Arama
Arama Sonuçları
Yozgat, kadim coğrafyasıyla gün yüzüne çıkarılıyor
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Kerkenes Harabeleri ile Uşaklıhöyük kazı alanlarında inceleme yaptı. Çalışmaların devam ettiğini ifade eden Vali Özkan, "Yozgat kadim coğrafyasıyla gün yüzüne çıkacak" dedi.
“Biz büyük bir aileyiz”
Muş ASP Spor Kulübü oyuncuları, valilik tarafından kendilerine sağlanan spor malzemeleri için Vali Avni Çakır’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Muş'ta sahnelenen operet büyük beğeni topladı
Muş'ta sahnelenen "Arşın Mal Alan Opereti" büyük beğeni topladı. Operetiyi izleyen Vali Avni Çakır, "Harika bir geceydi. Bundan sonra da bu gibi etkinliklerle şehrimize renk katmaya devam edeceğiz" dedi.
Ekmek görünümlü bir sanat harikası
Vatandaşları hanelerinde ziyaret ederek gönül kapıları aralayan Şırnak Silopi Kaymakamı Cihat Koç, misafir olduğu hanelerden yoğun ilgi gördü.
Tatilin son gününde gönüllerince eğlendiler
Muş Valisi Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır, Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklar için Güzeldağ Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Çocuklarla oyunlar oynayan Vali Çakır, "Sömestr tatilinin son gününde güzel bir etkinlik yaptık. Çocuklarımızla beraber kızaklarla kaydık" dedi.
Yaban hayvanlarına yem bıraktılar
Muş Valisi Avni Çakır, vali yardımcıları ve Varto Kaymakamı Musa Ayyıldız, karla kaplı Varto kırsalında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için bölgeye yem bıraktı. Vali Çakır, “Doğadaki dostlarımızı yalnız bırakmayacağız” dedi.
Dondurucu soğuğa rağmen takıma destek oldu
Muş Valisi Avni Çakır, 1984 Muşspor ile Adana 1954'ün maçını dondurucu soğuğa rağmen tribünden izledi. Vali Çakır, karşılaşmayı kazanan Muşspor'u tebrik etti.
"Çocuklarımızın çalışma ortamlarını gözlemliyoruz"
Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, "Misafirim Kaymakamım" projesi kapsamında öğrencileri evlerinde ziyaret ediyor. Kaymakam Ateş, "Amacımız çocuklarımızın okul sonrası çalışma ortamlarını gözlemlemek, yanlarında olduğumuzu hissettirmek" dedi.
Pazar esnafının hatırını sordu
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, semt pazarı ziyaretinde tezgâh sahibi esnaflarla alışveriş hareketliliği ve pazarın durumu hakkında sohbet edip ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Ustalar ve gençler voleybolda buluştu
Muş Valisi Avni Çakır ile Vali yardımcıları Hasan Taş, Cihat Abukan, Mustafa Batuhan Alpboğa, Olimpik Kadın Voleybol Takımı ile maç yaptı.
"Toplumsal dokumuzun temelini oluşturuyor"
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, esnafı ziyaret ederek, taleplerini dinledi. Vali Varol, "Esnaflarımız kadim şehrimizde kardeşlik ve hoşgörü iklimini tesis eden toplumsal dokumuzun temelini oluşturmaktadır" dedi.
Tarihi Tuz Hanı’nda restorasyon başlayacak
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ile birlikte 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Tarihi Tuz Hanında incelemelerde bulundu
“Misafirim kaymakamım”
Hakkâri Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, “Misafirim Kaymakamım” projesi kapsamında öğrenciler Muhammet ve Abdulkahar’ın evlerine konuk oldu.
Kızılay'a aşevi desteği verecek
Kızılay görevlileri, Hakkari Valisi Ali Çelik’i makamında ziyaret ederek, kente yapılması planlanan aşevi için destek istedi. Vali Çelik ise, "Hakkari’ye aşevi yapılması için elimden gelen desteği vereceğim" dedi.
Şehit babasını teselli etti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün İstanbul Büyükçekmece’de ihbar üzerine gittiği bir evde açılan ateş sonucu şehit edilen polis Cihat Ermiş’in Ankara Haymana’daki ailesini ziyaret ederek, “Şehidimizin ailesi ve 2 yaşındaki evladı Kemal Asaf artık bu vatana emanet” dedi.
Cudi Dağı’nda Şehitler Anıtı’nın açılışını şehitlerin aileleri yaptı
Silopi Kaymakamlığı tarafından Cudi Dağı’nda inşa edilen Şehitler Anıtı’nın açılışı, Cudi’de şehit olanların ailelerinin de katılımıyla dualarla yapıldı.
“Vatandaşımızın sorununu birinci ağızdan dinliyoruz”
Vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam eden Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, çay sohbetleri eşliğinde ihtiyaç ve talepleri dinledi.
“Ahilik toplumun yoluna yine ışık tutacak”
Esnafları ziyaret ederek Ahilik Haftası’nı kutlayan Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, bir demirci dükkanında demir dövdü. Vali Coşkun, “Ahilik, dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da bu toplumun yoluna ışık tutacak; iyiliğe dair yürüyüşümüz ahiliğin manevi muhafazası altında güvenli ve istikrarlı çizgisini devam ettirecek” dedi.
“Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadığınız için hepinizi alınlarınızdan öpüyorum”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Kulp’ta ; biri kırmızı, biri turuncu ve biri de gri kategoride olmak üzere toplam 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, “Operasyonu gerçekleştiren kahraman Emniyetimizi ve kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmadığınız için hepinizi alınlarınızdan öpüyorum” dedi.
Tayini çıkan kaymakamlara veda
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, son kararname ile tayini çıkan Devrekâni, Tosya, Bozkurt ve Seydiler kaymakamları için veda yemeği düzenleyerek, “Yeni görev yerlerinizde sağlık, huzur ve başarı diliyorum” dedi.
52 ilin emniyet müdürü değişti
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararname ile 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 52 ilin emniyet müdürü değişti.
Cihat Abukan
Muş Vali Yardımcısı
Öğrenci yurdunda iftar
Şırnak Silopi Kaymakamı Cihat Koç, Fen Lisesi öğrenci yurdunda düzenlenen iftar programına katılarak, Ramazan ve iftarın bereketini öğrencilerle paylaştı.
“Uyuşturucu ile mücadelede annelerin desteğine ihtiyaç var”
En İyi Narkotik Polis Anne Projesi kapsamında Niğde’nin Bor İlçesi’nde düzenlenen programda anne ve anne adaylarıyla bir araya gelen Vali Mustafa Koç, uyuşturucu ile mücadelede annelerin önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaptı.
Halk kütüphanesinde gençlerle buluştu
Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ederek gençlerle buluştu.
8-16 Ekim’de Sur sokaklarında şenlik var
Geçmişte adı terörle, şimdilerde ise festival ve şenliklerle anılan Diyarbakır Sur’da düzenlenen ‘Sur Kültür Yolu Festivali’ yarın başlıyor. Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, “Festival hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Tüm Türkiye’den vatandaşlarımızı unutamayacakları anlar biriktirmek için Sur’a ve festivalimize bekliyoruz” dedi.
Kaymakam, yaşlı amcayı yıkılacak evden kurtardı
Kastamonu Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan, duvarıyla çatısı ayrılmış yıkılmak üzere olan bir evde tek başına yaşamaya çalışan 60 yaşındaki Mustafa amcayı konteynır evle sevindirdi.
Okulların son kontrollerini yaptı
Kastamonu Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan, yarın başlayacak 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki okulları ziyaret etti. Öğrenciler gelmeden okulların son kontrolünü yapan Kaymakam Abukan, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.
Vali Salih Ayhan Harran’la hemhâl oldu
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın, ilçe ziyaretleri kapsamında bugünkü ziyaret noktası Şanlıurfa'nın güzel ilçelerinden Harran oldu. Dünyanın ilk üniversitesi ve kümbet evleri ile meşhur olan, her köşesi tarih kokan güzel ilçede gün boyu ziyaretler yapan Vali, hemşehrileriyle hemhâl oldu.
Harun SARIFAKIOĞULLARI
Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü