Arama
Arama Sonuçları
"Cep telefonuyla aramıza mesafe koyalım"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 9 günlük bayram tatilinin son günü olması dolayısıyla yola çıkacak olan vatandaşları uyardı. Vali Özarslan, "Lütfen ama lütfen trafik kurallarına uyalım. Emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Cep telefonuyla aramıza mesafe koyalım" dedi.
"Kadim şehrimizin her bir ferdini samimiyetle dinliyoruz"
Halk buluşmalarında vatandaşların derdini dinleyen ve çözüm önerileri için talimatlar veren Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Gerger'den Gölbaşı'ya, Çelikhan'dan Samsat'a kadim şehrimizin her bir ferdini muhabbetle kucaklayıp, samimiyetle dinliyoruz" dedi.
"Aile, fedakârlıkla var edilen vatandır"
Aile Haftası kapsamında düzenlenen yürüyüşe katılan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, "Aile, kadın ve erkeğin sevgi ve merhametle, birlik ve beraberlikle, alın teri ve fedakârlıkla var ettiği vatandır" dedi.
"Dünya ülkeleri İsrail'e tepki göstermeli"
"Filistin Günleri" programına katılan Muş Valisi Avni Çakır, "Filistin halkının yaşadığı katliama dair tüm dünya ülkelerinin İsrail'e tepki göstermesi gerekiyor" dedi.
90 yıl sonra yeniden: Turistik Tuz Ekspresi
Çankırı'da 1934 yılında başlayan "Tenezzüh (Gezinti) Treni" seferleri, "Turistik Tuz Ekspresi" ile yeniden canlanıyor.
Vatandaşın dertlerine derman oluyor
Halk günü buluşmalarına devam eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinliyor, dertlerine derman oluyor.
Kars Kızılay’ına yeni merkez
Kızılay Kan Bağışı Merkezi ve Kızılay Kars Şube Başkanlığı yeni hizmet binalarının açılışı Vali Ziya Polat tarafından gerçekleştirildi.
Gürün Kaymakamlığından coğrafi işaret atağı
Sivas’ın Gürün ilçesinde yetişen ve birbirinden güzel meyveler arasında yer alan “Ayvaniye Elması”, Gürün Kaymakamlığı ve Belediyesi girişimleriyle coğrafi işaretli ürün olarak raflarda yerini alması için Türk Patent ve Marka Kurumu’na tescil başvurusunda bulunuldu.
Rize Ankara’ya taşındı, ilk çay hasadı Ankara’da yapıldı
53 etkinlik, 1 milyon bardak çay ile Başkent’in dört bir yanı buram buram Rize kokmaya başladı! Başkente iz, gönüllerde Rize bırakacak tanıtım günleri coşkuyla başladı. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ankara'da yaşayan herkesi Rize günlerine davet etti.
“Büyük bir özveriyle örnek bir mücadele ortaya koydular”
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Türk İdareciler Derneği tarafından düzenlenen Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Birliği 29. Avrupa Günleri’nin açılışını yaptı. Programa Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Birliği Dönem Başkanı Saffet Arıkan Bedük, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban ve İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez, valiler ve mülki idare amirleri katıldı.
Okul çevresindeki 3 bin şahıs denetlendi
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, kent genelinde okul çevresinde sıkı denetimlerin yapıldığını belirterek, "582 okul çevresi ve 3 bin 298 şahıs denetlendi" dedi.
"Güzel şeyler çabuk bitermiş"
Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, 20 ay görev yaptığı Manisa'nın Selendi ilçesine, “Güzel şeyler çabuk bitermiş” diyerek veda etti.
5 asırlık gelenek 4 yıllık aranın adından yeniden…
Manisa Valisi Enver Ünlü, pandemi ve geçen yıl yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle 4 yıldır gerçekleştirilemeyen ve bu yıl 484’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali tanıtım toplantısına katıldı.
