Arama
Arama Sonuçları
"Demokrasiden asla vazgeçilmeyecek"
“Kütahya’dan Doğan Büyük Türkiye İdeali: Adnan Menderes ve 27 Mayıs Çalıştayı'na katılan Vali Musa Işın, "Türk milleti, istiklal ve istikbaline çok bağlıdır. Demokrasiden ve hukuk devletinden asla vazgeçilmeyecek" dedi.
"Keten evine destek vereceğiz"
Ayancık Ketenevi’ni ziyaret eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, usta ellerde hayat bulan kültürel miras Ayancık Keteni'ni inceledi. Vali Özarslan, "Ayancık Keten Evi'ne gerekli desteği vereceğiz. Ayancık keteni endemik bir bitki olmuş, ekimi yok denecek kadar az. Arttırmak için çalışacağız" dedi.
"Maveraünnehir ve Horasan ilim, kültür ve sanat havzasıdır"
Mâverâünnehir temasıyla düzenlenen VII. Şeyh Şaban-ı Veli Sempozyumu'na katılan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, "Maveraünnehir ve Horasan ilim, kültür ve sanat havzasıdır" dedi.
Kaymakam Korkutata, engellilerin eğlencesine eşlik etti
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kutlamalarında Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, engellilerin günlerini kutlayarak birlikte halay çekti.
Dörtdivan'ın yeni kaymakamı Vali Kılıç'ı ziyaret etti
Bolu'ya atanarak yeni görevine başlayan Dörtdivan Kaymakam V. Muhammet Çınarka, Vali Erkan Kılıç'ı makamında ziyaret etti.
Şehit Polis Yonuz Turan son yolculuğuna uğurlandı
Görevi başındayken araç çarpması sonucu şehit düşen Isparta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Yonuz Turan, memleketi Sandıklı ilçesi Alacami köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Festivalde 7 ton mesir macunu halka saçıldı
484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Geleneksel Kortej Yürüyüşü yapıldı. Vali Enver Ünlü'nün de katıldığı programda 7 ton mesir macunu halka saçıldı.
Seben Kaymakamı ilçeye veda etti
İçişleri Bakanlığı'nın yurt dışı programı dahilinde Ankara’ya çağırılan Bolu Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, veda mesajı yayımlandı. Kaymakam Orhan, mesai arkadaşlarına ve Seben halkına teşekkür etti.
Kaymakam vekillerini ‘başarı belgesi ile uğurladı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, ildeki görevlerini tamamlayan ve dil stajı nedeniyle Tokat’tan ayrılacak olan kaymakam vekillerini ‘başarı belgesi’ ile uğurladı.
Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası başladı: “Tekerleğinize taş değmesin!”
Bilecik'te yapımı tamamlanan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta, Türkiye Enduro ve ATV şampiyonasının startı verildi. 196 profesyonel sporcuyla son yılların rekor katılımıyla başlayan yarışta ciddi bir heyecan oluşurken, Türk bayraklı motoruyla sporculara öncülük eden Vali Şefik Aygöl, “Tekerleğinize taş değmesin inşallah” dedi.
Kaymakam vekillerine Vali Dallı’dan teşekkür
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu’da görev süreleri sona eren ve Bakanlık Merkez Stajı ve dil eğitimi için ayrılacak olan kaymakam vekilleri ile bir araya gelerek, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.
Vali, kovan sözünü yerine getirdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 2023 yılında düzenlenen Bal Yarışması'nda dereceye giren üreticilere kovan sözü vermişti. Sözünü tutan Vali Usta, üreticilere kovan dağıttı.
Turizmin duayenleri Mardin’de buluşacak
15-22 Nisan tarihleri arasında 48’incisi kutlanacak Turizm Haftası’nda, Mardin Valiliği himayesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, DİKA, Artuklu Üniversitesi ile Mardin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde bir dizi etkinlik düzenlenecek.
Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı
Ramazan Bayramı arifesinde Ordu Şehitliği'nde tören düzenlendi. Törene katılan Vali Muammer Erol, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti.
