Arama
Arama Sonuçları
Mersin'deki öğrencilerin yetenekleri keşfediliyor
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, yetenek taramasından geçen öğrencilerle bir araya geldi. Vali Pehlivan, "Çocuklarımız erken yaşlarda sporla tanışıyor ve yetenekleri keşfediliyor" dedi.
“Rabbim şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin!”
Manisa Valisi Enver Ünlü, Şehit Jandarma Er Ferhat Alakuş'un emaneti olan kıymetli ailesini ziyaret etti. Şehit ailesinin hatırlarını soran Vali Ünlü, şehit annesinin elini öptü.
"Depremden gereken dersleri alacağız"
Kütahya Valisi Musa Işın, Miraç Kandili dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Vali Işın, "Devlet ve idare olarak depremden gereken dersleri alacağız ve her zaman olduğu gibi, üzerimize düşen görevleri yapacağız" dedi.
Takdir alan 30 bin öğrenciye kitap gönderdi
Van Valisi Ozan Balcı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısında takdir belgesi alan 30 bin öğrenciye PTT aracılığıyla kitap gönderdi.
Eski Vali Hanifi Demirkol hayatını kaybetti
Eskişehir, Hatay, Ordu Valiliği ve 20. Dönem Eskişehir Milletvekilliği yapan Hanifi Demirkol, bugün İstanbul’da hayatını kaybetti.
Gençlik merkezlerini meslek lisesi donatacak
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, valilik himayesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün şehirde inşaatları tamamlanmış olup hizmete açılacak olan Yenişehir Gençlik Merkezi, Silifke Gençlik Merkezi, Tarsus Gençlik Merkezi, Toroslar Gençlik Merkezi ve Mezitli ilçesinde bulunan Engelsiz Yaşam Merkezinde ihtiyaç duyulan donatım ve tefrişat malzemelerinin Toroslar İlçesi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından imal edilmesi için düzenlenen protokol imza törenine katıldı.
‘Yüreğimdesin Filistin’
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan; Akdeniz Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Kent Konseyi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Mersin Şube Başkanlığı iş birliği ve koordinasyonunda düzenlenen “Yüreğimdesin Filistin” konulu liselerarası düzenlenen resim ve şiir yarışmasının ödül törenine katıldı.
"Bizlere yıllarca emek verdiniz"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda emekli öğretmenlerle bir araya geldi. Vali Pehlivan, "Bize, yıllarca emek verdiniz, alın teri döktünüz ve size emanet edilen ana kuzularını vatanımız, milletimiz, devletimiz, bugünümüz ve geleceğimiz için en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştınız, yetiştirdiniz" dedi.
100. yıl onuruna pedal çevirdi
Başlangıç düdüğünü çalarak bisiklet sürme etkinliğini başlatan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, sporseverlerle ve gençlerle birlikte Cumhuriyetin 100. yılı onuruna pedal çevirdi.
LGS'ye girecek öğrencilere başarı semineri verdi
Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, Mazmanlı Kanlıören Ortaokulunda bu sene Liselere Giriş Sınavına katılacak olan 8. sınıf öğrencilerine “Başarılı Olmak Semineri” verdi.
Vali Çuhadar'ın şiir kitabı yayınlandı
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar'ın 'Dizelerim Sızılarımdır' isimli şiir kitabı, kitapseverlerle buluştu. Vali Mahmut Çuhadar'ın uzun zamandan beri yazdığı şiirlerin bir araya getirildiği 'Dizelerim Sızılarımdır' isimi şiir kitabı internet üzerinden satışa sunuldu.
Kütahya’nın simgesi ‘Çinili Vazo’ aslına uygun olacak
Kütahya Valisi Ali Çelik, Zafer Meydanı Yenileme Projesi kapsamında yapılan Vazo Etik Komisyonu Toplantısı’nda çinili vazonun aslına uygun düzenlenmesi yönünde karar alındığını açıkladı.