Arama
Arama Sonuçları
Pehlivanlara er meydanında başarılar diledi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Geleneksel Karakucak Güreşleri ve Keşkek Festivali'ne katıldı. Vali Özarslan, pehlivanlara er meydanında başarılar diledi.
Vali Balcı, gençlerle bilek güreşi yaptı
Yaz Spor Okullarının açılış programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Gelecek nesiller bizim için çok önemli" diyerek gençlerle, hem masa tenisi oynadı hem de bilek güreşi yaptı.
Vali Çiçek, sporcularla bilek güreşi yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Yahyalı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Yahyalı ilçesini ziyaret etti.
Düzensiz göçe karşı bölgede stratejik toplantı
Van’da Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Vali Ozan Balcı başkanlığında düzenlenen toplantıya bölge valililer ve yardımcıları da katıldı.
Devlet-asker-millet Eruh’ta terörü lanetledi
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, terör örgütü PKK’nın saldırılarına başlaması ile ilk şehit olan jandarma onbaşı Süleyman Aydın anısına yapılan saat kulesi önünde halkla buluştu.
"Hakkâri, özel hazırlanmış bir plato gibi"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kentin doğası ve spor faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Vali Çelik, "Hakkari coğrafi olarak inanılmaz bir alan, adrenalin tutkunları için çok değerli. Kanodan, dağ kızağına, yamaç paraşütünden, dağcılık faaliyetlerine ve trekkinge kadar birçok alanda Hakkâri sanki macera severlere özel hazırlanmış bir plato gibi" dedi.
Avrupa şampiyonu milli sporcuyu tebrik etti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 72 kg.’da altın madalya kazanan milli sporcu Nesrin Baş'ı kabul etti.
Valinin en 'özel' rakibi
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Bitlis'te Özelim Projesi" kapsamında özel çocuklarla bir araya geldi. Vali Karaömeroğlu, hem eğlenen hem de öğrenen özel çocukların çalışmalarını izledi.Ardından bir öğrenciyle masa tenisi oynadı.
"Muğla'da spor artık marka haline geliyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris'e yapılacak gençlik ve spor yatırımı için protokol imzaladı. Vali Akbıyık, "Spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde spor artık marka haline geliyor" dedi.
Güreş heyecanını tribünden izledi
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Okul Sporları Güreş Grup Müsabakaları için tribündeki yerini aldı. Vali Çelik, sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı.
Sporcu Fabrikası açılışa hazırlanıyor
Van Valisi Ozan Balcı, İpekyolu ilçesinde yapımı tamamlanan ‘Sporcu Fabrikası’nı gezdi. Balcı, kentin spor altyapısına büyük katkı sağlayacak olan sporcu fabrikasının tamamlandığını ve kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.
Vali'yle bilek güreşi
İstanbul Valisi Davut Gül, Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin spor etkinliklerine katılan Vali Gül, "Gençler geleceğimizdir" dedi.
"Sporcuları, Yozgat'ta ağırlamaktan mutluluk duyduk"
Süper Lig Grekoromen ve Serbest Güreş Müsabakaları'nın sona erdiğini ifade eden Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, "Ülkemizin dört bir yanından gelen sporcularımızı ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bir dahaki turnuvalarda görüşmek dileği ile" dedi.
"Yozgat'ı sporda bir adım daha ileri taşıyacağız"
Yozgat’ta başlayan Süper Lig Serbest Güreş Müsabakaları’nı izleyen Vali Mehmet Ali Özkan, "Ata sporumuz olan güreş müsabakalarının Yozgat’ımızda yapılması, şehrimizi sporda bir adım daha ileri taşımamıza vesile olacak" dedi.
Kim Milyoner Olmak İster’de sürpriz joker
Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına katılan Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Buse Tosun, takıldığı soruda ‘Telefon Jokeri’ olarak Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'dan yardım istedi.
Rize Valisi duvarlara grafiti yaptı
“Grafiti ile Merkezimde Gençlerin İzi Kalır” projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, eline aldığı sprey boyayla 100. yıl temalı grafiti yaptı.
‘Sporun enleri’ni ödüllendirdi
Amatör Spor Haftası kutlamaları kapsamında Kütahya’nın başarılı sporcularını ödüllendiren Kütahya Valisi Musa Işın, millî sporcu Rumeysa Sam ile bilek güreşi yaptı.
“Spor okulu olmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak”
Yeni haftaya sporla başlayan ve MÜSİAD Kayseri Şubesi’nin yaptırdığı spor okulunun açılışını yapan Vali Gökmen Çiçek, gençlerin ayağına judo, tekvando, güreş gibi hangi alanda istiyorlarsa sporu götürme noktasında seferberlik başlattıklarını söyledi.
Hayır duasını aldı
Sinop Ayancık Kaymakamı Recep Hasar, Aşağıköy'de ikamet eden yaşlı vatandaşlardan 94 yaşındaki Emine Çetin’i evinde ziyaret ederek, hayır duasını aldı.
Bilek güreşinde derece alan Vatha’ya bisiklet hediyesi
Şanlıurfa'nın Harran ilçesi Gazlıkuyu Orta Okulu 8. sınıf öğrencisi Vatha Buyruk, bilek güreşinde büyük başarı elde etti.
Her hafta bir cadde pırıl pırıl yapılıyor
Siirt Belediyesi temizlik ekipleri kent merkezinde temizlik seferberliği başlatarak, her hafta bir caddeyi sabah erken saatlerde yoğun bir şekilde temizleyerek esnafa sürpriz yapıyor.
Valilik Kupası Sarı Fırtına’nın
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Artvin'in 1200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda düzenlenen boğa güreşlerini izledi. İlk defa boğa güreşi izleyen Vali Ünsal, şampiyon boğaların sahiplerine ödüllerini verdi.
Van Denizi'nde Su Sporları Festivali
Van Gölü’nü tanıtmak amacıyla bu yıl 11.’si düzenlenen "Van Denizi Edremit Su Sporları Festivali, Vali Ozan Balcı'nın katılımıyla başladı.
Yörük göçü yürüyüşüne katıldı
Isparta Valisi Aydın Baruş ve Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, 800 yıllık tarihi Pınar Pazarı’nda kurulan yörük çadırlarını ziyaret ederek, mehteran ve develerle gerçekleşen temsili yörük göçü yürüyüşüne katıldı.
Gençlerle bilek güreşi
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık ve protokol üyelerinin katılımıyla şehirde coşkuyla kutlandı.
Uçurtmalarla Türkiye haritası çizdiler
Trabzon Çaykara Kaymakamlığı, Çaykara Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce, Sultanmurat Yaylası'nda Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Uçurtma Şenliği gerçekleştirildi.
Özel çocuklarla bilek güreşi
İzmir Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek, “Bu çocuklar her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.
Deprem bölgesinde bir güvenlik ve asayiş problemi yok
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesi Hatay'da açıklamalarda bulundu. Afet bölgelerinde güvenlik ve asayiş ile ilgili herhangi bir sorunun olmadığını kaydeden Bakan Soylu "Türkiye'nin güvenliğiyle ilgili hiç kimse bilek güreşine girmesin" ifadelerini kullandı.
Kar Şenliği'nde güreş heyecanı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, milletvekilleri ve protokol mensuplarının katılımıyla Başçiftlik'te gerçekleşen Kar Şenliğinde 7'den 70'e herkes karın tadını çıkardı. Etkinlik, ‘beyaz görüntülere’ sahne oldu.