Hayırsever çift Çerkezköy’e cami yaptıracak
Hayırseverler Müjgan Karagöz ve Serkan Karagöz çifti tarafından Tekirdağ Çerkezköy ilçesinin İstasyon Mahallesi’nde cami yaptırılacak.
'Gençlik' iftarına katıldı
Muş Valisi Avni Çakır, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan personeller, gençlik liderleri ve gönüllü gençler, kursiyerler ile aileleri için düzenlenen "Gençlik İftarına" katıldı.
Kaymakamlık miniklerin masallarını kitaba dönüştürdü
İlkokul öğrencilerinin yazdığı hikaye ve masallar, Tokat Artova Kaymakamlığının desteğiyle ‘Minik Kalplerden Öykü ve Masallar’ adıyla kitaplaştı.
Kur'an kursu öğrencileriyle iftar yaptı
Muş Valisi Avni Çakır, Ayşe Memiş Yatılı Kız Kur'an Kursu öğrencileriyle iftar yaptı.
Kitap kurtları ödüllerini Vali Aygöl’ün elinden aldı
60. Kütüphane Haftası kapsamında en çok kitap okuyan kitapseverler Bilecik Valisi Şefik Aygöl ile buluştu.
Nevruz Bayramı kutlu olsun!
Bolu Valisi Erkan Kılıç, baharın müjdecisi Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde (BAİBÜ) Kültür Merkezinde düzenlenen açık hava programına katıldı.
Bingöl, şehit teğmenini son yolculuğuna uğurladı
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütüyle çıkan çatışma sonucunda şehit olan Bingöllü Tabip Teğmen Hulusi Elçi, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Vatandaşların dertlerini evlerinde dinledi
Bolu Valisi Erkan Kılıç, vatandaşları evlerinde ziyaret edip, sorunlarını dinledi.
Köydeki yangında ev küle döndü
Bolu Çaydurt Alıçören Mahallesi’nde Rıdvan Özcan adlı vatandaşa ait ev alevlere teslim oldu. Samanlıktaki 2 hayvanın telef olduğu yangında ev küle döndü.
Tıp Bayramında doktorlarla iftarda buluştu
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle ilde görev yapan doktorlarla Karaman Polisevinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Zaferin 109. yıl dönümü coşkuyla kutlandı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü açılış töreni Kale-i Sultaniye’de gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında Vali İlhami Aktaş, protokol üyeleri ve vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla halk yürüyüşü gerçekleştirdi.
“Birlikte neşelendik, birlikte hüzünlendik”
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, 6 Şubat depremlerinden sonra şehre yerleşen Abdullah ve Emine Erkan çiftine misafir oldu.
Kaymakamdan Beethoven’ın 9. Senfonisi
Bolu Kıbrıscık Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, orgla Beethoven’ın 9. Senfonisi’nden mini bir kesit sundu. Ankara’da Mülkiye Oda Orkestrası’nda piyano eğitimi alan ancak eğitimi yarım kalan Kaymakam Deniz’in sunduğu kesit, müzik alanındaki kabiliyetini de gösterdi.
Marmara Kariyer Fuarı’nın açılışına 7 vali katıldı
“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Valilik iş birliğinde gerçekleştirilen MARMARAKAF (Marmara Kariyer Fuarı) kapılarını açtı.
Kar Ragbi Şampiyonası kıran kırana geçti
Türkiye'de ilk defa düzenlenen 2024 yılı Türkiye Ragbi Federasyonu Kar Ragbi Şampiyonası Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde oynanan maçlarla tamamlandı. Kıran kırana geçen maçlarda dereceye giren takımlara ödülleri Isparta Valisi Aydın Baruş verdi.
Traktörler reflektörle daha görünür olacak
Çankırı Orta Kaymakamı Erkan Minuz, traktörlerin daha görünür olması için çiftçilere yönelik düzenlenen programda traktöre reflektör taktı.