Arama
Arama Sonuçları
"Ödülle döneceğinize inanıyorum"
Karabük Bilim Şenliği'ne katılan Vali Mustafa Yavuz, "Teknofest başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenecek proje yarışmalarında, bu projelerin ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve ödülle döneceğine inanıyorum" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Parktaki kazıya düşüp ölen Edanur son yolculuğuna uğurlandı: Affet bizi güzel kızım, affet
Küçükçekmece Menekşe Sahil Parkı'nda İBB tarafından yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşen ve cuma günü hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer, Esenyurt Kıraç'taki cem evinden son yolculuğuna uğurlandı. Küçük Edanur’un tabutunu taşıyan İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından paylaştığı şiirde, “Affet bizi güzel kızım / Suskun çığlıklarına çok uzak kaldık / Bir Allah’a bir de gözyaşına sığındık / Affet bizi güzel kızım / Affet” dedi.
"Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak"
Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, şehit Emrah Gündüz’ün baba ocağını ziyaret etti. Şehit ailesiyle görüşen Vali Aydoğdu, "Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak. Gözyaşlarımızı ve anılarımızı paylaşırken, bir kez daha sarıldık, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu hissettik" dedi.
Adıyaman’ın yarasını saran koordinatör kaymakamlara başarı belgesi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, 6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan şehrin yaralarının sarılması için destek olan koordinatör kaymakamları başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Şirvan iftar buluşması
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek ramazan ayının manevi ikliminde Şirvan ilçesinde emniyet, Jandarma ve öğretmenler ile iftar programında bir araya geldi.
"Gençlerimiz için teşvik ve projelere ihtiyaç var"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, TKDK heyetiyle bir araya geldi. Vali Çelik, "Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Hakkari’de gençlerimize istihdam alanları oluşturmak adına tarım, hayvancılık ve arıcılık alanlarında yapılacak olan teşvik ve projelere ihtiyacımız var" dedi.
Gümrük kapısında inceleme yaptı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Türkgözü Gümrük Kapısı'nı ziyaret etti. Vali Çiçek, yapılması planlanan TIR parkı alanında incelemelerde bulundu.
Proje ile eğitim başarısı artırılacak
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un himayesinde Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan "Eğitim Kenti Karabük" projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.
Gazoz fabrikasında kimyasal zehirlenme: 2 ölü
Niğde Gazozu fabrikasında çalışan 5 işçi, su kazanını temizlerken kimyasal tepkime sonucu zehirlendi. İşçilerden 2'si hayatını kaybetti. Zehirlenen işçilerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Başsavcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
‘Engel Tanımayan Empati Atölyesi’
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Niğde Belediyesi ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde Cumhuriyet Meydanında hazırlanan Empati Atölyesini ziyaret eden Vali Cahit Çelik, engelli vatandaşların yaşamlarında yaşadıkları zorlukların daha iyi anlaşılabilmesi için hazırlanan parkurları deneyimledi.
Öğrencilerle masa tenisi oynadı
Siirt'in Şirvan Kaymakamı Emrah Bütün, ziyaret ettiği Şirvan Anadolu İmamhatip Lisesi'nde öğrencilerle birlikte masa tenisi oynadı.
Niğde şehidini uğurladı
Suriye Cerablus Basufan üs bölgesinde yaralanmasının ardından dün Cinderes Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Niğdeli P. Söz. Er Onur Özbek, memleketi Yıldıztepe Kasabası’nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
16 bin daireli afet konutları yükseliyor
Adıyaman'da devam eden afet konutlarını inceleyen Vali Dr. Osman Varol, "İndere köyü mevkiinde 2 bin dönüm arazi üzerinde inşa edilen afet konutlarımız; 826 blok ve 16 bin 433 daireden oluşuyor" dedi.
Şehit abisi gibi asker olmak istiyor
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın şehitlik ziyaretinde tanıştığı ‘7 buçuk’ yaşındaki Muhammed Buğutekin, şehit abisi Ömer Bağra gibi asker olmak istiyor.
