Arama
Arama Sonuçları
"Eğitime, kültüre, sanata yatırımlarımız devam ediyor"
İpekyolu ilçesine yapılan Kütüphane ve Etüt Merkezinde inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Eğitime, kültüre, sanata yatırımlarımız devam ediyor" dedi.
Tokat'ın yeni Valisi Abdullah Köklü göreve başladı
17 Temmuz 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Tokat’a atanan Vali Abdullah Köklü görevine başladı. Vali Köklü, "6000 yıllık tarihi boyunca önemli bir ticaret ve kültür merkezi olmuş ve önemli bir Anadolu şehri Tokat için var gücümle çalışacağım" dedi.
Yeni doğan çocuklara ilk hediye Valilik'ten
Van Valisi Ozan Balcı, yeni dünyaya gelen çocuklarını kaydedip kimliklerini çıkarmaya gelen ailelere, çocukları için ilk hediye olarak kitap verdi.
"4 milyon kitabı Van'a kazandırdık"
Kitap Van Projesi kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere ödül veren Van Valisi Ozan Balcı, "Kitap okuma alışkanlığını çocuklarımıza kazandıralım istedik. Kitap okuma kültürünün yaygınlaşması için hep beraber çalıştık ve 4 milyon kitabı ilimize kazandırdık" dedi.
"4 milyon kitapla Türkiye’de en çok kitaba sahip olan iliz"
Kitap dağıtım törenine katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Kitap adına çok güzel işler yaptık, biz 4 milyon kitapla Türkiye’de en çok kitaba sahip olan il olduk" dedi.
Kars, yeni bir turizm destinasyonu daha kazanacak
Bostanlar Deresi’nde yer alan kaya oyma yerleşim yerleri ile güvercinliklerde inceleme yapan Kars Valisi Ziya Polat, bu alanların tarih, kültür ve doğa turizmine kazandırılması için talimat verdi.
"Harcadığımız paralar, devletin gerçek sahibi milletin parası"
Yüzme havuzu ve kapalı spor salonunun açılışına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Vanlı hemşehrilerimize, kadın, çocuk ve gençlere hizmet etmekten memnuniyet duyuyorum. Bu harcadığımız paralar, devletin gerçek sahibi milletin parasıdır" dedi.
Kaymakam Gürbüz’den şehit ve gazi yakınlarıyla anlamlı iftar
Şanlıurfa Birecik Kaymakamlığı’nca 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin Yıldönümü ve Ramazan Ayı münasebetiyle, Gazi ve Şehit aile ve yakınları onuruna iftar yemeği düzenlendi.
100 bin bardak çay ikram edilecek
Rize Valiliği himayesinde Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) organizasyonuyla “Size Bize Hepimize Rize” sloganıyla 02-05 Mayıs tarihleri arasında Ankara Başkent Millet Bahçesinde düzenlenecek Rize Günleri için bilgilendirme toplantısı Vali İhsan Selim başkanlığında gerçekleştirildi.
Anamur'da yeni bir ters lale türü keşfedildi
Mersin'in Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Evcialanı Yaylası'na yeni bir ters lale türü keşfeden Coğrafya Öğretmeni Nevzat Çağlar ile bir araya geldi. Kaymakam Bozdemir, Nevzat Çağlar'ı tebrik etti.
Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel’den yeni kitap
Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Yusuf Adıgüzel’in yeni kitabı ‘Dijital İletişimi Anlamak 4’ okuyucularla buluştu.
“Doğru bilgiyi kamuoyuna hızlı ulaştırmalıyız”
İzmir’de, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) öncülüğünde Balkan ülkelerinden medya temsilcilerinin katılımı ile Türk Balkan Medya Forumu gerçekleştirildi. Forumda konuşan İzmir Valisi Süleyman Elban, “Çok süratli şekilde doğru bilgiyi kaynağından kamuoyuna hızlı şekilde ulaştırmamız lazım” dedi.
