Şoförlere ‘meslek etiği’ eğitimi verilecek;

Şoförlere ‘meslek etiği’ eğitimi verilecek

Kayseri Develi Kaymakamı Mehmet Tunç, şehir içi toplu taşıma şoförlerine yönelik 'meslek etiği' eğitimi yapılmasına dair iş birliği protokolünü imzaladı....

Resim

Develi Kaymakamlığı, Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Üniversitesi ve Develi Şoförler ve Otomobilciler Odası arasında imzalanan protokolle İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Rehberlik Araştırma Merkezinden görevlendirilecek eğitimciler ile ilçe genelinde çalışan tüm şehir içi taşıma ve öğrenci servis şoförlerine narkotik, çocuk istismarı, meslek etiği ve güvenli trafik davranışları hakkında bilgilendirme yapılması kararlaştırıldı.

Resim

Eğitimler sonunda halkın yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçlarında şoförlerin farkındalığı artırılarak trafik kazaları, madde bağımlılığı, çocuk istismarı vb. olumsuz durumlar yaşanmadan önleyici tedbirler alınarak Develi’nin huzurlu yaşantısına katkı sağlanması hedefleniyor.

Develi Belediye Başkanlığınca, eğitim alan tüm şoförlerin araçlarına ve toplu taşıma duraklarına “Huzurun Şehri Develi” etiketi yapıştırılarak toplumsal farkındalık kazandırılacak.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum