Arama
Arama Sonuçları
Vali Çelik, heyecan dolu Off Road deneyimi yaşadı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü gününde düzenlenen Off Road etkinliğine katıldı. Şoför koltuğuna oturan Vali Çelik, Extreme Off Road aracı ile eğlenceli bir Off Road deneyimi yaşadı.
Milli Takımın galibiyetini halay çekerek kutladılar
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Milli Takımın Çekya'yı 2-1 mağlup etmesinin ardından galibiyeti halay çekerek kutladı.
Kaymakamdan teşekkür plaketi
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, tayinleri çıkan görevlilere teşekkür ederek, plaket verdi.
Türkiye’nin en güzel panoramik manzarası Çukurca'da
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca’da bulunan Bayraktepe Seyir Terasını ziyaret etti. Vali Çelik, "Türkiye’nin en güzel panoramik manzarasının olduğu bir alandayız" dedi.
Çukurca'da miniklerle fide diken Vali Çelik: “Hakkari’mizin ekonomisine değer katma derdindeyiz”
“TAKE ile Üreten Hakkari“ projesi, tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesi amacıyla Hakkari’de, %75 oranında hibe ile hazırlanarak Tarım ve Orman Bakanlığı’na sunulmuş ve kabul edilmişti. Bu proje kapsamındaki ilk fideler, törenle Çukurca’daki 122 üreticiye dağıtıldı.
"Yolda risk olup olmadığı değerlendiriliyor"
Hakkari Valisi Ali Çelik, kaya düşmesi nedeniyle kapanan Çukurca yolundaki çalışmaları inceledi. Vali Çelik, "Ekiplerin yoğun mesaisi sonucu temizlendi. Yolda risk olup olmadığına yönelik karayolu uzmanlarının yapacakları değerlendirmeler sonrasında yol trafiğe açılacak
Çukurca'nın dağlarına bahar geldi
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 29 yıldır terör nedeniyle kapalı olan köyler yeniden açılacak. Köylerde inceleme yapan Kaymakam Mert Kumcu, "Bitmeyen hikayeler, acı tatlı hatıralar, yaşanmışlıklar ve daha niceleri… Ama artık doğa harikası bu topraklara bahar geldi" dedi.
Hakkari-Çukurca karayoluna çığ düştü
Hakkari-Çukurca karayolu, Depin mevkisinde düşen çığ nedeniyle kapandı.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
"Kurslar sayesinde yeteneklerini sergiliyorlar"
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, "Çukurca 7'den 70'e Spor Yapıyor" projesi çerçevesinde başlatılan jimnastik kursunu ziyaret etti. Kaymakam Kumcu, "Kurslar sayede her bir öğrenci, farklı spor dallarında yeteneklerini sergiliyor" dedi.
"Şehit ailelerimiz daima başımızın tacı"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 2019 yılında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İdris Gezer'in ailesini ziyaret etti. Vali Özarslan, "Şehit ailelerimiz daima başımızın tacıdır. Her daim yanınızdayız" dedi.
“Teröristlerin inlerini başlarına yıkıyoruz”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde eş zamanlı düzenlenen Kahramanlar-35 operasyonlarında bölücü terör örgütüne (BTÖ) ait 58 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
Göçük altında kalan madenciyle bir araya geldi
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, çalıştığı madende göçük altında kalan ve yaralanan Ömer Özkan’ı ziyaret etti.
Şehit İmam Aziz Tan'ın adı camide yaşatılacak
2010 yılında sabah namazına giderken şehit edilen imam Aziz Tan'ın adı, Hakkari Durankaya beldesinde yeni yapılan camiye verildi. Caminin açılışına katılan Vali Ali Çelik, “Şehidimizin ismi her namazda, her duada yaşayacak” dedi.
Sorun tespiti için köylerde inceleme
Çukurca ilçesindeki Akkaya, Çığlı, Gündeş, Narlı ve Üzümlü köylerini ziyaret eden Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, "Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde görmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla köyleri ziyaret ediyoruz" dedi.
Mesire alanında çevre temizliği
Hakkari Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, ilçe halkının ve çevre nüfusun nefes aldığı, hafta sonu pikniklerini yaptığı Çınaraltı Mesire Alanı’nda düzenlenen temizlik faaliyetine katıldı.
Asırlık çınarın yaptığı bastonları denedi
Hakkari Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Gündeş Köyü Çimenli mezrasında Kiner ağacından baston üretimi yapan asırlık çınar Yusuf Kılıç’ı ziyaret ederek baston üretim süreci ile ilgili bilgi aldı.
Hakkâri'nin sorunları Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde masaya yatırıldı
Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik beraberindeki heyetle birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek Hakkâri'nin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüştü.
Köylülere misafir oldular
Kütahya Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, kaymakam adayları Ali Ezgeç ve İbrahim Ergin, Kestel, İnlice, Taşlık, Başkonak, Yeşilyayla, Sarıçam ve Yağmurlar köylerini ziyaret ederek, köylerin sorunlarını yerinde inceledi.
“Birlik ve beraberliğimiz daim olsun!”
Çukurca’yı ziyaret eden Hakkari Valisi Ali Çelik, ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun!” dedi.
Göreve başlamadan esnaf ve vatandaşla tanıştı
Karaisalı’dan “Sizi asla unutmayacağız” diyerek sevgi seli ile uğurlanan Kaymakam Mert Kumcu, yeni görev yeri Hakkari Çukurca’da göreve başlamadan esnaf ve vatandaşlarla tanıştı.
Belediye başkanlarıyla Hakkâri’yi konuştu: Elimden gelen desteği vermeye hazırım
Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Çukurca, Şemdinli, Esendere ve Durankaya Belde Belediye başkanlarını makamında misafir ederek, “Elimden gelen desteği vermeye hazırım” dedi.
Murat Öztürk
Mülkiye Müfettişi
İlyas Kılıç
Altunhisar Kaymakamı
Mert KUMCU
Çukurca Kaymakamı
Köy gençleri ve cami cemaati ile hasbihal
Hakkari Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt, Akkaya Köyü Camisinde İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen ‘Gençliğe Değer Projesi’ kapsamında köy gençleri ve cami cemaati ile sohbet etti.
Yaşar Karadeniz
Sakarya Valisi
Kursiyerlerin yaptığı el emeği halının iplerini kesti
Hakkari Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt, Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, kursiyerlerin yaptığı el emeği halının iplerini makasla kesti.
Hakkari’ye 19 milyon liralık yeni yatırım
DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle Hakkari Valiliği paydaşlığında Hakkari'de hayata geçirilecek olan 19 milyon lira değerindeki 8 projenin protokolü düzenlenen törenle imzalandı.
Şehit annelerinin acısını paylaştı
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, şehit Jandarma Er Rıdvan Akgüç ile şehit güvenlik korucusu Halil Kural'ın şehadetinin yıldönümünde ailesini ziyaret ederek acılarını paylaştı.