Arama
Arama Sonuçları
"Kadim şehrimizin her bir ferdini samimiyetle dinliyoruz"
Halk buluşmalarında vatandaşların derdini dinleyen ve çözüm önerileri için talimatlar veren Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Gerger'den Gölbaşı'ya, Çelikhan'dan Samsat'a kadim şehrimizin her bir ferdini muhabbetle kucaklayıp, samimiyetle dinliyoruz" dedi.
Van’da eşini kaybetmiş kadınlar için 51 konut yapılıyor
Van Valisi Ozan Balcı, eşini kaybetmiş ihtiyaç sahibi kadınlar için yapımı devam eden konutların inşaatında incelemelerde bulundu.
"Harmanı olmayanın dermanı olmaz"
Antalya Valisi Hulusi Şahin, tarım sektörünü 27’inci defa bir araya getirecek olan Hasyurt Tarım Fuarı’nın açılış törenine katıldı. Batı Akdeniz kuşağında bulunan ve 28.000‘den fazla çiftçiye erişmesi planlanan fuarın açılışı coşkuyla gerçekleştirildi.
Vatandaşın dertlerine derman oluyor
Halk günü buluşmalarına devam eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinliyor, dertlerine derman oluyor.
Şehitlerin emanetlerini bayramda yalnız bırakmadı
Özel ve anlamlı günlerde şehit aileleri ve gazileri unutmayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Derince ilçesinde ikamet eden şehit yakınlarını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.
9 vatandaşın derdine derman oldu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği Halk Günü buluşmaları kapsamında bugün 9 vatandaş ile bir araya geldi. Vali Yavuz, kendisine iletilen sorun ve taleplerin çözümü noktasında ilgili kurum yetkililerine anlık talimatlar verdi.
“Devletimizin yüceliğini herkese göstermek tek hedefimiz oldu”
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca düzenlenen iftar programına mütevelli heyeti üyeleriyle birlikte aileler, çocuklarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşlar sorunlarını Vali Yavuz ile paylaştı
Düzenli olarak ‘Halk Günü’ buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, doğrudan kendisine iletilen talep, sorun, şikayet ve ihtiyaçları dinleyerek yapılması gerekenler noktasında ilgili kurum müdür ve yetkililerine talimat verdi.
“Devletimizin kapısı ardına kadar açık”
Şubat ayı Halk Toplantısı Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla yapıldı. Vatandaşların sorunlarına çözüm üreten Vali Yiğitbaşı, “Devletimizin kapısı sonuna kadar açık” dedi.
15 vatandaşın derdine derman oldu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun, şikâyet ve talepleri dinleyen Vali Yavuz, 15 vatandaşın derdine derman oldu.
“Şehrin yöneticisinin kapısı da telefonu da feraseti de açık olacak”
10 Ocak İdareciler Günü kapsamında 81 ilin valisi, Külliyede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın misafiri oldu. Valiler Buluşması’nda 81 ilin valisine hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet adına vazife yaptıkları şehirlere verdikleri hizmetler için valilere teşekkür etti. Erdoğan valilere, "Şehrin yöneticisinin günün 24 saati, yılın 365 günü kapısı da telefonu da gözü de feraseti de hep açık olacaktır. Aksi takdirde şehrinize ve orada yaşayan insanlara hak ettiği hizmetleri veremezsiniz” diye seslendi.
“Eğitim standartlarını yükseltmek için çalışıyoruz”
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Hilalli İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin düzenlediği sıcak karşılama programında memnuniyetini ifade eden Kaymakam Erdoğan, sınıflara girerek öğrencilerin sıralarını paylaştı.
Vatandaşların sorunlarına çözdü
Kocaeli’de vatandaşların talep, istek ve şikayetlerinin dinlenerek mümkün olan çözümlerin üretilmesi adına düzenli olarak yapılan ‘’Halk Günü’’ buluşması Makam toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Gümüş madalyaya 2 bağış kaldı
Kızılay Haftası etkinliklerinde kan bağışında bulunan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 23. kan bağışını yaptı. Daha önce bronz madalya alan Kızılay gönüllüsü Vali Pehlivan, 2 kan bağışı daha yapınca gümüş madalya almaya hak kazanacak.
