Arama
Arama Sonuçları
"Şerefle ve gururla görevinizi yaptınız"
Görev süreleri biten muhtarlarla bir araya gelen Batman Valisi Ekrem Canalp, "Sizler belli sürede şerefle, onurla ve gururla bu görevi yerine getirdiniz" dedi.
Çölyak hastalarına glutensiz besin desteği
Çölyak hastalarınca tüketilen gıda ürünlerini temin etmek, hastalıkla ilgili toplumsal bilinç ve farkındalığı oluşturulmak amacıyla Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp himayesinde hayata geçirilen “Çölyak Hastalarına Destek Projesi” kapsamında ilde ikamet eden Çölyak hastalarına ‘Glutensiz Besin’ kolisi dağıtıldı. Programa katılan Vali Ekrem Canalp’ın eşi Dr. Ayten Canalp, çölyak hastaları ve aileleri ile yakından ilgilenerek sorun ve taleplerini dinledi.
“69 Cemevine ayrım yapmadan katkıda bulunuyoruz”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Korgan ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen Hıdırellez Festivali ve Bahar Etkinliklerine katıldı.
Çocuklar 23 Nisan’ı oyunlarla kutladı
Atatürk'ün Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103’üncü yıl dönümü, Batman’da da kutlandı.
Aşevlerinden vatandaşlara sıcak yemek
Batman Valisi Ekrem Canalp’ın talimatıyla il merkezi ve ilçelerde kurulan aşevleri ile evlerinde yemek pişiremeyecek durumda olan yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara haftanın 7 günü bir öğün sıcak yemek ulaştırılacak.
Batman, afetzedeler için “Tek Ses, Tek Yürek” oldu
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi vesilesiyle geliri depremzedelere aktarılmak üzere Batman Valiliği himayesinde Batman Belediyesi, STK’lar ve vatandaşların katılımıyla “Afetzedeler için Tek Ses, Tek Yürek” temasıyla iyilik buluşması gerçekleştirildi.
Bodrum’da sabah namazı buluşması
Muğla Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Müftülüğü tarafından Yalıkavak Merkez Camiinde düzenlenen sabah namazı buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.
Amcasını son yolculuğuna uğurladı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu’nun amcası Mustafa Hatipoğlu vefat etti.
Yetim ve öksüz çocukları kahvaltıda ağırladı
Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Batman’da ikamet eden öksüz ve yetim çocukları Vali konağında düzenlenen kahvaltı programında ağırladı.
Batman’da öğrencilere yeni ders çalışma alanları oluşturulacak
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatı ile ‘öğrenciler için yeni çalışma alanları’ oluşturmak için harekete geçen Batman Valiliği ve Batman Belediyesi, yer inceleme tespit çalışmalarını tamamladı. İlk etapta farklı mahallelerde bulunan resmi alanlar içerisinde mevcut kapasite yüzde 42,7 oranında artırılacak.
İHL’ler için ‘eylem planı’ hazırlanacak
Batman Valisi Ekrem Canalp, il ve ilçe milli eğitim müdürleri ile il ve ilçe müftülerini bir araya getirerek İmam Hatip Okulları Eylem Planı Toplantısı yaptı.
Kazanan kardeşlik ve dostluk oldu
Türkiye'nin ev sahipliğinde Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları sona erdi. Oyunlara 56 ülkeden 4 bin 200 sporcu katılım sağladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise düzenlenen bu oyunların 2022 yılının en kapsamlı spor organizasyonu olduğunu açıkladı.
Konya, İslami Dayanışma Oyunları’na hazırlanıyor
9-18 Ağustos’ta Konya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Konya2021 5. İslami Dayanışma Oyunları Hazırlık Toplantısı gerçekleştirildi.
Vali bir günde 5 ilçede inceleme yaptı
Sorunların yerinde tespiti ve çözüm üretilmesi adına ilçe ziyaret programlarına önem veren Vali Tuncay Sonel, dün 5 ilçeyi ziyaret ederek, temas ve incelemelerde bulundu.
Mikail ERSÖZ
Korgan Kaymakamı
Murtaza ERSÖZ
Batman Vali Yardımcısı