Arama
Arama Sonuçları
Kaymakama boks eldiveni hediye etti
Türkiye Kickboks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Çorum Boğazkale Kaymakamı Emine Karataş Yıldız’a kick boks eldiveni hediye etti.
Bilardocu sporculara malzeme desteği
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi ilçede yerel sporcuların yeteneklerinin geliştirilmesi ve sporun yaygınlaştırılması amacıyla sporcu ve antrenörlere destek olmaya devam ediyor.
Arılı Kovan Destek Projesi’nde ilk hasat
Kırsal mahallelerde arıcılığın geliştirmesi ve üreticilerin bilgilendirilmesi amacıyla pilot bölge olarak seçilen Eğribayat Mahallesinde Arılı Kovan Destek Projesinde ilk hasat yapıldı.
Beşiktaş’ın kalecisi Mert, depremzede Kutay’a eldivenlerini gönderecek
Gümüşhane Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı, depremzede Güldal ailesinin oğlu Kutay’ı taraftarı olduğu Beşitaş’ın kalecisi Mert Günok’la görüştürdü. Kutay’a geçmiş olsun dileklerini ileten kaleci Mert, Kutay’a eldivenlerini ve formasını gönderecek.
"Depremzedelere yardım için canla başla çalışıyoruz”
Ülkemizin yaşadığı en büyük afetlerden biri olarak tarihe geçen, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 7,7 ile 7,6 büyüklüğünde gerçekleşen depremlerin yaraları el birliği ile hızla sarılmaya devam ediyor.
Üşümesinler diye öğrencilere atkı ve eldiven giydirdi
Van Bahçesaray Kaymakamı Onur Alimoğlu, soğuk kış günlerinde üşümesinler diye öğrencilere atkı, bere ve eldiven hediye etti. Kaymakam Alimoğlu, bere ve eldivenleri öğrencilere bizzat giydirdi.
Hastalara acil şifalar diledi
Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, eşi Şeyma Ocak ile birlikte İlçe Devlet Hastanesini ziyaret etti.
Tedavisi tamamlanan dağ keçileri ve kuşlar doğaya bırakıldı
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Erzurum Bölge Müdürlüğünce tedavileri tamamlanan yaban hayvanları doğaya salındı. DKMP görevlilerince yaralı ve bitkin halde bulunan iki dağ keçisi, çayır delicesi ile iki kızıl şahinin tedavileri tamamlandı.
Fethiye Kaymakamı, Boks Şampiyonu ile antrenman yaptı
Avrupa Altın Kemer Boks Şampiyonu Kubilay Alcu'yu ziyaret eden Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, boks eldiveni giyip ringe çıktı. Ünlü boksçu ile antrenman yapan Balcı, spor yaparak ter attı.
Hem kaymakam hem evimizin kızı!
Kayseri'nin Sarıoğlan İlçesi'ne 2,5 ay önce atanan çiçeği burnunda Kaymakam Rüveyda Kahraman (25), kısa sürede ilçe halkının gönlünü fethetti.