Arama
Arama Sonuçları
Dereler taştı, tarım arazileri zarar gördü
Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu yağışı sonrası meydana gelen sel nedeniyle dereler taştı, tarım arazileri zarar gördü. Vali Mehmet Ali Özkan ve Kaymakam Furkan Nezir, bölgede inceleme yaptı.
"Eski Van şehrini ayağa kaldırıyoruz"
Tarihî Horhor Cami'nde incelemelerde bulunan Van Valisi Ozan Balcı, "İlimizin imarına, inşasına katkılarımız devam ediyor. Eski Van şehrini ayağa kaldırıyoruz" dedi.
Öğrencilerle masa tenisi ve langırt oynadı
Özel Eğitim Meslek Lisesi'ni ziyaret eden Van Valisi Ozan Balcı, işaret dili ile iletişim kurduğu öğrencilerle masa tenisi ve langırt oynadı.
Daha yeşil bir Van için 850 bin fidan dağıtıldı
Daha yeşil bir Van için 3 Milyon Fidan projesinin devam ettiğini ifade eden Vali Ozan Balcı, "Projemizde şimdiye kadar 850.000 fidanı çiftçilerimizle buluşturduk" dedi.
Van'da yapılan Spor Adası'nda sona gelindi
Van Valisi Ozan Balcı, Edremit ilçesinde yapılan Spor Adası'nda inceleme yaptı. Adanın eylül ayında tamamlanacağını ifade eden Vali Balcı, "Nesiller gelir nesiller geçer, mühim olan bizim gelecek nesillere neler yaptığımızdır. Biz gelecek nesillere, devletin gerçek sahibi olan milletin kaynaklarıyla güzel şeyler üretiyoruz" dedi.
Türkiye’nin en güzel panoramik manzarası Çukurca'da
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca’da bulunan Bayraktepe Seyir Terasını ziyaret etti. Vali Çelik, "Türkiye’nin en güzel panoramik manzarasının olduğu bir alandayız" dedi.
Van’da eşini kaybetmiş kadınlar için 51 konut yapılıyor
Van Valisi Ozan Balcı, eşini kaybetmiş ihtiyaç sahibi kadınlar için yapımı devam eden konutların inşaatında incelemelerde bulundu.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Düzensiz göçe karşı bölgede stratejik toplantı
Van’da Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Vali Ozan Balcı başkanlığında düzenlenen toplantıya bölge valililer ve yardımcıları da katıldı.
Yürüyüş yapan miniklerden kaymakama hediye
Ankara Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yürüyüş yapan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler Kaymakam Yılmaz'a bayrak hediye etti.
100. hane ziyareti anısına Havva teyzeyle pasta kesti
Düzce Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay, ilçede gerçekleştirdiği 100. hane ziyareti anısına Havva teyzeyle pasta kesti.
Vali Yazıcı’yı amcasının cenazesinde yalnız bırakmadılar
Düzce'nin Kahveleryanı köyünden Hasan ve Mustafa Yazıcı'nın abileri, Hüseyin Yazıcı'nın babası, merhum Yusuf Yazıcı'nın oğlu, Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Düzce Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı'nın amcası Nazmi Yazıcı vefat etti.
Furkan Dinçer
Hemşin Kaymakamı
Köydeki orman yangınını yerinde inceledi
Rize Hemşin Kaymakamı Furkan Dinçer, ilçenin Akyamaç köyünde çıkan orman yangınını yerinde inceledi.
Huzurevi sakinleriyle bocce oynadı
Zonguldak Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, Çaycuma Huzurevi Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Bocce etkinliğine katıldı. Kaymakam Göze, huzurevi sakinleriyle bocce oynadı.
Ağaçlandırılınca yemyeşil olacak
Ankara Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, ağaçlandırma alanı olarak belirlenen alanda incelemelerde bulundu. Kaymakam Yılmaz, yemyeşil olacak alanla yapılacak çalışmaları denetledi.
"Bu işlerde emeği eksiltmemek lazım"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’ndaki Müzik Atölyesinin açılışına katıldı. Okulda eğitim veren öğretmenlere teşekkür eden Vali Çelik, "İşinizi çok güzel yapıyorsunuz, bu işlerde emeği eksiltmemek lazım" dedi.
Kaymakama portakal gönderdiler
Düzce Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay'a, eski görev yeri olan Aydın'ın Sultanhisar ilçesinden bir kutu portakal gönderildi.
Boğazlıyan’a Ali Serttaş, Akdağmadeni’ne Furkan Nezir atandı
Yozgat Boğazlıyan Kaymakamlığına 111. dönem kaymakamlarından Ali Serttaş, Akdağmadeni Kaymakamlığına Furkan Nezir görevlendirildi.
Furkan Nezir
Akdağmadeni Kaymakamı
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
Özel öğrencileri sevindirdi
Düzce Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay, özel öğrencilerle bir araya geldi. Özel eğitim sınıfı öğrencileriyle sohbet eden Kaymakam Alpay, öğrencileri hediyelerle sevindirdi.
12 şehit için 12 hatim
Pençe – Kilit Operasyon bölgesinde şehit düşen 12 kahraman asker için Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in katılımıyla TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesinde 12 hatmi şerif okunarak duası yapıldı ve mevlit programı düzenlendi.
Hakkari'nin sağlık haritası masaya yatırıldı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Vali Çelik, kentte yürütülen sağlık hizmetleri, personel sayısı ve projeler hakkında toplantı yaptı.
Kurulacak jeotermal seralar Van’ın sebze ihtiyacını karşılayacak
Erciş’te inceleme ve temaslarda bulunan Van Valisi Ozan Balcı, Erciş’te kurulacak jeotermal seralarda kullanılacak sıcak su kaynağında incelemelerde bulundu.
"Girişimciliğin, ekonomiye önemli katkıları var"
"Kadının Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında düzenlenen istişare toplantısında konuşan Ankara'nın Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, "Girişimciliğin, ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine önemli katkıları var" dedi.
'Eşekli Dostoyevski' öğrencilerle buluştu
"Eşekli Dostoyevski" olarak bilinen Ersin Bilge, Bursa’nın Orhaneli ilçesine gelerek, Kaymakam Muhammed Furkan Tuna ile birlikte öğrencilere kitap, defter, kalem ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.
"Hasankeyf su sporları merkezi olacak"
Türkiye'de ilk kez Batman'ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası ile Türkiye Motosurf Şampiyonası'nı 14 bin kişi izledi. Yarışları izleyen Vali Ekrem Canalp, "Hasankeyf'te bir su sporları merkezi inşa edeceğiz. Bunun için çalışmalara başladık" dedi.
Ağır ve özel misafir!
Düzce Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay’ın bugün ‘özel ve ağır’ bir misafiri vardı. Babası Selami Alpay’ı ağırlayan Kaymakam Furkan Alpay, babasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.