Arama
Arama Sonuçları
Görentaş Köyü sakinlerini dinledi
Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, kurum amirleri ile birlikte kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Görentaş Mahallesine giderek vatandaşlarla buluştu.
1,5 yaşındaki Hüseyin'e acil şifa diledi
Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, sıcak sıvı temasına maruz kalarak hastaneye kaldırılan 1,5 yaşındaki Hüseyin’i hastanede ziyaret etti. Annesi ve doktorlardan Hüseyin’in durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Sakarya, minik çocuğa acil şifalar diledi.
2.7 milyon meyve fidanı Van’ın bereketli topraklarıyla buluşuyor
Van Valisi Ozan Balcı, vişne, şeftali, nektarin, üzüm, badem, ceviz, erik, kayısı, dut, kiraz, elma ve armuttan oluşan 2 milyon 700 bin meyve fidanının Van’ın bereketli topraklarıyla buluşacağını söyledi.
Çiftçiye yüzde 75 hibeli sertifikalı tohum dağıttı
Van Valisi Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edilen yüzde 75 hibeli sertifikalı tohum dağıtım törenine katıldı. Tarım Kredi Kooperatifi önünde yapılan törende konuşan Vali Ozan Balcı, çiftçiye ve üreticiye çok kıymet verdiklerini söyledi.
‘Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’ projesi hızla büyüyor
Valilikler ile Ziraat Bankası işbirliğiyle küçükbaş hayvan varlığının arttırılması ve küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla başlatılan “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi hızla büyüyor.