Arama
Arama Sonuçları
Ahmet Çırakoğlu
Mersin Vali Yardımcısı
Valilikten belediyelere sokak hayvanları talimatı
Kocaeli Valiliği sokak hayvanlarıyla ilgili alınacak tedbirlere ilişkin açıklama yayınladı. Açıklamada, "İlimizde bulunan rehabilite edilmemiş köpek popülasyonunun azaltılması maksadıyla ivedilikle kısırlaştırma çalışmalarının yürütülmesi, belirtilen görevlerin yerine getirilmemesi halinde gereken işlemlerin başlatılacağı noktasında uyarılarda bulunulmuştur" denildi.
Şehit polisin emanetini sevindirdi
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Şehit Polis Memuru Hüseyin Gümüş'ün ailesini makamında kabul etti. Aileyle yakından ilgilenen Vali Çeber, şehidin emaneti küçük kızı da hediyelerle sevindirdi.
"Bizleri görünce yaptığımız hizmetler akıllarına gelmeli"
Amasya Valisi Yılmaz Doruk’un başkanlığında İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı. Vali Doruk, "Vatandaşlarımızın kurumlarımıza ilettikleri talepler dikkatle incelenmeli ve sonuçlandırılması hususunda özellikle ihtimam gösterilmelidir. Vatandaşlarımız bizleri gördüğü zaman yapmış olduğunuz hizmetler akıllarına gelmelidir" dedi.
“Her şeyden önce insanımızın mutluluğu gelir”
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, vatandaş ile idare arasında çıkan ihtilafların çözümünde “Kamu Denetçiliği Kurumu’nun Rolü” kapsamında Kırıkkale’ye gelen Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç ve beraberindeki kamu denetçileriyle birlikte gerçekleştirilen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.
52 ilin emniyet müdürü değişti
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararname ile 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 52 ilin emniyet müdürü değişti.
28 ilçenin kaymakamı değişti
"Yurt Dışı Dil Eğitim Programı" kapsamında dil eğitimine gidecek olan kaymakamların ilçelerinden ayrılması nedeniyle çok sayıda ilçede kaymakam değişikliği yaşandı.
Devlet ile vatandaşın buluşma noktası: Halk Günü
Devlet ile vatandaşın buluşma noktası olan Halk Günü Toplantılarının 2023 yılı Mayıs ayı oturumu, Vali Mustafa Masatlı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.
Kaymakam Çimer, yürüyemeyen Şerife’yi elektrikli bisikletle sevindirdi
Konya Hüyük Kaymakamı Hasan Çimer, ortopedik engeli nedeniyle yürüyemeyen 26 yaşındaki Şerife Yağcı’ya hayırseverler aracılığıyla elektrikli bisiklet temin etti.
Muhtarlar, tayini çıkan kaymakam için imza topladı
Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile tayini Afyon'un Dinar ilçesine çıkan Kula Kaymakamı Kemal Duru'nun 1 yıl daha görev yeri olan Manisa Kula'da kalması için bir araya gelen ilçe merkez ve mahalle muhtarları, imza toplayıp İçişleri Bakanlığı'na dilekçe yazdı.
Kaymakamı CİMER'den evine davet etti
Turan Canpolat isimli üniversite öğrencisi genç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) üzerinden kaymakamı evlerine davet ederek tanışmak istedi. Davete icabet eden Malatya Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu da Turan’ı evinde ziyaret etti.
Hasan Çimer
Hüyük Kaymakamı
Dr. Mehmet BOZTEPE
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı
Abdulhamit KARACA
Adıyaman Vali Yardımcısı