"Gençlerin ufkunu açan bir organizasyon";

"Gençlerin ufkunu açan bir organizasyon"

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Orta Anadolu Kariyer Fuarı ORAKAF'23'ün açılışına katıldı. Açılışta konuşan Vali Çiçek, "Öğrencilerin, kariyer planlamaları noktasında Orta Anadolu Kariyer Fuar’ıyla, Kayseri’miz, gençlerimizin ufkunu açan bir organizasyona imza atmış oldu" dedi....


Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen Orta Anadolu Kariyer Fuarı ORAKAF'23 başladı. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen açılış programına, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, ilçe belediye başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.


"EMEK GÖSTERMEDEN OLMAZ"

Programda konuşan Vali Gökmen Çiçek, "12 kahramanımızı şehit verdik. Hepimizin içi yanıyor. Onlar şehitler, bizimleler. Hala Türk insanını, Türkiye’yi tanımayanlar bir takım alçak, hain girişimlerde bulunuyorlar. Ne olursa olsun bu millet haksızlık karşısında susmayacak, susmuyor da. Her birimiz memleket söz konusu olduğunda ölümden korkmadığımızı, bu memleket için seve seve hangi fedakarlık yapılması gerekirse yapacağımızı buradan da haykırıyoruz. Her alanda iddialıyız. Son zamanlarda Erciyes Üniversitesi’nin aldığı başarılar, diğer üniversitelerin ortaya koyduğu başarılar bir iddiayı gösteriyor. Belediyelerimiz, OSB’lerimiz ortaya bir iddia koyuyorlar. İddia çalışmadan, emek göstermeden olmaz. Bu şehir çalışarak, fedakarlık yaparak ortaya bir iddia koyuyor. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonuyla, 16 rektörümüzün katılımı ve 19 üniversiteden gelen öğrencilerimizle Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen Bölgesel Kariyer Etkinlikleri dahilinde ORAKAF’23 Orta Anadolu Kariyer Fuarı’nda üreten gençlerimizi önemli firmalarla buluşturmayı başardı. Onların kariyer planlamaları noktasında Orta Anadolu Kariyer Fuar’ıyla, Kayseri’miz, gençlerimizin ufkunu açan bir organizasyona imza atmış oldu" diye konuştu.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum