Arama
Arama Sonuçları
Doğubayazıt'ın düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Erzincan’da suçla mücadelede yeni dönem
Erzincan’da 15 Mart’tan itibaren suçla mücadelede yeni bir dönem başlayacak. ‘Huzur Erzincan’ projesinin tanıtımını yapan Vali Hamza Aydoğdu, “Zaten güvenli olan şehrimizi daha da güvenli bir hale getireceğiz” dedi.
İçme suyu problemi için talimat verdi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari'de içme suyu probleminin giderilmesi için toplantı yaptı. Vali Çelik, iş ve işlemlerin hızlandırılması için talimat verdi.
"Bizlere yıllarca emek verdiniz"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda emekli öğretmenlerle bir araya geldi. Vali Pehlivan, "Bize, yıllarca emek verdiniz, alın teri döktünüz ve size emanet edilen ana kuzularını vatanımız, milletimiz, devletimiz, bugünümüz ve geleceğimiz için en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştınız, yetiştirdiniz" dedi.
Ovacık kayak sezonuna hazır
Tunceli'nin Ovacık Kaymakamı İsmail Erdoğan, kayak sezonu başlamadan Ovacık Kayak Merkezi'nde inceleme yaptı, son hazırlıkları yerinde kontrol etti.
“İlçelerimize hep birlikte hizmet edeceğiz”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ilçe gezilerine kaldığı yerden devam ediyor. Daha önce Halfeti, Birecik, Bozova ve Siverek ilçelerini ziyaret eden Vali Şıldak'ın bugünkü durağı Harran, Ceylanpınar ve Viranşehir oldu.
Viranşehir’den Sandıklı'ya uğurlandı
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 2 yıl görev yaptıktan sonra Afyonkarahisar Sandıklı’ya atanan Ömer Çengel, 30 Ağustos törenlerinin ardından ilçeden ayrıldı. Sabrın diyarı Viranşehir’in güzel insanlarına veda eden Çengel, “Bağlarımız hiç kopmayacak, artık hemşehrinizim, gönül bağımız devam edecek. Allah sizi var etsin!” dedi.
16 ilin valisi merkeze alındı
Son yılların en kapsamlı valiler kararnamesinde sürpriz isimler yer alırken, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 16 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak merkeze alındı.
Hayırsever aileden Doğubayazıt'a 2 okul, yurt ve kütüphane
Ağrı Valiliği ile BC Group Holding işbirliğiyle, Doğubayazıt ilçesinde ilkokul, ortaokul, öğrenci yurdu ile kongre merkezi ve halk kütüphanesi yapılması için protokol imzalandı.
Şehit aileleri, gaziler ve depremzedeleri yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ramazan Bayramı ziyaretleri çerçevesinde, şehit aileleri ve gazileri ve depremzede aileleri yalnız bırakmadı.
Cafer Ekinci, Hatay Vali Yardımcılığına atandı
Edirne Enez Kaymakamı Cafer Ekinci, Hatay Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.
Kitap kurtlarına hediye
Ağrı Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, Kütüphane Haftası kapsamında ilçede yılın en çok kitap okuyan kütüphane üyelerine hediye verdi.
Cizreli çocuklar ‘Merkezim Her Yerde’ projesi ile eğleniyor
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Merkezim Her Yerde" projesi çerçevesinde Cizre Gençlik ve Spor Merkezi tarafından Düzova köyü ilk ve ortaokulunda öğrenciler için düzenlenen etkinliğe katıldı.
Erzincan’da ‘Deprem ve Yaşamak’ paneli
‘Deprem ve Yaşamak’ panelinde konuşan Erzincan Vali Vekili Mehmet Deniz Arabacı, hangi meslek dalında olursa olsun yapılan tüm işlerin dürüstçe yapılmasının önemini vurguladı.
Meslek lisesi öğrencileri depremzede çocuklar için oyuncak üretiyor
Doğubayazıt Şehit Polis Fethi Sekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri deprem bölgesindeki çocuklar için oyuncak üretiyor.
Kadir EKİNCİ
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Hasta şehit yakınlarına ‘geçmiş olsun’a gitti
Ağrı Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, sağlık sorunları yaşayan şehit yakınlarını hanelerinde ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.
Öğrencilere kışlık kıyafet
Ağrı Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, Kutlubulak köyünü ziyaret ederek köy halkıyla bir araya gelip sorunlarını dinledi.
Miniklere masal okudu
Ağrı Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, anaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek miniklere masal okudu.
Anadolu'nun giriş kapısı ‘Gürbulak’ yenileniyor
Ağrı Valisi Osman Varol, yenileme çalışmaları devam eden Gürbulak Sınır Kapısı’nı ziyaret ederek, inşaat alanının son durumu hakkında bilgi aldı.
Hudut karakollarına moral ziyareti
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Türkiye-Yunanistan sınırında bulunan hudut karakollarını ziyaret ederek kahraman askerlerle bir araya geldi.
Digital dersaneden 100 bin öğrenci yararlanacak
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir Belediyesi "Dijital Dershane" projesinin tanıtım programına katıldı. Kaymakam Çengel, ‘Eğitimci Belediye, Başarılı Öğrenci, Gülümseyen Viranşehir’ sloganıyla hayata geçirilen projede emeği geçen Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
Son sınıf öğrencilerine üniversite tanıtım gezisi
Van Muradiye Kaymakamlığı himayesinde Muradiye Belediyesi tarafından ilçedeki 12. sınıf öğrencilerine Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi gezisi düzenlendi.
89 öğrenci daha hafızlık kervanına katıldı
Bingöl Valisi Kadir Ekinci ve eşi Tuba Ekinci, İl Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 89 öğrenci için düzenlenen 'Hafızlık İcazet Merasimi'ne katıldı.
“ŞURKAV seneye, bu seneden daha iyi olacak”
Şanlıurfa İli Eğitim Kültür Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vakfın kurucu Valisi T. Ziyaeddin Akbulut’un da katılımıyla gerçekleştirildi. ŞURKAV Başkanı Salih Ayhan, “ŞURKAV’ın bugünü dünden iyi, inşallah yarını da bugünden iyi olacak. Bu yıl geçen yıldan iyi, seneye de bu seneden daha iyi olacağına söz veriyorum” dedi.
SMA hastası Yağız bebek için anlamlı kermes
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, SMA hastası Mustafa Yağız Avcı için Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açılan yardım kermesine katıldı.
Gençlerle davul zurna eşliğinde halay çekti
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın katılımı ile Viranşehir’de yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi'nin açılışı yapıldı. Vali Ayhan ilçedeki temasları kapsamında gençlerle de davul zurna eşliğinde gençlerle halay çekti.
4 bin dekar tarım arazisini sulayacak
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, 4000 dekar tarım arazisinin sulamasını sağlayacak Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımı gerçekleştirilen Taşkale Göleti’nin vana açılışına katıldı.
Viranşehir’de 350 bin dönüm arazi barajdan sulanacak
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir Pompaj Sulama Projesinin bitmesi ile Viranşehir’de 350.628 dönüm arazinin barajdan gelen su ile sulanacağını, bu arazilerin 40.000 dönümün ise ilk defa suya kavuşacağını söyledi.
Bingöl Hayvan Hastanesi bölgeye hitap edecek
Bingöl Üniversitesi Hayvan Hastanesi törenle hizmete girdi. Törene Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Plan ve Bütçe Komisyonu Bşk. Bingöl Mv. Cevdet Yılmaz, Bingöl Mv. Feyzi Berdibek, Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve vatandaşlar katıldı.