Arama
Arama Sonuçları
"En büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır"
Hayırseverler tarafından yaptırılan okulun açılısına katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "En büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır' anlayışıyla ilimizde eğitime büyük önem veriyoruz" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
"Emek veren üreticimizin yanındayız"
Burdur'un Bucak ilçesinde üreticilere 5 bin Melli İnciri fidanı dağıtıldı. Dağıtım programına katılan Vali Türker Öksüz, "Emek veren, alın teri döken üreticimizin her zaman yanındayız. Yeter ki siz üretin, üretme isteğinizi ortaya koyun" dedi.
Temeli dualarla atıldı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer İlçe Müftülüğü’ne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu temel atma törenine katıldı.
“Bütün kalbimizle yanınızdayız, aranızdayız”
Engelliler Günü kapsamında düzenlenen programa katılan ve “Sevgiyle bütün engelleri aşalım” vurgusu yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Bütün kalbimizle yanınızdayız, aranızdayız” dedi.
“Meslek lisesinden altın bilezikle mezun olursunuz”
Bozova’da bir dizi temas ve incelemede bulunan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, meslek lisesi ziyaretinde öğrencilere, “Buradan elinizde mesleğinizle yani kolunuzda altın bileziğiniz takılı vaziyette mezun olursunuz ve iş hayatına çabucak atılabilirsiniz” diye seslendi.
Konya’da 10 yeni kaymakam
Konya Valisi Vahdettin Özkan, ilde göreve yeni başlayan 10 kaymakamla bir araya geldi. Yeni kaymakamları tebrik eden Vali Özkan, ‘devlete ve millete hizmet yolunda’ kendilerine başarılar diledi.
Davut Boztaş
Saraydüzü Kaymakamı
Erzurum’un 3 bin rakımlı dağları göçerleri ağırlıyor
Türkiye'nin mera varlığının yüzde 11'ine sahip Erzurum, farklı bölgelerden gelen göçer ailelere ev sahipliği yapıyor. Ülkenin tanınan firmaları da bu meralardan beslenen hayvanlardan elde edilen sütle markalarına değer katıyor.
GES projesinin dörtte üçü tamamlandı
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Merkez ve İlçelere bağlı köylerin içme suyu elektrik giderlerinin karşılanması amacıyla başlatılan 2.1 MW güç üretim kapasitesine sahip GES Proje alanında incelemelerde bulundu.
Bayburt şehir müzesine kavuşuyor
Bayburt Dede Korkut Müzesi, bugün saat 14:00'te düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.
Ali Murat Kayhan
Aydın Vali Yardımcısı
Hamza Selçuk
Alacakaya Kaymakamı
Coşkun Doğan
Mülkiye Müfettişi
Osman Hacıbektaşoğlu
Zonguldak Valisi
Kış lastiği denetimine katıldı
Burdur Valisi Ali Arslantaş, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan “Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri” konulu genelge kapsamında Bucak İlçesi Bölge trafik uygulama noktasında toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla gerçekleşen Kış Lastiği denetimine katıldı.
Hazreti Mevlâna’nın 749. Vuslat Yıl Dönümü
Hazret-i Mevlâna’nın 749. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, il protokol üyeleri ve vatandaşların Şems-i Tebrizi Türbesi ziyareti ile başladı.
Cumhuriyetle yaşıt 51 dede ve nineyi mutlu etti
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu genelinde Cumhuriyetle yaşıt olan 1923 doğumlu 51 dede ve nineyi, kaymakamlarla birlikte evlerinde ziyaret etti.
Çetmili Kara Ali Çavuş ve oğlu şehadetlerinin 100. yılında anıldı
Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve Derebucak Kaymakamı Ömer Levent Türk, Kurtuluş Savaşı'nda kucağında oğluyla şehit düşen Çetmili Kara Ali Çavuş ve oğlu Sancaktar Mehmet Onbaşı için şehadetlerinin 100. yılında düzenlenen anma programına katıldı.
Burdur’da su kaynaklarına 613 bin yavru balık bırakılacak
Burdur Valisi Ali Arslantaş'ın katılımıyla Karacaören Barajına 115.000 balık bırakıldı. Arslantaş, 2022 yılı içerisinde Burdur genelinde toplam 21 su kaynağına 613.200 yavru sazan balığının bırakılacağını açıkladı.
Şefik Aygöl
Bilecik Valisi
Bayram GALE
Bucak Kaymakamı
Metin EYYÜPKOCA
Yahyalı Kaymakamı V.
Yaşar DÖNMEZ
Talas Kaymakamı
Selami IŞIK
Atabey Kaymakamı
Alp Eren Yılmaz
Mezitli Kaymakamı
Yasin AKGÜL
Şanlıurfa Vali Yardımcısı
Abdullah Yüksel
Hani Kaymakamı
Osman Oğuz EKŞİ
Ilgaz Kaymakamı