Çocuklar 23 Nisan’ı oyunlarla kutladı;

Çocuklar 23 Nisan’ı oyunlarla kutladı

Atatürk'ün Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103’üncü yıl dönümü, Batman’da da kutlandı....

Resim

ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADILAR

Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı’na İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk sunmasıyla başlayan kutlama programı, Atatürk Parkı’nda düzenlenen kutlama programı ile devam etti.

Kutlama alanına gelen Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp alandaki çocuklarla yakından ilgilenerek bayramlarını kutladı.

Resim

ÇOCUKLARIN EĞLENCESİNİ İZLEDİLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına, Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. İhsan Kaplan ve eşi Arzu Kaplan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fatih Aslan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım, Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Adem Taşkın ve eşi Nergiz Taşkın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, kamu kurum müdürleri, siyasi partilerin il başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Resim

KAŞIKLA YUMURTA TAŞIDILAR

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan kutlama programı; öğrenciler tarafından okunan şiirler ve sergilenen oyunların ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile sona erdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum