatya’ya atanan Vali Ersin Yazıcı, Malatya Valiliğindeki görevine bugün başladı. Valilik önünde il protokolü tarafından karşılanan Vali Yazıcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Malatya Valisi olarak bu yeniden başlama sürecinde bir atanmış olarak bulunmayacağım. Bu sürece bir adanmış olarak katkı sunmaya gayret edeceğim. Vatandaşımızın her biri, topraklarımızın her bir santimetrekaresi için Bismillah diyerek görevime başlıyorum” dedi.
“Hakkını helal et, Can Erzincan!”
Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale Valiliği'ne atanan Erzincan Valisi Mehmet Makas, şehre veda etti.
“Gardiyan olmaya değil, garson olmaya geldik”
Valiler Kararnamesi ile Ardahan Valiliğine atanan Hayrettin Çiçek, 17. Ardahan Valisi olarak görevine başladı. Vali Çiçek, “Biz milletimize gardiyan olmaya değil, garson olmaya geldik” dedi.
“5 yıllık ayrılıktan sonra yeniden aynı kapıdan girdik”
15 Temmuz 2023 tarihli kararname ile Göç İdaresi Başkan Yardımcılığına atanan Önder Bakan, 24 Eylül 2018 tarihinden bu yana sürdürdüğü Beşiktaş Kaymakamlığı görevinden ayrılarak, yeniden Göç İdaresine döndü.
111. dönem kaymakam adayları il stajlarına başladı
İçişleri Bakanlığı’nın il staj yerlerini belirlediği 111. Dönem Kaymakam adayları görevlendirildikleri illerde hizmete başladı. Valileri ziyaret ederek mülki idare amirliği görevlerine başlayan kaymakam adayları, “Allah devletimize ve milletimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin” duasında bulundu.
“Yükü muhabbet olanın, azığında yorgunluk olmazmış”
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, bir günde 14 köy ve bir ilçeyi ziyaret edip 350 kilometre yol yaptı. Vali Aydoğdu, “Yükü muhabbet olanın, azığında yorgunluk olmazmış” dedi.
Sinan Yaşar, Diyarbakır DS Müdürlüğüne atandı
Ankara Denetimli Serbestlik Müdürü Sinan Yaşar, Diyarbakır Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne atandı. Yaşar, Diyarbakır'daki görevine 'Bismillah' diyerek başladı.
Tercan’da bal tadında festival
Erzincan'ın Tercan ilçesinde kaymakamlık ile belediye tarafından yapılan konut, kentsel dönüşüm, sosyal donatı yatırımları ile bu yıl ikincisi düzenlenen bal festivalinin toplu açılışı yapıldı.
Jet vali üç günde Şanlıurfa'yı fethetti
Şanlıurfa'nın yeni Valisi Salih Ayhan, geçtiğimiz cuma günü geldiği kentte, kurum kuruluş, dernek, tarihi alan ziyaretleri ve çeşitli açılışlara katılarak üç günde kenti adeta fethetti.
Vali Abdullah Erin: Allah devletimize zeval vermesin
Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa'dan ayrılmadan önce kamu kurumlarının yöneticileri ve Valilik personeliyle bir araya gelerek helalleşti. Erin, "Allah devletimize zeval vermesin" dedi.