111. dönem kaymakam adayları il stajlarına başladı;

111. dönem kaymakam adayları il stajlarına başladı

İçişleri Bakanlığı’nın il staj yerlerini belirlediği 111. Dönem Kaymakam adayları görevlendirildikleri illerde hizmete başladı. Valileri ziyaret ederek mülki idare amirliği görevlerine başlayan kaymakam adayları, “Allah devletimize ve milletimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin” duasında bulundu....

Resim

İLK ZİYARET VALİLERE

111. Dönem Kaymakam Adayları Mücahit Özkök ile Atilla Mete’yi makamında kabul eden Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Mülki İdare Amirliği mesleğine yeni başlayan kaymakam adaylarına başarılar diledi.

Kastamonu Valiliğinde göreve başlayan 111. Dönem Kaymakam adayları Yusuf Özden ve Fahrünnisa Şükran İlter de Vali Avni Çakır’ı ziyaret etti. Vali Çakır, göreve başlayan kaymakam adaylarına hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, görevlerinde başarılar diledi.

Sosyal medya hesaplarından ilk görev yerleriyle ilgili paylaşımda bulunan kaymakam adaylarından bazılarının duyguları şöyle:

Resim

RABBİM UTANDIRMASIN!

Buket Yeşilgül: “11.05.2023 tarihi itibariyle 111. Dönem Gaziantep Kaymakam Adayı olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Allah devletimize ve milletimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin. Rabbim utandırmasın.”

Resim

DÖNEM ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR

Muhammet Ali Bayraktar: “11.05.2023 tarihi itibarıyla 111. Dönem Mülki İdare Amiri-Trabzon Kaymakam Adayı olarak T.C. Trabzon Valiliğinde görevime başladım. Bu vesileyle göreve başlayan dönem arkadaşlarıma başarılar dilerim. Allah utandırmasın.

Resim

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

İsmail Yüksel: “Antalya Valiliğinde 111. Dönem en genç Kaymakam Adayı olarak görevime başlıyorum. Euzubillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim”

Resim

ALLAH FAYDALI HİZMETLERDE BULUNMAYI NASİP ETSİN!

Ünsal Emre Çiftçi: “11.05.2023 tarihi itibariyle 111.Dönem Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Allah devletimize ve milletimize faydalı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin.”


ALLAH MAHCUP ETMESİN!

Eyyüp Tuğ: “15.05.2023 tarihinde 111. Dönem Mülki İdare Amiri/Kaymakam Adayı olarak Diyarbakır Valiliğinde göreve başlamış bulunmaktayım. Rabbim aziz milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah. Allah mahcup etmesin.”


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum