Arama
Arama Sonuçları
Hem ilmek attı hem diploma aldı
İpekyolu Hali ve Kilim Sergisi'nin açılışına katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, halı dokuma tezgahının başına geçerek ilmek attı. Vali Kumbuzoğlu, "İpek Yolu üzerindeki Sultanhanı Kervansarayı’nda tarihe tanıklık eden halı ve kilimlerimizle geleceğe yeni ufuklar açtık. Üstelik bir ilmek atıp diploma da aldık" dedi.
‘Jandarma Togg’dan animasyonlu trafik dersi
Jandarma Genel Komutanlığı yaptığı animasyonlu Togg paylaşımı ile bayramda uyulması gereken kuralları hatırlattı.
“Hakkari ile ilgili hayallerim var”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, “Gençlerle Yeni Ufuklara” temalı söyleşi kapsamında, her hafta farklı bir okulun öğrencileriyle buluşmaya devam ediyor. Bu haftaki söyleşi programına konuk olan okul Hakkari Sosyal Bilimler Lisesi oldu.
Nar hasadına katkıda bulundu
Türkiye'nin önemli nar ekşisi üretim merkezlerinden olan Oğuzeli’nde nar hasadına katılan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, üreticilere bereketli bir sezon diledi.
Soruları doğru bileni TOGG’a bindirince…
Geçen hafta Cuma namazı çıkışında namaza gelen öğrencilere soru sorup doğru bilenleri TOGG’a bindiren Niğde Valisi Cahit Çelik’i bu Cuma namazında bir sürpriz bekliyordu.
Vakit ahde vefa vakti
Sinop Valisi Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan, huzurevi sakinleriyle bir araya gelip moral vererek, asırlık çınarlara vefa gösterdi.
Vali Doruk, Mehmet’le güreş tuttu, iyi olan kazandı
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, yeni yerleşim yerine taşınan Yusufeli’nde temas ve incelemelerde bulundu.
Rize Valiliği'nin esprili 'güneş' uyarısı gülümsetti
Türkiye'nin en çok yağış alan ili Rize'de, belirli aralıklarla meteorolojik verilere göre beklenen sağanak, sel ve heyelan uyarılarının ardından valilik, bu kez sosyal medyadan esprili 'güneş' uyarısı paylaşımı yaptı.
Öğrenciler satrançta kaymakamı yenemedi, rövanş için sözleştiler
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seyyid Harun Anadolu Lisesi öğrencileri ile satranç oynadı. Öğrencilerden kaymakamı yenebilen çıkmayınca rövanş için sözleştiler.
Kaymakam damada altın yerine bamya taktı
Amasya'nın Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, dünya evine giren oğlunun nikahını kıydı. Çifte takı olarak ise çiçeğinin sarı rengi ve parasal değerini hiç yitirmediği için yörede 'çeyrek altın' olarak anılan coğrafi işaretli çiçek bamyası takıldı.
Trafik cezası kesilecek sanıp korktular, kiraz ikramıyla mutlu oldular
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Uzunburun mevkiindeki uygulama noktasında trafik ekipleri tarafından durdurulan sürücülere Tokat kirazı ikram etti. Vali Hatipoğlu, "Tokat'a gelmek, kirazından yemek gerek" dedi.