Görentaş Köyü sakinlerini dinledi;

Görentaş Köyü sakinlerini dinledi

Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, kurum amirleri ile birlikte kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Görentaş Mahallesine giderek vatandaşlarla buluştu....


ÖĞRENCİLERLE TOP OYNADI

Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşların sorun, istek, şikâyet ve önerilerini doğrudan dile getirebilmelerine imkân vermek ve çözüm üretmek amacıyla Kaymakam Sakarya başkanlığında Görentaş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam Sakarya başkanlığında ilgili kurum amirleri, mahalle muhtarı ile mahalle sakinlerinin katılımıyla Görentaş Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıda, mahalle muhtarı ve vatandaşların sorun, istek ve şikâyetlerini Kaymakam Sakarya’ya aktardı, vatandaşların talepleri ve sorunların çözümleri yönünde bilgi alışverişinde bulunuldu.


Daha sonra Kaymakam Sakarya Kayaboğaz İlkokulu, Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenciler ile yakından ilgilendi.

Görentaş Jandarma Karakolunu da ziyaret eden Sakarya, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Gülali Çendik’ten bölgenin asayiş ve güvenliği hakkından bilgi almasının ardından mahalleden ayrıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum