Viranşehir’den Sandıklı'ya uğurlandı;

Viranşehir’den Sandıklı'ya uğurlandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 2 yıl görev yaptıktan sonra Afyonkarahisar Sandıklı’ya atanan Ömer Çengel, 30 Ağustos törenlerinin ardından ilçeden ayrıldı. Sabrın diyarı Viranşehir’in güzel insanlarına veda eden Çengel, “Bağlarımız hiç kopmayacak, artık hemşehrinizim, gönül bağımız devam edecek. Allah sizi var etsin!” dedi....

Resim

ONURUNA YEMEK PROGRAMI DÜZENLENDİ

24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Afyonkarahisar ilinin Sandıklı ilçesine kaymakam olarak atanan Önder Çengel onuruna veda yemeği düzenlendi.

Viranşehir Belediyesi tarafından Millet Bahçesinde organize edilen veda yemeğine Kaymakam Önder Çengel ve eşi Ayşe Asan Çengel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve eşi Sibel Ekinci ile kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kamu personelleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş insanları katıldı.

Resim

BUGÜN İLÇEDEN AYRILDI

Veda gecesi programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kaymakam Önder Çengel ile birlikte Viranşehir ilçesine hizmet odaklı çalışma yürüttüklerini kaydederek ilçeye vermiş olduğu hizmetlerden ötürü Önder Çengel’e teşekkür etti.

Resim

HELALLİK İSTEDİ

Kaymakam Çengel ise, Viranşehir Kaymakamlığında görev süresi içinde beraber çalıştığı İlçe Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve personellerine, siyasi partilere, muhtarlara, sivil toplum kuruluşlarına, iş insanlarına; adına düzenlenen veda yemeğinde emeği geçen herkese teşekkür ederek helallik istedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum