“Atanmış değil adanmış olarak çalışacağım”;

“Atanmış değil adanmış olarak çalışacağım”

Antalya Valisi iken Malatya’ya atanan Vali Ersin Yazıcı, Malatya Valiliğindeki görevine bugün başladı. Valilik önünde il protokolü tarafından karşılanan Vali Yazıcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Malatya Valisi olarak bu yeniden başlama sürecinde bir atanmış olarak bulunmayacağım. Bu sürece bir adanmış olarak katkı sunmaya gayret edeceğim. Vatandaşımızın her biri, topraklarımızın her bir santimetrekaresi için Bismillah diyerek görevime başlıyorum” dedi....

Resim

Vali Ersin Yazıcı, “Türkiye Yüzyılı vizyonuna yaraşır bir görev dönemi yaşamayı, Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Malatya’da halefi olduğum, Antalya’da selefim olan, çok kıymetli mevkidaşım Hulusi Şahin’e Malatya’ya verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, Antalya’da yeni görevinde başarılar diliyorum. Antalya ve Malatya arasında gerçekleşen tayinlerimizin Antalya ve Malatya kardeşliğini çok daha güçlendirmesini ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

ÖNCELİK DEPREM YARALARINI SARMAK

Vali Yazıcı şöyle devam etti: “Depremlerin ardından “Malatya’yı yeniden kuruyoruz” desek, yeridir.Bu büyük işi Allah’ın izniyle Malatya’ya ve Türkiye’ye yakışır bir dayanışmayla tamamına erdireceğiz. Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır. Allah çalışanların, hüsnü niyet sahiplerinin, birlik olanların yardımcısıdır. Yeniden başlangıca iğne ucu kadar katkısı olan ve olacak herkese hem teşekkür ediyor, hem de sabırla gayrete davet ediyorum. Malatya’daki görev sürem boyunca, birinci ve en önemli önceliğim, Malatya’nın madden ve manen; deprem yıkıntılarından, tozundan, dumanından, acısından kurtarılması olacak.”

Resim

BİRLİKTE YAPACAĞIZ

Vali Yazıcı, “Ne yapacaksak birlikte yapacağız, bu şehrin bize sunduğu imkânlarla yapacağız. Kayısı başta olmak üzere gıda endüstrisi, turizm endüstrisi ve tekstil endüstrisinin şehir ve insanımız için ürettiği katma değeri birlikte artıracağız. Türkiye vizyonuna uygun olarak üretim, istihdam, ihracat, yatırım imkânlarını el birliğiyle büyüteceğiz. Yüzlerce değerimizin üzerinde atlas bir örtü gibi serili gök kubbede hoş bir sadâ bırakmayı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Vatandaşımızın her biri, topraklarımızın her bir santimetrekaresi için Bismillah diyerek görevime başlıyorum. Yolumuz, bahtımız açık, Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum