"Kadim şehrimizin her bir ferdini samimiyetle dinliyoruz";

"Kadim şehrimizin her bir ferdini samimiyetle dinliyoruz"

Halk buluşmalarında vatandaşların derdini dinleyen ve çözüm önerileri için talimatlar veren Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Gerger'den Gölbaşı'ya, Çelikhan'dan Samsat'a kadim şehrimizin her bir ferdini muhabbetle kucaklayıp, samimiyetle dinliyoruz" dedi....

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, her hafta salı günleri düzenlediği halk buluşmaları ile vatandaşları Valilik Makamında ağırlayarak ihtiyaç ve taleplerini dinliyor. Misafir ettiği vatandaşları tek tek dinleyen Vali Varol, vatandaşların gönlüne ve yüreğine dokunmaya, dertlerine derman olmaya devam ediyor.

TEK TEK NOT ALDIRDI

Katılımın yoğun olduğu, çözüm ve sonuç odaklı gerçekleştirilen halk buluşmasında vatandaşlarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet edip ihtiyaç, talep ve sorunlarını tek tek dinleyen Vali Varol, kendisine iletilen sorunları not aldırarak ilgili kurumlara gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını verdi.


"İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN"

Vali Varol, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' şiarıyla Gerger'den Gölbaşı'ya, Çelikhan'dan Samsat'a kadim şehrimizin her bir ferdini muhabbetle kucaklayıp, samimiyetle dinliyor, insanımızın talep, beklenti ve ihtiyaçlarını esas alan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum