Gözyaşlarıyla Gölbaşı’ndan Mut’a uğurlandı;

Gözyaşlarıyla Gölbaşı’ndan Mut’a uğurlandı

Adıyaman’ın Gölbaşı Kaymakamlığından Mersin'in Mut ilçesine gözyaşları ile uğurlanan Kaymakam İhsan Ayrancı, kaymakamlık lojmanı önünde düzenlenen tören ile vatandaşlar ve kaymakamlık çalışanlarıyla vedalaştı....


LOJMANIN ÖNÜNDE UĞURLAMA

19 Ağustos 2021’den bu yana Gölbaşı Kaymakamlığı yapan İhsan Ayrancı'yı uğurlamaya birçok kurum ve kuruluş, sivil toplum örgütü yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar geldi.

Kaymakam Ayrancı Gölbaşını sevdiğini belirterek Türkiye’nin çeşitli yerlerinde görev yaptığını bu mesleğin en güzel yönünün o yerleri sahiplenmeleri olduğunu dile getirdi. Gölbaşında çok güzel günler geçirdiğini belirten Kaymakam Ayrancı, "Gölbaşı benim artık ikinci memleketim diyemiyorum birinci memleketim Amasyalıyım ama oradan çok burada hatıralarım var. Oradaki dostlarımdan çok burada dostlarım var. Akrabalarımsınız artık. Depremi de birlikte yaşadık. Acıyı da birlikte yaşadık. Dostlarımızı yakınlarımızı kaybettik, tekrardan hepimizin başı sağ olsun. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” diye konuştu.

Kaymakam Ayrancı gözyaşları ile uğurlandı

Kaymakam Ayrancı, “Gölbaşı’nın benim yanımda çok farklı bir yeri var. Yani bunu kelimelerle ifade edemiyorum. Burası artık benim de memleketim. Nasıl ki sıla'i rahîm yapıp memleketimize gidiyorsak benim memleketim de burası artık. Nerede görev yaparsam yapayım burası artık sürekli uğrak noktam olacak” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığının ilgili yazısıyla Mut’a geçici görevle görevlendirilen Kaymakam İhsan Ayrancı, Mut Kaymakam Vekili olarak görevine bugün başladı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum