Arama
Arama Sonuçları
Elbistan'daki tarihi değerler gün yüzüne çıkarılacak
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamlığı koordinasyonunda tarihi Selçuk Hamamı ve Ulu Cami çevresinde kazı çalışmaları başladı. Alanı gezen Kaymakam Yunus Ataman, ilçenin farklı noktalarındaki tüm tarihi değerlere ilişkin çalışma yapılacağını belirtti.
"İntihar önlenebilir bir halk sağlığı sorunu"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. Vali Çiçek, "İntiharın önlenebilir bir halk sağlığı sorunu olması nedeniyle yapılacak çalışmalar önem arz etmektedir" dedi.
"Gençlerin ufkunu açan bir organizasyon"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Orta Anadolu Kariyer Fuarı ORAKAF'23'ün açılışına katıldı. Açılışta konuşan Vali Çiçek, "Öğrencilerin, kariyer planlamaları noktasında Orta Anadolu Kariyer Fuar’ıyla, Kayseri’miz, gençlerimizin ufkunu açan bir organizasyona imza atmış oldu" dedi.
Yurtsuz kalan öğrencinin sorununu Vali Çiçek çözdü
Erciyes Üniversitesi’nde yüksek lisansa hak kazanan ancak yurt başvurusu reddedildiği için Kayseri'ye gelemeyen Salih Işık, sosyal medya üzerinden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’ten yardım istedi. Öğrencinin yardım çağrısına kayıtsız kalmayan Vali Çiçek, öğrencinin yurt sorununun çözülmesi için gerekli talimatları verdi. Yurda yerleştirilen öğrenci, Vali Çiçek'e teşekkür etti.
Kayseri Kitap Fuarı kapılarını açtı
22 Ekim’e kadar açık kalacak ve 6. Kez Kayserililerle buluşacak olan kitap fuarının açılışını yapan Vali Gökmen Çiçek, 400’ü şehir dışından 500 yazarın fuarda okuyucularla buluşacağını söyledi.
“Mükemmellik Zirvesi bu şehre çok yakışıyor”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Temsilciliği tarafından düzenlenen, "9. Erciyes Mükemmellik Zirvesi"nde sanayici ve iş insanlarıyla bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.
Diplomatları Soğanlı’da balon turuyla ağırladı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı ve Türkiye Cumhuriyeti - Paraguay diplomatik ilişkilerinin 70. yılı kutlamaları kapsamında 13 Büyükelçi ve 10 Konsolos olmak üzere toplam 23 kişilik diplomat ekibini Soğanlı’da ağırladı.
Şehit polise son görev
13.08.2023 tarihinde Sanayi Mahallesi, Serdarlı Sokak Kardeşler Kıraathanesi önünde çıkan kavgada, olay yerine müdahale ettiği esnada, kavga eden şahıslardan birinin pompalı tüfek ile ateş etmesi sonucu yaralanıp, tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Hastanesi’nde şehit olan Polis Memuru Murat Akpınar, son yolculuğuna uğurlandı.
“Üniversitelerin güvenliği için her türlü tedbiri aldık”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 3’ü devlet üniversitesi olmak üzere toplam 4 üniversitesi bulunan Kayseri’de gerekli tedbirlerin görüşülmesi için düzenlenen “Üniversitelerin Güvenliğine Yönelik Değerlendirme Toplantısı"nda üniversite temsilcileri ve güvenlik birimlerinin yöneticileri ile bir araya geldi.
Doç. Dr. Hamza Aydoğdu
Erzincan Valisi
İdris Akbıyık
Muğla Valisi
Erciyes Dağı lavantayla renklenecek
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in talimatıyla Kayseri’nin denizi olarak bilinen Yamula Barajındaki Kuşçu Marina bölgesinin yeşillendirilmesi projesinin ardından Erciyes Dağına da Lavanta bitkisi dikimi gerçekleştirildi.
Kayseri’de turizm seferberliği
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şehir turizminin gelişmesi ve potansiyelinin arttırılması için karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı “Turizm Seferberliği’ toplantısına katıldı. Geniş katılımlı toplantıda Vali Çiçek, “Bazen bir turizm rehberi gibi, bazen bir sosyal medya fenomeni gibi bir çalışma içerisindeyiz” dedi.
‘Üniversite öğrencileri için her türlü önlemi aldık’
Üniversitelerde Huzur ve Güveni Artırma İl Komisyonu Toplantısı Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında yapıldı. Vali Çiçek, “Üniversitelerimizde öğrencilerimizin huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim ve öğretimlerini sürdürebilmeleri için her türlü önlemi aldık ve almaya da devam edeceğiz” dedi.
Vali balonla Soğanlı’yı havadan izledi
Kapadokya'nın giriş kapısı olarak nitelendirilen, tarihi kaya kiliselere ve peri bacalarına sahip Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Vadisi'nde sıcak hava balonu uçuşu Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in de katılımıyla başladı.
Valiler engelsiz yaşam merkezini inceledi
Kayseri'ye gelen Yozgat Valisi Ziya Polat ve Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in ev sahipliğinde, Türkiye'nin en gelişmiş merkezlerinden olan Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi'ni yerinde inceledi.
Osman UĞURLU
Yeşilyurt Kaymakamı
Adnan DOĞAN
Arapgir Kaymakamı
Cengiz NAYMAN
Havza Kaymakamı
Cengiz NAYMAN
Havza Kaymakamı
Dr. Fatih Çelikkaya
Dulkadiroğlu Kaymakamı
Gürkan Üçüncü
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri
Kamil KÖTEN
Konyaaltı Kaymakamı