Arama
Arama Sonuçları
+1 fark hayata tatlılık katar...
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında “Artı bir fark, hayata tatlılık katar” etkinliğinde özel gençlerle bir araya geldi.
"Buzağılar Ölmesin İşletmelerimiz Şenlensin"
Ardahan'da büyükbaş hayvancılıkta buzağı ölümlerinin önlenmesi amacıyla Valilik Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan "Buzağılar Ölmesin İşletmelerimiz Şenlensin" projesi hayata geçirildi.
Depremzede çocuklar için pedal çevirdiler
Antalya’nın Kemer ilçesinde bu yıl 5'incisi düzenlenen Akra Gran Fondo Powered by AG Tohum Bisiklet Yarışı düzenlendi.
Ali Recai Yerlikaya
Mülkiye Müfettişi
Öğrencilere ücretsiz yemek
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, beraberinde Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığının “Beş Milyon Öğrenciye Bir Öğün Ücretsiz Yemek Projesi” kapsamında Halitpaşa İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek, ücretsiz yemek hizmetini denetledi.
Köy ziyaretlerinde hanelere konuk oldu
Ardahan Damal Kaymakamı Semih Cembekli, köy ziyaretleri kapsamında Eskikılıç Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını yerinde inceledi.
Cemevinde dedeleri ve vatandaşları dinledi
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, köy ziyaretleri kapsamında Damal ilçesinde Burmadere, Dereköy ve Otağlı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.
Abdurrezzak CANPOLAT
Sapanca Kaymakamı
Mahmut HERSANLIOĞLU
İstanbul Vali Yardımcısı
Murat Büyükköse
Kırkağaç Kaymakamı
Dr. Muhammed Lütfi KOTAN
Tirebolu Kaymakamı
Burak Keser
Ordu Vali Yardımcısı
Yücel Gemici
İstanbul Vali Yardımcısı
Tekirdağ'da Altın Makas Bağ Budama yarışması
Tekirdağ’da ilk defa düzenlenen “Altın Makas Bağ Budama” yarışmasında 30 üretici dereceye girmek için yarıştı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, etkinlikte yaptığı konuşmada Tekirdağ için bağcılığın önemini vurguladı.
Dr. Ozan Balcı
Van Valisi