Arama
Arama Sonuçları
"Artık sulama yapacak kadar su kullanma lüksümüz yok"
Atabey ilçesine giden Isparta Valisi Aydın Baruş, su kaynaklarının ciddi azaldığına dikkat çekerek uyarı yaptı. Vali Baruş, "Suyu çok iktisatlı kullanmamız gerekiyor. Artık bizim bahçelerdeki meyve ağaçlarını sulayacak, sebzeyi sulayacak kadar su kullanma lüksümüz yok" dedi.
"Eski Van şehrini ayağa kaldırıyoruz"
Tarihî Horhor Cami'nde incelemelerde bulunan Van Valisi Ozan Balcı, "İlimizin imarına, inşasına katkılarımız devam ediyor. Eski Van şehrini ayağa kaldırıyoruz" dedi.
Öğrencilerle masa tenisi ve langırt oynadı
Özel Eğitim Meslek Lisesi'ni ziyaret eden Van Valisi Ozan Balcı, işaret dili ile iletişim kurduğu öğrencilerle masa tenisi ve langırt oynadı.
Daha yeşil bir Van için 850 bin fidan dağıtıldı
Daha yeşil bir Van için 3 Milyon Fidan projesinin devam ettiğini ifade eden Vali Ozan Balcı, "Projemizde şimdiye kadar 850.000 fidanı çiftçilerimizle buluşturduk" dedi.
Van'da yapılan Spor Adası'nda sona gelindi
Van Valisi Ozan Balcı, Edremit ilçesinde yapılan Spor Adası'nda inceleme yaptı. Adanın eylül ayında tamamlanacağını ifade eden Vali Balcı, "Nesiller gelir nesiller geçer, mühim olan bizim gelecek nesillere neler yaptığımızdır. Biz gelecek nesillere, devletin gerçek sahibi olan milletin kaynaklarıyla güzel şeyler üretiyoruz" dedi.
Vali Makas, şehit ailesinin baba acısını paylaştı
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Şehit Kara Pilot Binbaşı Ahmet Duman'ın vefat eden babası Hayrullah Duman'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Van’da eşini kaybetmiş kadınlar için 51 konut yapılıyor
Van Valisi Ozan Balcı, eşini kaybetmiş ihtiyaç sahibi kadınlar için yapımı devam eden konutların inşaatında incelemelerde bulundu.
"3 otel görevlisi dumandan etkilendi"
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Akçakoca ilçesinde bir otelde çıkan yangının ardından olay yerinde inceleme yaptı. Vali Aslan, "3 otel görevlisi dumandan etkilendi. Rabbim beterinden korusun" dedi.
“Sorunlarınızın çözümü için birebir takipteyim”
Şehrin yeniden ihya ve inşası için toplumun her kesimine ulaşmak, sorunların tespiti ve çözümü için hızlı bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremde büyük bölümü yıkılan Toptancılar Sitesi’ne ziyarette bulunarak esnafların sorunlarının yerinde tespiti ve çözümü için esnaflarla istişarelerde bulundu.
Düzensiz göçe karşı bölgede stratejik toplantı
Van’da Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Vali Ozan Balcı başkanlığında düzenlenen toplantıya bölge valililer ve yardımcıları da katıldı.
Çevik kuvvet polislerini iftarda yalnız bırakmadı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında, iftarını Çevik Kuvvet Polisleri ile yaptı.
Pençe-Kilit Operasyonu gazilerine ‘acil şifalar’ diledi
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, beraberindeki heyet ile birlikte Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Şehit Mehmet Cantepe Üs Bölgesinde sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada yaralanan Mehmetçikler P. Söz. Er Halil İbrahim Ergen ve Sağlık Astsubayı Muhammet Eren Karaoğlan’ı evlerinde ziyaret etti.
Çocukların ve 11 hanenin yüzünü güldürdü
Sosyal projesi “Gönülden Gönüle” ile ilçe ilçe, kapı kapı dolaşmaya, vatandaşların derdini dinlemeye devam eden Vali Seddar Yavuz, bugün de Gebze ilçesindeki ailelerin kapılarını araladı.
"Eğitim alt yapısını daha da güçlendireceğiz"
Tekirdağ Ergene Kaymakamı Kadir Duman, ilçede 3 okul yapacak olan firma yetkileleriyle bir araya geldi. Kaymakam Duman, "Önceliğimiz eğitim. İlçemizin eğitim alt yapısını daha da güçlendireceğiz" dedi.
Çay ocağını kitap dolu raflarla donattılar
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Topal Osman Çay Ocağı için verdiği kütüphane sözünü yerine getirdi. Ekipler, sıcak sohbetlerin yapıldığı çay ocağının bir köşesini kitaplarla dolu raflarla donattı.
"Çay ocağını kitap dolu raflarla donatacağız"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Topal Osman Çay Ocağı'nı ziyaret etti. Gençlerle bir araya gelen Vali Aydoğdu, önemli bir karar aldıklarını açıkladı. Aydoğdu, "Salı günü çay ocağında bir kütüphane kuracağız. Kitap dolu raflarla çay ocağını donatacağız" dedi.
“Gençlerimizi hayata hazırlayacağız”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 26-27 Şubat’ta gerçekleştirilecek Marmara Kariyer Fuarı’nın hazırlık toplantısına başkanlık yaptı. Vali Yavuz, “Gençlerimizi kaptırmamak için onları hayata hazırlayacağız. Önümüzdeki süreçte iş gücü piyasasında 5-10 yılda revaçta olabilecek meslek gruplarına yönelik hamle yapmamız gerekiyor” dedi.
Şehit ailelerinin acısını paylaştı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ile Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez ailelerine Kahramanmaraş’ta taziye ziyaretinde bulundu.
Şehit Müslüm Özdemir son yolculuğuna uğurlandı
Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan P.Söz.Er. Müslüm Özdemir için Dulkadiroğlu ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.
“Gençlerimizin elinden sımsıkı tutalım”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Süper Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı’na katıldı. Vali Yavuz, “Gençlerimizin ellerinden sımsıkı tutalım ve onları kucaklayalım” dedi.
Gümrük kapısında inceleme yaptı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Türkgözü Gümrük Kapısı'nı ziyaret etti. Vali Çiçek, yapılması planlanan TIR parkı alanında incelemelerde bulundu.
“Eğitim yatırımları hız kesmeyecek”
Tekirdağ Ergene Kaymakamı Kadir Duman, yapımına başlanan 4 derslikli anaokulunun zemin hazırlığı sürecini yerinde inceledi. Okulun ağustos ayına yetiştirilmesini isteyen Kaymakam Duman, “Eğitim yatırımları hız kesmeden devam edecek” dedi.
"Her şey daha yaşanılabilir bir Cizre için"
Şırnak'ın Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, vahşi çöp depolama alanında rehabilitasyon çalışmalarının başladığını belirtti. Demir, "Vatandaşlarımızın rahatsızlıkları giderilmiş olacak. Her şey daha yaşanılabilir bir Cizre için" dedi.
“Rabbim bizi şehitlerimize karşı mahcup etmesin”
Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde şehit aileleri ve evlatlarına yönelik “Şehit Çocuklarına Vefa” programı düzenlendi. Vali Mükerrem Ünlüer, “Şehit ve gazilerimize minnettarız. Kahraman şehitlerimizin yavruları, aziz devletimize ve bize emanet. Rabbim bizi onlara karşı mahcup etmesin” dedi.
Hakkari'nin sağlık haritası masaya yatırıldı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Vali Çelik, kentte yürütülen sağlık hizmetleri, personel sayısı ve projeler hakkında toplantı yaptı.
Taburcu olan Mehmetçiğe ‘geçmiş olsun’ ziyareti
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 22.12.2023 tarihinde yaralanan ve tedavisi tamamlanarak taburcu olan P. Söz. Er Faruk Gürbak’ı evinde ziyaret etti.
Borsa İstanbul'un 150. yıl gongu dünyanın ilk borsası Aizanoi’de çaldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul’un kuruluşunun 150. yıl dönümü ve BIST 500 Endeksi'nin başlaması dolayısıyla dünyanın ilk borsasına ev sahipliği yapan Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesindeki Aizanoi Antik Kenti'ne canlı bağlantı yaparak gong çaldı. Kütahya Valisi Musa Işın, törenin hem Borsa İstanbul hem de Kütahya için tarihi bir an olduğunu söyledi.
"Bu vahşetin son bulması gerekiyor"
Samsun Valisi Orhan Tavlı, çok sayıda ülkeden 150 üniversite öğrencisiyle buluştu. Vali Tavlı, "Mısır'ın sınır komşusu Gazze ve Filistin'de devam eden vahşetin bir an önce son bulması gerekiyor" dedi.
Esnafın ihtiyaç ve önerilerini dinledi
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Küçük Sanayi Sitesi ve Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret etti. Vali Ünlüer, esnafın ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledi.
Antalyalı şehitlerin isimleri Şehitlik Parkı’nda yaşayacak
Antalya Valisi Hulusi Şahin, vatanı için canlarını feda eden 172 Antalyalı şehit için birer anıtın bulunduğu, 6 bin 600 metrekare alana kurulan Şehitlik Parkı’nın açılışına katıldı.