Arama
Arama Sonuçları
Pasinler’de odun ateşinde çay
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Büyük Selçuklu Devleti’nin Anadolu'yu fethinde kritik bir dönemeç olan 1048 Pasinler Savaşı'nın yaşandığı, Pasinler ilçesine bir ziyarette bulundu.
“Gayret onlardan inâyet Allah'tan”
Susurluk İmam Hatip Ortaokulu’ndan 3 öğrencinin hafızlık sevincini paylaşan Kaymakam Muammer Köken, “Sırada 20 öğrencimiz var. Gayret onlardan inâyet Allah’tan” dedi.
Hafızlık öğrencileriyle piknik
Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Şuhut Bölge Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu öğrencileriyle ilçe müftülüğünce düzenlenen piknik etkinliğine katıldı.
“Mukaddes kitabımızı okurken manasını tefekkür etmeli, ömrümüzü Kur’an ile süslemeliyiz”
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Piri Reis Kültür Merkezinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Genç Muhafızlar” Hafızlık Yarışması 6. Bölge final programına katıldı.
260 yeni hafız, Kur’an’ı kalbine indirdi
Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve eşi Azime Çiftçi, İl Müftülüğüne bağlı merkez ve ilçe Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 260 öğrenci için düzenlenen 'Hafızlık İcazet Merasimi'ne katıldı.
Bakan Soylu, Yasin Börü’nün ailesiyle bir araya geldi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Bakan Süleyman Soylu, 6-8 Ekim olaylarında terör örgütü PKK’lılar tarafından katledilen Yasin Börü’nün ailesiyle bir araya geldi.