Arama
Arama Sonuçları
Galatasaray yönetimi Halfeti'de
Galatasaray Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesini ziyaret etti.
Şanlıurfa Süper Kupa'ya hazırlanıyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Başkanlığında Süper Kupa Final Maçı hazırlıkları kapsamında İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Eğil'de çocukların grafiti mutluluğu
Diyarbakır Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Volkan Hülür, sevilen 3 futbolcunun grafitilerin olduğu bölgede çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.
Vali Buhara, Murat’ın hayalini gerçekleştirdi
Evde eğitim gören 11 yaşındaki Murat Dağdeviren yarıyıl karnesini evine getiren Kırşehir Valisi H. Mete Buhara'dan bir istekte bulunmuştu. İsteği ise Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi ile tanışmaktı. Vali Buhara, Murat’ın hayalini gerçekleştirdi.
Dursun Özbek'ten deprem bölgesi Hatay'a ziyaret
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılıların eski Başkanı Adnan Polat ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Polat Vakfı tarafından Hatay’ın Samandağ ilçesinde kurulan konteyner kenti ziyaret etti. Programa Hatay Vali Yardımcısı Gökay İçen, Koordinatör Kaymakam İbrahim Ergin, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ile vatandaşlar katıldı.
İçişleri bütçesi komisyondan geçti
İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının 2024 yılı bütçesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Bakan Yardımcıları ve birim amirlerinin katıldığı komisyonda milletvekillerine bakanlığın çalışmalarına ilişkin bir sunum yapan Bakan Ali Yerlikaya, vekillerin soru ve eleştirilerini de cevapladı.
Görme ve bedensel engelli öğrenciye telafi kahvaltısı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde düzenlediği kahvaltıya davet edilmesi unutulan görme ve bedensel engelli öğrenciye ‘telafi kahvaltısı’ ısmarladı.
Narenciye bahçesi Mersin’de festival
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, bu yıl 8.’si düzenlenen ‘Mersin Uluslararası Narenciye Festivali’nin açılış törenine katıldı. Pehlivan, “Mersinimiz, narenciyenin, turunçgilin başkenti” dedi.
Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık, kanoya binip kürek çekti
Edirne Valiliğinin destekleri, Türkiye Kürek Federasyonu ve TED Edirne Koleji Kürek Kulübü iş birliği ile bu sene ikincisi düzenlenen Edirne Kürek Festivali başladı.
Onur KÖKÇÜ
Yatağan Kaymakamı
Can Kazım KURUCA
Didim Kaymakamı