Arama
Arama Sonuçları
Antalya’nın kalbine sıkı denetim
Antalya’nın kalbi Kaleiçi’nde polis ve zabıtalardan oluşan Hanutla Mücadele ve Etiket Denetimi ekipleri turistleri ve vatandaşları canından bezdiren hanutçulara göz açtırmıyor.
Yaş almış büyüklerin bayramını kutladı
Ankara Valisi Vasip Şahin, Kahramankazan ilçesinin Akıncı Gişeler bölgesinde bulunan Emniyet ve Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
43 ilin kesişim noktasında trafik denetimi
Emniyet Genel Müdürü Vali Erol Ayyıldız ve Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 43 ilin kesişim noktası olan Kırıkkale’de yol kontrol noktalarını ziyaret ederek, yapılan denetimler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
"59 cinayet olayının tamamı aydınlatıldı"
Konya Valisi Vahdettin Özkan, kentte meydana gelen asayiş olayları, suç ve suçlu ile mücadeledeki son durumu açıkladı. Vali Özkan, son 9 ayda malvarlığına karşı işlenen suçlarda aydınlatma oranının yüzde 91 olduğunu, 59 cinayet olayının ise tamamının aydınlatıldığını belirtti.
Trafik denetimi yaptı
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Erzin Dağ-Sa Yol Kontrol Noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ekiplerle birlikte trafik denetimi yapan Vali Masatlı, sürücülerden trafik kurallarına uymalarını istedi.
Depremde binası orta ve ağır hasarlı olanlar için yeni fırsat
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın tüm aşamalarını birebir takip ettiği Yerinde Dönüşüm Projesi'nin detayları belli oldu. Çalışmaya Şanlıurfa'dan çok sayıda başvurunun alındığı öğrenilirken, proje ile vatandaşa birçok destek ve imkân sunuluyor.
"Okul çevresindeki tedbirler ciddiyetle uygulanacak"
Kütahya Valisi Musa Işın’ın başkanlığında “Okul Güvenliği Toplantısı” yapıldı. Vali Işın, "İlk yarıyılı sorunsuz tamamlamanın sevincini yaşıyoruz. İkinci döneme güvenli ve huzurlu bir başlangıç yapabilmek için alınan tedbirler ciddiyetle uygulanacak" dedi.
Narkotik uygulamasına katıldı
Samsun Asarcık Kaymakamı Hakan Köksal, emniyet ve jandarmanın birlikte yürüttüğü ‘Asayiş Narkotik’ uygulamasına katıldı. Araçları durduran Kaymakam Köksal, sürücülere bilgilendirmede bulundu.
Genel sekreterler eğitimde
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü, 51 İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Mali Hizmetler Müdürünü eğitime aldı. Genel sekreterler, “İl Özel İdarelerinin Mali Denetimi Eğitim Programı” konusunda bilgilendirildi.
"İstanbul'da en olmaması gereken senaryoyu yaşıyoruz"
Değerlendirme toplantısında konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul'daki ortak sorunun sahipsiz sokak hayvanları olduğunu belirterek, "Sokak hayvanları konusundaki en olmaması gereken senaryoyu yaşıyoruz. Kısırlaştırma en kesin çözüm" dedi.
Belediyelere sokak hayvanları için talimat verdi
İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı'nda konuşan Ordu Valisi Muammer Erol, "Sokaktaki hayvan popülasyonu sürekli artıyor. Belediyelerimiz sokak hayvanlarını kısırlaştırma, tedavi etme ve rehabilitasyonunu sağlamaya yönelik adımları hızla atmalı" dedi.
Sağlıksız sakatata el konuldu
Adana Valiliği, hijyen şartlarını sağlamadan sakatat temizliği yapan bir işletmenin görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması üzerine işletmeyi denetleyerek 300 kg sakatata el koydu.
Sürücülere emniyet kemeri uyarısı
Jandarmanın trafik denetimine katılan Sinop Valisi Mustafa Özarslan, sürücülere emniyet kemeri ve trafik kuralları konusunda uyarılarda bulundu.
Trafik denetimine katıldı
Sinop Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince yapılan trafik denetim uygulamalarına katılarak, sürücülere trafik kurallarını hatırlattı.
Acil servise habersiz denetim
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni akşam saatlerinde habersiz bir şekilde ziyaret eden Vali Hasan Şıldak, hasta ve hasta yakınlarının şikayetlerini dinledi.
“Depremin izlerini hızla siliyoruz”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, depremlerin ardından yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının son hızla devam ettiğini belirterek, “Depremin izlerini hızla siliyoruz” dedi.
Emniyet 31 bin otobüsü denetledi
Emniyet Genel Müdürlüğü, trafik güvenliğinin sağlanması, usulsüzlük ile suistimallerin en aza indirilmesi ve kural ihlalleri nedeniyle meydana gelen kazaların önlenmesi amacıyla 8-12 Eylül'de ülke genelinde denetimler gerçekleştirildi.
Servis araçlarını denetledi
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, okul servis araçlarının denetimine katılarak, uyulması gereken kurallarla ilgili sürücülere hatırlatmalarda bulundu.
Öğrenci servislerinin denetimine katıldı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, öğrenci taşıyan servislere yönelik polis ekiplerinin yaptığı denetimlere katıldı.
Hastaneye sabah denetimi
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, sabahın erken saatlerinde, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde denetim ve incelemelerde bulundu.
Toprak analizleriyle tarımsal verimlilik artırılacak
Kütahya Valisi Musa Işın, kurumları tanımak ve çalışmalarını yerinde görmek amacıyla başlattığı ziyaretlerine İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile devam etti.
Gece trafik denetimi yaptı
Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, jandarma ve emniyet personeli ile uygulama noktalarında gece trafik denetimi yaptı.
Hatay’ın ihyası için yeni bir dönem başlıyor
Deprem bölgesi olan Hatay’ın ihya ve inşasında yeni bir dönem başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın 17 Temmuz’da başlattığı ‘Yerinde dönüşüm’ projesiyle Hatay yeniden ayağa kaldırılıyor.
Ayçiçeği tarlalarını çekirge istila etti
Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde yaklaşık 3 bin dekar ekili ayçiçeği tarlasını çekirgeler istila etti. Toplu ilaçlama çalışmaları yapılırken valilik, çekirge ile mücadelenin sürdüğünü açıkladı.
Trafik denetimi
Amasya Hamamözü Kaymakamı Şeyma Şendur, emniyet ve jandarma ekipleriyle Trafik Denetim Uygulamasına katıldı.
Trafik denetiminde bayramlaşma
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ramazan Bayramı öncesinde Kırıkkale, Kırşehir ve Kayseri’de trafik denetimi yapılan uygulama noktalarını ziyaret ederek, polis, jandarma ve vatandaşlarla bayramlaştı.
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi
İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri” konulu genelge gönderdi. Bayram öncesi ve sürecince alınacak trafik tedbirleri tek tek sıralandığı genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak.
“Kaçak yapılaşmaya asla müsaade etmeyeceğiz”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem sonrası Batman’da hayat geçirilecek yeni yapı ruhsatı detaylarına ilişkin düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Depremzedelere moral verdi
Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, okul, cami ve çadırlarda misafir olan depremzedeleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.