Zirvede bayrak açtı
Niğde Valisi Cahit Çelik, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümü kapsamında 100 dağcı ile Aladağların en güzel zirvelerinden olan Emler Zirvesinde şanlı bayrağımızı dalgalandırdı.
Dünyanın en büyük çiftliğinde buzağı besledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, dünyanın en büyük çiftliği olan TİGEM’e bağlı Ceylanpınar Tarım İşletmesi'nde incelemelerde bulundu. Vali Şıldak, bir buzağıyı da elleriyle besledi.
Kıbrıs Gazisinin Gaziler Günü’nü kutladı
Çorum Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Kıbrıs Gazisi Ali Kurudal’ı Kargı Köyü’ndeki evinde ziyaret ederek Gaziler Günü'nü kutladı.
Çocuklar sokak oyunlarıyla buluştu
Niğde Valisi Cahit Çelik, "Sokaklar, Zeka Oyunları Parkuru ve Macera Maratonuna Dönüşüyor” projesi kapsamında parka kurulan oyun alanlarında çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.
“İlçelerimize hep birlikte hizmet edeceğiz”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ilçe gezilerine kaldığı yerden devam ediyor. Daha önce Halfeti, Birecik, Bozova ve Siverek ilçelerini ziyaret eden Vali Şıldak'ın bugünkü durağı Harran, Ceylanpınar ve Viranşehir oldu.
Gökçebey’in yeni kaymakamı göreve başladı
Emrah Aslan’dan boşalan Zonguldak Gökçebey Kaymakamlığı'na atanan Adem Taşpınar görevine başladı.
28 ilçenin kaymakamı değişti
"Yurt Dışı Dil Eğitim Programı" kapsamında dil eğitimine gidecek olan kaymakamların ilçelerinden ayrılması nedeniyle çok sayıda ilçede kaymakam değişikliği yaşandı.
Asırlık Helva Günü Şenliği
Her yıl geleneksel olarak yapılan Yeşilburç Helva Şenliğine katılan Niğde Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, şenlik sonrası köy sakinleri ve şenliğe gelen konuklarla bir araya geldi.
Ara tatili kurs ve sporla değerlendiriyorlar
Zonguldak Gökçebey Kaymakamı Emrah Aslan, ara tatili gençlik merkezinde spor ve kursla değerlendiren gençlerle bir araya gelerek, etkinliklerine eşlik etti.
Mehmetçikle sahur
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, İl Jandarma Komutanı’nın ev sahipliğinde düzenlenen programa katılarak, Mehmetçikle sahur yaptı.
91 kere maşallah
Zonguldak Gökçebey Kaymakamı Emrah Aslan, mahalleyi önceki ziyaretinde doğum gününü birlikte kutlamaya söz verdiği 91 yaşındaki Yunis Uslu’ya verdiği sözü tuttu.
Kendisi ile kitap okumak isteyen öğrencileri kırmadı
Zonguldak Gökçebey Kaymakamı Emrah Aslan, kendisi ile kitap okumak isteyen öğrencileri kırmadı.
Şampiyonlardan kaymakam ziyareti
Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, yüzme branşından 14 madalya ile dönen öğrencileri makamında kabul ederek, başarılarının devamını diledi.
Ceylanpınar Ulu Camii ibadete açılıyor
Şanlıurfa Ceylanpınar Kaymakamı Emrah Uzun, yapımı tamamlanan Ceylanpınar Ulu Camii'nde incelemelerde bulundu.
Soğanlı turizm ve sporun yeni adresi oluyor
Kayseri Valisi Göçmen Çiçek ve Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, masal diyarı Soğanlı’daki Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasının startını verdi. Vali Çiçek, Soğanlı’nın baharda başka olacağını belirtirken, Başkan Büyükkılıç da Soğanlı bölgesini ön plana çıkaracak gayretlerinin sürdüğünü ifade etti.