Siirt 7 gün boyunca kitaba ve sanata doyacak
Bu yıl 9. kez kapılarını açan ve şehri kitapla buluşturan Siirt Kitap Fuarı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya, eşi Nurten Kızılkaya, il protokolü, yazarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile ziyaretçilerle buluştu.
"Gül Ağrı, sevin Ağrı, bu senin büyük günün"
Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Vali Mustafa Koç, "Gül Ağrı, sevin Ağrı, bu senin büyük günün. Bugün, vatanımıza aşık serhat şehrimizin 106. yıl önce büyük bir azimle yazdığı istiklal destanının günüdür" dedi.
"Anadolu kadar saf, mert ve gerçek"
Erzincan'ın Otlukbeli ilçesine giderken yolda babalarıyla çobanlık yapan 3 çocuğu gören Vali Hamza Aydoğdu, aracını durdurarak çocuklarla sohbet etti. Vali Aydoğdu, "Anadolu kadar saf ve temiz, Anadolu kadar mert ve yürekli, Anadolu kadar gerçek" dedi.
Kaymakam Yıldırım’ın mutlu günü
Adana Tufanbeyli Kaymakam Zübeyir Yıldırım, hayatını Fatma Nur Ayhan ile birleştirdi.
“Sizlerden ricam, vatandaşlarımıza hizmette kusur etmeyelim”
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, valilik çalışanları ile iftar sofrasında bir araya geldi.
Öğrencilerle sahurda buluştu
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencileriyle sahur yaptı.
Belediye başkan adaylarını uyardı
Çorum İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, ilçedeki belediye başkan adayları ile bir araya gelerek uyarılarda bulundu
“Kerem’in hayatımıza kattığı +1 değer için Allah’a şükürler olsun”
21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü, ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Metehan, kaymakam abisini beklerken uyuya kaldı
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, her hafta Salı ve Perşembe günleri İskenderun’da depremde yetim ve öksüz kalan çocukları ziyaret ediyor.
Kız çocuklarını okumaya teşvik eden anneleri kutladı
Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, kız çocuklarını okumaya teşvik anneler ile şehit annelerini ziyaret ederek Kadınlar Günü’nü kutladı.
"Sahadaki çalışmalar aralıksız sürüyor"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İliç ilçesinde meydana gelen maden kazasıyla ilgili toplantı yaptı. Yetkililerden bilgi alan Vali Aydoğdu, toplantı sonrası acılı aileleri de ziyaret etti. Aydoğdu, "Sahadaki çalışmalar aralıksız sürüyor. Birbirimize destek vererek bugünleri aşacağız" dedi.
Vali öğrencilere soru sordu, renkli cevaplar aldı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Kitap Fuarı’nda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere ‘Rize’de il çay ziraatını yapan kişiyi’ soran Vali Baydaş, ilginç cevaplar aldı.
Öğrenciler merak ettikleri soruları kaymakama sordu
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, Kariyer Günleri programı kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakamlık mesleği hakkında bilgiler veren Karaloğlu, öğrencilerin merak ettiği soruları da cevapladı.
"Birbirimize destek vererek bugünleri aşacağız"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, maden ocağında toprak altında kalan işçilerin ailelerini ziyaret etti. Vali Aydoğdu, "Birbirimize gönülden destek vererek bugünleri aşacağız" dedi.
“Yaşadığımız o karanlık günleri asla unutmayacağız”
Türkiye'de demokrasiye vurulan darbelerden biri olan 28 Şubat postmodern darbenin bugün 27. yıl dönümü. Mülki idare amirleri de 28 Şubat’ın yıl dönümünde mesajlar yayınlayarak, “O karanlık günleri unutmayacağız” dedi.
"Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştürdük"
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Düzce köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Vali Varol, "Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştürdük" dedi.
"Hızır, dayanışmanın simgesidir"
İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Birlik Cemevi’nin düzenlediği Hızır Orucu lokmasına katıldı. Kaymakam Karakaya, "Hızır, bolluğun ve bereketin timsali; insanlığın içindeki yardımlaşmanın ve dayanışmanın simgesidir" dedi.