Kaymakamlık boruların yerini açıkladı
Zonguldak Devrek’te “Borular nereye döşendi?” şeklinde bir süredir yaşanan tartışmaya Kaymakamlık açıklık getirdi. Devrek Kaymakamlığı, Aksu Köyü’ye teslim edilip edilmediği tartışma konusu olan koruge borularının Aksu Köyü Güney Mahallesi’nden Alaplı İlçesi Gümeli Bölüklü Yaylası’na bağlanan yolun alt yapısında kullanıldığı açıkladı.
Tokat’ın meşhur domatesi salça oluyor
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu’nun eşi Ayfer Hatipoğlu, Tokat Kadın Kooperatifi üyesi kadınlarla birlikte kazan başına geçerek salça yaptı.
Dinamitle yıkımlara hız verildi
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Mahallesi Cadde Bostan Rezidansta patlayıcı madde kullanılarak yapılan yıkım çalışmalarını yerinde kontrol etti.
TİMBİR’e ‘Yılın Alkışı Hakeden Medya Organizasyonu’ Ödülü
Kurucuları arasında www.miahaber.com.tr’nin de bulunduğu Türk İnternet Medya Birliği’ne (TİMBİR), Uluslararası Radyocular Birliği tarafından ‘Yılın Alkışı Hakeden Medya Organizasyonu’ ödülü takdim edildi.
Eflani’de şiddetli yağış sele neden oldu
Karabük Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, ilçeye bağlı Tabaklar Mahallesi ve Bostancı Köyünde sağanak yağıştan dolayı etkilenen bölgelerde inceleme yaptı.
Miniklerle bostan ekti
Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, anasınıfı öğrencilerinin bostan ekimine katılarak, miniklerle uygulamalı tarım etkinliği yaptı.
Özel çocuklarla ellik oyunu
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen Özel Eğitim Şenliğine katıldı.
Ahmet Adanur, son yolculuğuna uğurlandı
Trabzon'da vefat eden Cizre ve Bafra eski kaymakamı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur'un cenazesi dualarla toprağa verildi.
Vali yardımcısı 2023 depreminin destanını yazdı
Güncel olayları büyük bir incelikle mısralara döken ve yazdığı şiirleri ilgiyle okunan Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin acısını 51 dörtlükte destana dönüştürdü.
İlk iftar lise pansiyonunda kalan öğrencilerle
Karabük Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz ve eşi Fuldem İlayda Korkusuz, Ramazan ayının ilk iftarını Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonunda öğrencilerle birlikte yaptı.
Depremzede aileleri yalnız bırakmadı
Karabük Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, deprem bölgesinden ilçeye gelen depremzede aileleri yalnız bırakmayarak, taleplerini dinledi.
Ailelerin sorunlarını hanelerinde dinledi
Karabük Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, ailelerin sorunlarını hanelerinde dinlemeye devam etti.
“Vatandaşlarımızın sorunlarını çözeceğiz”
Vatandaşları hanelerinde ziyaret etmeye devam eden Karabük Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, “Sorunlarını en kısa sürede çözeceğiz” dedi.
4 ikiz kardeş aynı birlikte askerlik yapıyor
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, aynı birlikte vatani görevlerini yerine getiren 4 ikiz kardeşi ziyaret ederek askerlerle birlikte karavanadan yemek yedi.
Öğrenciler tarihi mekanlarda hem kitap okuyor, hem de şehrin tarihini öğreniyor
Tokat Okuyor Projesi kapsamında gerçekleşen “Tarihî Mekân Okumaları” etkinliğinde konuşan Vali Numan Hatipoğlu, Tokat’ta öğrenci başına 8 kitabın düştüğünü ve bu rakamın Türkiye ortalamasından fazla olduğunu söyledi.
Mertcan asker olmanın gururunu yaşadı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, yüreği vatan sevgisi ile dolu olan Bardet - Biedl sendromlu Mertcan Akdağ’a (20), 1 gün asker olma gururu ve onurunu yaşattı.
Sokak hayvanlarını mamayla besledi
Karabük Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, Hayvanları Koruma Gününde sokak hayvanlarını unutmadı.