Arama
Arama Sonuçları
Van’da son 34 yılın yağış rekoru kırıldı
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, kentte etkili olan yağışların 1990 yılından bu yana Mart ayı rekor yağış miktarına ulaştığını belirtti.
Ramazan’ın ilk günü iftarlıkları Vali dağıttı
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, On Bir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı'nın ilk iftarını, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nde kurulan İftar Çadırı'nda vatandaşlarla birlikte yaptı.
Bingöl'de üreticilere 7 milyonluk tohum desteği
Bingöl'de 400 çiftçiye yüzde 75 hibeli sertifikalı buğday tohumu dağıtıldı. Dağıtım töreninde konuşan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "18 bin dekarda kullanılmak üzere yüzde 75 hibeli sertifikalı buğday tohumu dağıtımına başladık. Projenin büyüklüğü 7 milyon lira" dedi.
Bolluk ve bereketin simgesi aşure karıştırdı
Isparta Valisi Aydın Baruş, bolluk ve bereket simgesi, kokusunda kardeşlik, tadında paylaşma olan aşurenin kaynadığı kazanı karıştırdı.
50 bin ihtiyaç sahibine Ramazan gıda kolisi
Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal inceleme sonucu tespit ettiği 50 bin ihtiyaç sahibi aileye Ramazan Ayı dolayısıyla gıda kolisi dağıtımına başladı.
Validen uyarı: Fitne zerk etmeye çalışanlara karşı dikkatli olmalıyız
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Valiliği tarafından Muharrem ayı nedeniyle Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen aşure etkinliğinde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Akkoyun, “Bugün ırk, mezhep ve meşrep farklılıklarını sunî gündemlerle öne çıkararak milletimizin birliğine ve bütünlüğüne fitne zerk etmeye çalışanlara karşı dikkatli olmalıyız” dedi.
Dükkanları gezerek aşure dağıttı
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, dükkanları gezerek esnaflara ve yol üzerindeki vatandaşlara aşure dağıttı.
Çiftçilerle domates topladı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, hafta sonu temaslarını Siverek’te gerçekleştirdi. Vali Ayhan, Takoran Vadisi, Nissibi Köprüsü ve Karacadağ Kayak Merkezi alanında incelemelerde bulundu.
Bir radyo yazısı
Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, çocukluğumuzda evlerimizin neşesi olan radyoları yazdı.
Adını Sultan Abdülaziz’den alan köyde 20. Yayla Şenliği
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Aziziye Köyü 20. Kültür Sanat ve Yayla Şenliği’ne katıldı. Vali Arslantaş, “Şenliğiniz kutlu yarenliğiniz şenlikli olsun” dedi.