Vatandaşların derdine derman oldu
Kocaeli’nde vatandaşların talep, istek ve şikayetlerinin dinlenmesi amacıyla düzenli olarak yapılan ‘’Halk Günü’’ buluşması Valilik Makam toplantı salonunda gerçekleştirildi.
“Her bir Ardahanlının derdi bizim derdimizdir”
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, kendisinden randevu talebinde bulunarak sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşları bizzat dinlemek amacıyla “Halk Günü” toplantısı gerçekleştirdi.
“Yepyeni bir anlayışla, daha güvenli bir Hatay inşa edeceğiz”
Deprem sonrası Hatay ve ilçeleri hakkında nasıl bir plan izleneceği konulu toplantıda konuşan Vali Mustafa Masatlı, “Yepyeni bir anlayışla daha güvenli, depreme dayanıklı mimariyle yeniden bir Hatay inşa edeceğiz” dedi.
Vatandaşın derdine derman oldu
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu’da göreve başladığı günden bugüne her hafta Çarşamba günleri düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
Maraş için canla başla!
Depremlerle yıkılan Kahramanmaraş’ın yaralarını sarmak için depremlerin hemen ardından başladıkları koordinatör valilik görevlerini sürdüren Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Kahramanmaraş için canla başla çalışmaya devam ediyor.
“Küçük bahaneler, büyük iyiliklere engel olmasın”
Siirt Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir ile Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yer alan Kızılay kan aracında kan bağışında bulundu.
Vatandaşların derdine derman oldu
Her zaman halkla iç içe olunması gerektiğini vurgulayan ve Valilik Makamının herkese açık olduğunu belirten Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Halk Günü buluşmasını makam toplantı salonunda gerçekleştirdi.
Almus’a ve Almuslulara hakkım helal olsun!
Tokat Almus Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, Adıyaman Gölbaşı Kaymakamlığı’na görevlendirildi.
"Devletinize ve onu yönetenlere güvenin"
Her zaman halkla iç içe olunması gerektiğini vurgulayan ve Valilik Makamının herkese açık olduğunu belirten Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Halk Günü” buluşmasını bugün makam toplantı salonunda gerçekleştirdi.
“Daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağız”
Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, depremden yoğun bir şekilde etkilenen Güvenç Mahallesi’ni ziyaret ederek, “Daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağız” dedi.
Dertlere derman olmaya çalışılıyor
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Koordinatör Vali olarak bulunduğu Adıyaman'ın Besni İlçesi’nde, Güneykaş, Aşağıçöplü ve Çilboğaz köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Halfeti’de hayat normale dönüyor
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle hasar oluşan ancak can kaybı yaşanmayan ilçede hayatın normale dönmeye başladığını belirtti.
334 vatandaşın hayır duasını aldı
Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarla bir araya geldi.
Aşevi ve çölyak fırını 10 bin kişiyi doyuracak
Mardin’de ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürecek Aşevi ve Çölyak Fırını projelerinin çalışmaları başlatıldı.
“Derdine derman ya da ortak olurum”
Amasya Hamamözü Kaymakamı Abdullah Emre Özefe, köy ziyaretleri kapsamında Yemişen ve Tekçam köylerine misafir oldu. Köy halkının sorunlarını dinleyen Kaymakam Özefe, oğlu uzakta çalışmaya giden yaşlı teyzeye, “Ben de senin oğlun sayılırım. İstediğin zaman yanına gelirim. Derdine derman ya da ortak olurum” dedi.
Kaymakam, yaşlı amcayı yıkılacak evden kurtardı
Kastamonu Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan, duvarıyla çatısı ayrılmış yıkılmak üzere olan bir evde tek başına yaşamaya çalışan 60 yaşındaki Mustafa amcayı konteynır evle sevindirdi.