Beşiktaş’ın kalecisi Mert, depremzede Kutay’a eldivenlerini gönderecek;

Beşiktaş’ın kalecisi Mert, depremzede Kutay’a eldivenlerini gönderecek

Gümüşhane Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı, depremzede Güldal ailesinin oğlu Kutay’ı taraftarı olduğu Beşitaş’ın kalecisi Mert Günok’la görüştürdü. Kutay’a geçmiş olsun dileklerini ileten kaleci Mert, Kutay’a eldivenlerini ve formasını gönderecek....

Resim

DEPREMZEDE AİLEYE ZİYARET

Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı, eşi Sümeyye Kübra Dağlı ile birlikte Kürtün nüfusuna kayıtlı, görev yaptığı Osmaniye'de ailesiyle birlikte depreme yakalanan, evi hasar gören Ayvaz Güldal ve ailesini Kızılot köyünde kaldıkları evinde ziyaret etti.

Kaymakam Dağlı, “Ailenin taleplerini dinledik ve devletimizin tüm kurumlarıyla yanlarında olduğunu, yaralarının en kısa zamanda sarılacağını kendilerine ifade ettik” dedi.

Resim

BEŞİKTAŞLI KUTAY'I KALECİ MERT'LE GÖRÜŞTÜRDÜ

Kaymakam Dağlı, ertesi gün ise Beşiktaşlı olduğunu öğrendiği Kutay’a sürpriz yaptı. Dağlı, “Dün ziyaret ettiğimiz, Osmaniye'de depremi yaşayan Güldal ailesinin çocukları, evladımız Kutay’ın Beşiktaş taraftarı olduğunu öğrenmiştik. Bugün Beşiktaş Futbol Takımı Kalecisi Mert Günok abisiyle görüntülü konuşturduk. Mert abisi kendisine eldivenlerini ve Beşiktaş formasını gönderecek” bilgisini paylaştı.

Resim

MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Kaymakam Dağlı, “Kutay’ın mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi. Depremzedelerimizin her daim yanlarında olup yaralarını sarmaya, yaşadıkları acıyı en aza indirmeye gayret edeceğiz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum