Hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere ödül;

Hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere ödül

Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Kemal Duru ve Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar İlçe Müftülüğü’ne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere yönelik düzenlenen Hafızlık İcazet Programına katıldı....

Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayarak Hafızlık Belgesi almaya hak kazanan 10 hafız öğrenci için düzenlenen Hafızlık İcazet Programı Ulu Camiinde Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Hafız çocuklar Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.

Resim

HAFIZLARI TEBRİK ETTİ

Günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapılmasının ardından ise Dinar Kaymakamı Kemal Duru ve Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Necip Kacar ve İlçe Müftüsü Ramazan Avcı tarafından öğrencilere hediye takdimi gerçekleştirildi.

Kaymakam Duru ve Belediye Başkanı Nihat Sarı, Hafızlık eğitimini tamamlayan çocukları tebrik etmelerinin ardından dua edilmesiyle program son buldu.

Resim

Akabinde Belediye Kültür Salonunda kız çocukları için düzenlenen hafızlık icazet programına da katılan Kaymakam, Belediye Başkanı ile birlikte kendilerini tebrik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum