Arama
Arama Sonuçları
"Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz"
Ali Dağı'nda düzenlenen Orman Yangını Saha Tatbikatı'na katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her çeşit afete hazırlıklı olabilmek için arkadaşlarımız sürekli teyakkuz halindeler" dedi.
Koruyucu aileler ve çocuklarla piknik yaptılar
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, doğa yürüyüşü ve piknik etkinliğinde koruyucu aileler ile bir araya geldi. Mangal başına geçen Vali Özarslan, köfte ekmek dağıttı.
5 milyon bütçeli şenlikte kamu kaynağı kullanılmadı
Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği’nde ata sporları, gelenek ve göreneklerin temsil edildiği etkinliklerde büyük coşku yaşandı. 5 milyon bütçesi olan ve kamu kaynağı kullanılmadan gerçekleştirilen şenlikte Ertuğrul Gazi ve atalarımız anıldı.
Vali Usta, çocuklarla penaltı atışı yaptı
Yaz spor kurslarını ziyaret eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, öğrencilerin antrenmanlarını izledi ardından da sahaya çıkarak, penaltı atışları yaptı.
Vali Özkan, kampa katıldı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen kampa katıldı. Kampa katılan vatandaşlarla sohbet eden Vali Özkan, böylesi etkinliklerin toplum bilincini oluşturduğunu belirtti.
Pirinç tarlasına tohum attı
Gercüş ilçesine bağlı Gönüllü köyünü ziyaret eden Batman Valisi Ekrem Canalp, çiftçiyle pirinç tarlasına tohum attı.
Hasta yakınlarına çorba ikram etti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, olası afet durumlarında kullanmak üzere hazırlanan mobil mutfaktan ilk çorba ikramını Devlet Hastanesi bahçesinde hasta yakını vatandaşlara yaptı.
Vali Işın'dan iş adamlarına teşekkür
Kütahya Valisi Musa Işın, İl Özel İdaresi'ne 8 adet çift çeker kamyon hibe edildiğini belirterek, "Şimdiye kadar 125 milyon TL değerinde araç temin edildi. Katkılarından dolayı iş adamlarımıza teşekkür ederim" dedi.
Birlikte pedal çevirdiler
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın himayesinde ve Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Bingöl Deprem Çalıştayı” kapsamında üniversite kampüsünde düzenlenen bisiklet turu etkinliğine katıldı.
Kars Kızılay’ına yeni merkez
Kızılay Kan Bağışı Merkezi ve Kızılay Kars Şube Başkanlığı yeni hizmet binalarının açılışı Vali Ziya Polat tarafından gerçekleştirildi.
"Muş muhteşem doğasıyla sizleri bekliyor"
Doğa harikası Kızılağaç Kanyonu'nda doğa yürüyüşü yapan Muş Valisi Avni Çakır, "Muş muhteşem doğasıyla sizleri bekliyor" dedi.
Sağlık için pedal çevirdiler
‘Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganı ile 81 ilde eş zamanlı 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet turuna valiler ve kaymakamlar da katılım sağladı.
Düzköy’ün ilk kadın kaymakamı görevine başlıyor
111. dönem kaymakam adaylarından, deprem bölgesinde yaklaşık 9 ay koordinatörlük yapan 101 kahraman kaymakam, önümüzdeki haftadan itibaren görevlendirildikleri ilçelerde ilk görevlerine başlayacak.
"Afetlerde gönüllülük sistemi çok önemli"
HAKUT Derneği'nde eğitimini başarı ile tamamlayan 28 gönüllü vatandaşa belgelerini veren Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, "Ülkemizde yaşanan afetler, gönüllülük sisteminin ne kadar gerekli ve önemli olduğunu göstermiştir" dedi.
Gençler sosyal meydanda buluştu
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün her türlü bağımlılıkla mücadele ve gençleri spor, sanat, kültürel faaliyetlere yönlendirmek amacıyla düzenlediği “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” etkinliğine katılarak destek oldu.
"Dileğimiz ciğerlerimiz yanmasın"
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu toplantısı yapıldı. Vali Erol, "Dileğimiz ülkemizin hiçbir yerinde orman yangını hadisesi yaşamayalım. Ciğerlerimiz yanmasın" dedi.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Sokakta gördüğü emekçi Recep amca ile sohbet etti
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, sokakta karşılaştığı bağımsız sıfır atık toplayıcısı Recep amca ile sohbet edip, işleri hakkında bilgi aldı.
Her şey daha güvenli bir gelecek için
Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, daha güvenli bir gelecek inşa etmek için AFAD eğitimlerine devam ediyor.
Çocuk gülerse dünya güler!
Samsun Valisi Orhan Tavlı, eşi Ayşe Tavlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü ile birlikte Valiliğin koordinesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında ildeki koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi.
Kaymakam Emre Açar’a Türk Psikologlar Derneği’nden teşekkür belgesi
Adıyaman’da koordinatör kaymakam olarak görev yapan Emre Açar’a, kendilerine verdiği destekler dolayısıyla Türk Psikologlar Derneği tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Seçim güvenliği için 594 bin personel görevlendirildi
İçişleri Bakanı Yerlikaya, seçim güvenliği için 31 Mart'ta, emniyet, jandarma, sahil güvenlik, korucu, gönüllü koruculardan oluşan 594 bin personelin görevlendirildiğini söyledi.
Emine Erdoğan, vali eşleriyle iftarda bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gönül Elçileri Projesi kapsamında koruyucu aileler ve 81 ilin vali eşleriyle Çankaya Köşkü'nde düzenlenen iftarda buluştu.
“Aklın esaretinden kurtulmuş bir güzel insandı”
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Aksaray Valiliği sırasında tanıştığı ‘aklın esaretinden kurtulmuş’ şehrin tanınan isimlerinden Ahmet’in vefat haberi üzerine duygusal ve vefa dolu bir mesaj yayınlandı.
Alanya’da ikili eğitimi bitirecek iki önemli adım
Antalya Alanya’da ikili eğitim sistemi sona erdirecek iki okuldan biri açılırken diğerinin de temeli atıldı. Açılış ve temel atma törenlerine katılan Vali Hulusi Şahin, Alanya’da 1 yıl hatta daha kısa bir sürede ikili eğitimin bitireceklerini söyledi.
Koruyucu meleklerle iftarın bereketini paylaştı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan, Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat ve eşi Öznur Bulat, İl Müftüsü Paşa Bektaş ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeki Yıldırım ile birlikte, koruyucu ailelerimiz ile Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Tıp Bayramında doktorlarla iftarda buluştu
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle ilde görev yapan doktorlarla Karaman Polisevinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Sel felaketinde görev yapan AFAD gönüllülerine teşekkür
13 Şubat’ta Antalya’da yaşanan sel felaketinde görev alan AFAD gönüllüleri için arama kurtarma ekiplerine teşekkür için tören düzenlendi. Törene katılan Vali Şahin, “Bizim toplumumuzun yüksek karakterini sizler temsil ediyorsunuz” diyerek AFAD ve gönüllü kuruluşların yaygınlaştırılması için çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.
Bilecik tarihinin en büyük tatbikatı yapıldı
Bilecik’te 150 personelin katılımıyla arama kurtarma tatbikatı yapıldı. Nefes kesen tatbikatı izleyen Vali Şefik Aygöl, "Bilecik'te bugüne kadar yapılmış en büyük tatbikatı gerçekleştirdik. Gerçeği aratmayan kalitede bir tatbikat yaptık" dedi.
İçişleri, iyiliği çoğaltacak güçlü fikirler bekliyor
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün 2024 Yılı Proje Destek Dönemi başvuruları başladı.