Arama
Arama Sonuçları
Vali Balcı, gençlerle bilek güreşi yaptı
Yaz Spor Okullarının açılış programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Gelecek nesiller bizim için çok önemli" diyerek gençlerle, hem masa tenisi oynadı hem de bilek güreşi yaptı.
Yeni doğan çocuklara ilk hediye Valilik'ten
Van Valisi Ozan Balcı, yeni dünyaya gelen çocuklarını kaydedip kimliklerini çıkarmaya gelen ailelere, çocukları için ilk hediye olarak kitap verdi.
"4 milyon kitabı Van'a kazandırdık"
Kitap Van Projesi kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere ödül veren Van Valisi Ozan Balcı, "Kitap okuma alışkanlığını çocuklarımıza kazandıralım istedik. Kitap okuma kültürünün yaygınlaşması için hep beraber çalıştık ve 4 milyon kitabı ilimize kazandırdık" dedi.
Öğrencilerle masa tenisi ve langırt oynadı
Özel Eğitim Meslek Lisesi'ni ziyaret eden Van Valisi Ozan Balcı, işaret dili ile iletişim kurduğu öğrencilerle masa tenisi ve langırt oynadı.
Edremit'te güvenli turizm için toplantı yapıldı
Yaklaşan turizm sezonu öncesi, huzurlu ve güvenli bir turizm sezonunun geçirilmesi amacıyla Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş başkanlığında turizm sezonunda alınacak önlemler ve yürütülecek çalışmalar değerlendirildi.
Van'da yapılan Spor Adası'nda sona gelindi
Van Valisi Ozan Balcı, Edremit ilçesinde yapılan Spor Adası'nda inceleme yaptı. Adanın eylül ayında tamamlanacağını ifade eden Vali Balcı, "Nesiller gelir nesiller geçer, mühim olan bizim gelecek nesillere neler yaptığımızdır. Biz gelecek nesillere, devletin gerçek sahibi olan milletin kaynaklarıyla güzel şeyler üretiyoruz" dedi.
"Hayvancılıkta en büyük atağı Van yaptı"
Van Valisi Ozan Balcı, "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesinden faydalanan vatandaşı ziyaret etti. Vali Balcı, "2021 yılını Sayın Cumhurbaşkanımız küçükbaş hayvancılıkta hamle yılı ilan etmişti. En büyük atağı Van yaptı" dedi.
"Sizlerin derdini çözmeye gayret ediyoruz"
Engelliler Haftası programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Engelli çocuklar ve ailelerinin sıkıntılarını biliyoruz, sizlerin her zaman yanındayız. Derdinizi çözmeye gayret ediyoruz" dedi.
"4 milyon kitapla Türkiye’de en çok kitaba sahip olan iliz"
Kitap dağıtım törenine katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Kitap adına çok güzel işler yaptık, biz 4 milyon kitapla Türkiye’de en çok kitaba sahip olan il olduk" dedi.
Vali Balcı: 111 yeni anaokulu yaptık
Anaokullarının eğitim için çok önemli olduğuna dikkat çeken Van Valisi Ozan Balcı, "Biz 111 yeni anaokulunun inşaatını tamamladık" dedi.
Askerlerin iftar sofrasına misafir oldu
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Zeytinli Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görev yapan askerlerin iftar sofrasına misafir oldu.
Öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret ederek, öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.
"İlçe kütüphaneleri 486 bin kitapla zenginleştirildi"
Van'da kütüphane ve kitap adına güzel çalışmalar yapıldığını ifade eden Vali Ozan Balcı, "Kütüphanelerinin kitap varlığı 230 binden, 486 bine çıkarılarak zenginleştirildi" dedi.
Ahmet Yeşilyurt
Kurşunlu Kaymakamı
330 okula yeni kütüphanenin kurulduğu Van, kitaba ve kütüphaneye doydu
Van Valisi Ozan Balcı, Koç İlkokuluna yeni yapılan kütüphanenin açılışına katıldı.
Kursları gezdi, öğrencilerin performansını izledi
Van Valisi Ozan Balcı, Edremit ve İpekyolu ilçelerinde açılan resim, müzik ve drama okullarını gezdi. Vali Aygöl, halk oyunları ve drama eğitimi gören çocukların sergilediği performansları izledi.
Sporcu Fabrikası açılışa hazırlanıyor
Van Valisi Ozan Balcı, İpekyolu ilçesinde yapımı tamamlanan ‘Sporcu Fabrikası’nı gezdi. Balcı, kentin spor altyapısına büyük katkı sağlayacak olan sporcu fabrikasının tamamlandığını ve kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.
En çok kitap okuyan öğrencilere ödül
Van Valisi Ozan Balcı, Kitap Van Projesi kapsamında il genelinde en çok kitap okuyan ve en güzel kitaplık yapan öğrencileri ödüllendirdi.
Spor yatırımlarını inceledi
Balıkesir'in Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan yatırımları yerinde inceledi.
Hareketli kameralar da entegre edilecek
Balıkesir’in Edremit ilçesinde kamu güvenliğinin sağlanması noktasında etkin bir şekilde kullanılan Kent Güvenlik Yönetim Sistemine dahil olan kameraların sayısının artırılması çalışmalarında sona gelindi.
Kum sanatçısının gösterisi ilgiyle izlendi
Van Valisi Dr. Ozan Balcı, öğrencilerle birlikte Kum Sanatçısı Ramazan Yumrutepe'nin gösterisini izledi. Vali Balcı, " Etkinliği çok beğendim. Kumdan sadece kale yapılmıyor. İstenince sanat da yapılıyor" dedi.
6 gölet orta vadede 60’a çıkacak
Van’da 6 gölet bulunduğunu, orta vadede bunu 60 gölete çıkarmak istediklerini belirten Vali Ozan Balcı, “Van’daki sulanabilir bütün alanları 10 yıl içinde sulu tarıma açmamız lazım” dedi.
“Sporu ve sporcuyu seviyorum”
Van’a çok önemli spor yatırımları yapan, sporu ve sporcuyu seven Vali Ozan Balcı, Edremit’te inşaatı süren yeni spor lisesinin en kısa sürede eğitime açılacağını söyledi.
Sel sonrası inceleme
Balıkesir genelinde dün yaşanan yoğun yağışlar Edremit’te de etkili olurken, ilçede son 24 saatte yaşanan aşırı yağışlara bağlı olarak su baskınları yaşandı.
Turizm noktalarını gezdi
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, haftasonunda bölge turizmine önemli katkı sağlayan alanları ziyaret etti, incelemelerde bulundu.
Hedefi yükseltti, yeni hedef 3 milyon
Okullara 2 milyon kitap dağıtan ve yeni hedefi 3 milyona çıkaran Van Valisi Ozan Balcı, çocukların çantalarında kitap taşımasını ve elma kasasından da olsa bir kitaplığının olmasını istedi.
Vanlı 50 gaziyi Çanakkale’ye uğurladı
Van Valisi Ozan Balcı, Van’daki 50 gaziyi törenle Çanakkale’ye uğurladı.
Antandros Antik Kenti ziyaret amaçlı düzenlenecek
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Antandros Antik Kenti'ni ziyaret ederek Kazı Başkanı Prof. Dr. Gürcan Polat’tan antik kent kazı çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.
Van Denizi'nde Su Sporları Festivali
Van Gölü’nü tanıtmak amacıyla bu yıl 11.’si düzenlenen "Van Denizi Edremit Su Sporları Festivali, Vali Ozan Balcı'nın katılımıyla başladı.
Van'ın ilk kapalı semt pazarlarının yapımı sürüyor
Van Büyükşehir Belediyesince kentteki pazar geleneğinin sürdürülmesi ve vatandaşların hijyenik bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen kapalı semt pazarlarının yapımı sürüyor.