Arama
Arama Sonuçları
Öğrencilerle hala saha maçı yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Develi ilçesini ziyaret etti. Vali Gökmen Çiçek’in Develi İlçesindeki ilk durağı Develi Kaymakamlığı oldu.
Malatya'da feci kaza: 4 ölü, 31 yaralı
Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı. Kazayla ilgili Malatya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Yaralı şahısların tedavileri sürüyor. Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır" denildi.
Huzurevi sakinleriyle oyun oynadı
Afyonkarahisar'ın Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Hüseyin Develi Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek, bocce ve bilardo oynadı.
"İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 12 Bingölspor ile Kayseri temsilcisi Develi Gücüspor’un maçını tribünden izledi. Sahasında konuk ettiği Develi Gücü Spor'u 4-0 yenen 12 Bingölspor'u tebrik eden Usta, "İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk olacak" dedi.
Teröristlerin katlettiği şehit veteriner son yolculuğuna uğurlandı
İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelerek bombalı saldırıda bulunan teröristlerce katledilen ve aracı gasbedilen şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın cenazesi, Kayseri'de toprağa verildi.
“Bize uyku haram”
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlenen proje çerçevesinde kırsal kesimde yaşayan ve imkansızlıklar nedeniyle sporla tanışamayan 118 öğrenci sporla tanıştı.
İlk ziyaret şehit aileleri ve şehit kabirlerine
Kayseri Develi Kaymakamı Enes Buyuran, yeni görev yerinde ilk ziyaretlerini şehit aileleri ve şehit kabirlerine yaptı. Şehit ailelerini ziyaret ederek ihtiyaçlarını soran Kaymakam Buyuran, şehit kabirlerini de ziyaret ederek karanfil bıraktı.
Enes Emircan Buyuran
Zara Kaymakamı
Develi’ye veda
Geçen sene ağustos ayında Develi Kaymakamlığına atanan Mehmet Tunç, İstanbul Küçükçekmece Kaymakamlığına görevlendirildi. Develi Kaymakamlığına ise 108. Dönem mülki idare amirlerinden Enes Emircan Buyuran başladı.
Mehmet Tunç
Akyurt Kaymakamı
Enver Ünlü
Manisa Valisi
Çiftçilerin yüzü güldü
Kayseri Develi Kaymakamı Mehmet Tunç, üreticilere pancar bedellerinin verildiği törene katılarak, çiftçilere hayırlı ve bereketli bir yıl diledi.
Çiftçilere gacer tohumu dağıttı
Kayseri Develi Kaymakamı Mehmet Tunç, glütensiz olması nedeniyle ilginin her geçen arttığı ve patenti ilçeye ait olan gacer buğday tohumunun dağıtımına katıldı.
Şoförlere ‘meslek etiği’ eğitimi verilecek
Kayseri Develi Kaymakamı Mehmet Tunç, şehir içi toplu taşıma şoförlerine yönelik 'meslek etiği' eğitimi yapılmasına dair iş birliği protokolünü imzaladı.
Muhtarlara hediye diz üstü bilgisayar
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde Develi ilçesine bağlı 77 mahallenin muhtarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.
Fethiye’de Delbek Kültürü yaşatılacak
Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye Kaymakamlığı ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Delbek (Def benzeri vurmalı çalgı) Kültürünü Yaşatma projesi hayata geçirildi.
Yardım etmek isterken şehit oldu
Rize'de görev yaptığı İyidere İlçe Jandarma Komutanlığı önünde aracı bozulan vatandaşa yardım ederken kamyonetin çarpması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Osman Özsoy, Rize İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen askeri törenle memleketi Kayseri’ye uğurlandı.
İl nüfus müdürlüklerine yeni atama
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki 9 il nüfus müdürünün yeri değişirken, 8 ilçe nüfus müdürü ilk defa il nüfus müdürü oldu.
Şehrimizi hep birlikte daha iyi noktalara taşıyalım!
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kurban Bayramı’nda ilçelerde düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı. Yiğitbaşı, vatandaşlara birlik beraberlik ve huzur içerisinde nice bayramlar diledi.
Yusuf Turan
Develi Kaymakamı
Kadir Sertel OTCU
Tarsus Kaymakamı
Şükrü YILDIRIM
Çarşamba Kaymakamı
Cafer EKİNCİ
Hatay Vali Yardımcısı
Murat Duru
Çankaya Kaymakamı
Kamil KÖTEN
Konyaaltı Kaymakamı