Arama
Arama Sonuçları
"Sizler gerçek birer kahramansınız"
Hakkari Valisi Ali Çelik, yol kenarında donma tehlikesi geçiren kuzuları okula taşıyan öğretmenlere teşekkür ederek, "Sizler gerçek birer kahramansınız. İyi ki varsınız" dedi.
Şehit İmam Aziz Tan'ın adı camide yaşatılacak
2010 yılında sabah namazına giderken şehit edilen imam Aziz Tan'ın adı, Hakkari Durankaya beldesinde yeni yapılan camiye verildi. Caminin açılışına katılan Vali Ali Çelik, “Şehidimizin ismi her namazda, her duada yaşayacak” dedi.
Kaval Şelalesi’ne asma köprü yapılacak
Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari’nin "Saklı Cenneti" olarak anılan Kaval Şelalesi’ni ziyaret etti.
Petrol arama tesisinde kuyu açma çalışmaları başlayacak
Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ ile birlikte Işıklı Bölgesi Petrol Arama Tesis inşaatında incelemelerde bulunarak, “İnşallah çok kaliteli petrol bulunma müjdelerini de kamuoyuyla paylaşırız” dedi.
Samimiyet dolu anlar
Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ ile birlikte ziyaret ettiği Pınarca Köyü’nde vatandaşlarla samimiyet dolu anlar yaşadı.
Hakkâri'nin sorunları Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde masaya yatırıldı
Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik beraberindeki heyetle birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek Hakkâri'nin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüştü.
Belediye başkanlarıyla Hakkâri’yi konuştu: Elimden gelen desteği vermeye hazırım
Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Çukurca, Şemdinli, Esendere ve Durankaya Belde Belediye başkanlarını makamında misafir ederek, “Elimden gelen desteği vermeye hazırım” dedi.
Adıyamanlı depremzede çift Hakkari'de evlendi
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman’dan gelerek Hakkari’de misafir olan Gökçenur Ordu ve Resul Bellibaş çiftinin felaketten dolayı gerçekleştirilemeyen nikahları Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık tarafından kıyıldı.
Cami ve taziye evinin temeli atıldı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan V. İdris Akbıyık, Durankaya Beldesi Yeni Mahalle Dağsu Semtinde yapılacak olan Dağsu Cami ve Taziye Evi’nin temel atma törenine katıldı. Vali Akbıyık, caminin yapılmasında emeği geçen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e plaket takdim etti.